Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema Afiş ve Tanıtımları

Sinema Afiş ve Tanıtımları Yerli ve yabancı film afiş ve tanıtımları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 14.03.2012, 11:30   #1
Çevrimdışı
AFiLi
Kahraman Tazeoğlu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Thumbs up Mar |06.04.2012




Merakla beklenen film seyirciyle buluşacak
Mar adlı film, 6 Nisan 2012'de gösterime girecek.
Selçuk Üniversitesi, Kültür Bakanlığı ve Konya Şeker’in destekleriyle çekilen, yönetmenliğini Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Caner Erzincan’ın üstlendiği başrollerinde ise Begüm Kütük, Volga Sorgu, Güray Kip, Yılmaz Şerif ve Mahmut Gökgöz gibi son dönem ilgi çeken dizilerde rol alan ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Mar’ adlı film, 6 Nisan 2012’de gösterime girecek.

GÖSTERİME GİRMEDEN ÖDÜLLERİ TOPLUYOR

Geçtiğimiz yıl Konya ve Karaman’da çekimleri tamamlanan, ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan film, 2. Uluslararası Malatya Film Festivali’nde ‘Jüri Özel Ödülü’ alırken SİYAD'da (Sinema Yazarları Derneği) ‘En İyi Film’ ve ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödüllerini almayı başardı. Halen yurt içi ve yurt dışı festivallerde yarışmalara devam eden film, ilk olarak 1-11 Mart 2012 tarihleri arasında Nünberg’de düzenlenecek olan 17. Türkiye - Almanya Film Festivali’nde ve 23. Münih Türk Filmleri Festivali’nde gösterime girecek, ardından 6 Nisan 2012 tarihinde Özen Film katkılarıyla Türkiye’de seyircisiyle buluşacak.

GENÇ YÖNETMENİ HEYECAN SARDI

Şimdiye kadar ulusal ve uluslar arası festivallerde gösterilen filmin, Türkiye’de seyirciyle buluşacağı günü heyecanla beklediğini söyleyen Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu genç yönetmen Caner Erzincan, “Film, 40 kişilik ekiple yaklaşık 6 haftada tamamlandı. İki kardeş ve bir babanın hayatının anlatıldığı filmde insanın içine işleyen duygusal bir hikaye konu ediliyor. İnanıyorum ki izleyici de filmi izlediğinde aynı duygusallığı hissedecek. Filmin gösterime gireceği günü şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Umuyorum ki izleyici tarafından da beğenilerek izlenir.“ dedi.

Taşrada yaşayan öksüz iki kardeş ve bir babanın hayata tutunma çabasını konu edinen film, geleneksel üretim biçimlerinin insan ruhundaki karmaşık yansımalarını ve bu üç insanın kaygıları, arayışları ve gelecek planlarını anlatıyor.
__________________
Bütün şairler sana mı aşıktı ki,
Okuduğum her şiirde sen varsın..


Nazan Bekiroğlu
  Alıntı ile Cevapla
AFiLi'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.