Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema Afiş ve Tanıtımları

Sinema Afiş ve Tanıtımları Yerli ve yabancı film afiş ve tanıtımları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 14.08.2012, 13:15   #1
Çevrimdışı
Sevda
Dönersen Islık Çal..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 360 | 17.08.2012



Yapım: 2012 | Avusturya | Brezilya | Fransa | İngiltere

Yönetmen: Fernando Meirelles

Senaryo: Peter Morgan

Süre : 110 Dakika

Tür : Dram , Romantik

Oyuncular :

Jude Law, Anthony Hopkins, Rachel Weisz, Jamel Debbouze, Ben Foster, Moritz Bleibtreu, Mark Ivanir, Tereza Srbova, Vladimir Vdovichenkov, Peter Morgan, Sydney Wade, Riann Steele, Katrina Vasilieva, Sean Power.

Konu :

Farklı şehirlerde, farklı yaşamlar süren insanların hayatlarını, 21.yy.'a özgü, heyecanlı bir aşk hikayesi çevresinde kurgulayan filmin yönetmenliğini Tanrılar Şehri ve Körlük filmleriyle tanıdığımız Fernando Meirelles üstleniyor.

Arthur Schnitzler'ın klasik eseri La Ronde'den esinlenilen senaryo ise Peter Morgan tarafından kaleme alınmış. Filmin oyuncu kadrosu ise Anthony Hopkins, Rachel Weisz, Jude Law, Ben Foster ve Moritz Bleibtreu gibi isimlerden oluşan bir yıldızlar geçidi gibi... Viyana'da başlayan 360 Paris, London, Bratislava, Rio, Denver ve Phoenix şehirlerinin manzarasını kendisine fon olarak alıyor...

Dünyaya bir kez geliyoruz. Peki kaç şansımız var? Birbirinden çok farklı hayatlar süren bir grup insanın hayatları, heyecan yüklü bir aşk hikayesiyle de birleşerek Viyana, Paris, Londra, Rio, Denver, Bratislava gibi farklı şehirlerde kesişir. Aşk, ihanet ve tutku onları çevrelerken , karakterler arasındaki gizemli ilişki, aralarındaki bağı çözmemize yardımcı olacak mı?




Fragman
http://www.youtube.com/watch?v=ElLF2VgeYxg




  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.