Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema En'leri

Sinema En'leri En iyi filmler, en kötü filmler, karşılaştırmalar, en'ler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 07.04.2015, 13:56   #1
Çevrimdışı
Cansuyu
« Gün Batımı »

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Sinemaya Uyarlanmış
Çizgi Romanlar


Bir zamanlar çok yaygın olan, kimilerinin hala vazgeçilmezi çizgi romanların sinemaya aktarılanları...






Punisher



Punisher'ın gerçek adı Frank Castle'dir. Punisher suçla savaş için, işkence, adam kaçırma ,tehdit, öldürme gibi yöntemleri geçerli sayan bir karakterdir. Ailesi New York Central Park' ta bir mafya cinayetine tanık olması ve mafyanın bunu farketmesi üzerine öldürülmüştür. Bunun üzerine Frank Castle mafyayla, her tip suçlularla, teröristlerle savaşan bir adam, Punisher'a dönüşmüştür. Birçok insan tarafından ailesinin intikamını almaya çalıştığı sanılsada, aslında düşüncesi bütün kötüleri cezalandırmakdır.





Superman



Superman, çizgi roman kahramanı. Tüm çizgi roman dünyasının en popüler ve tanınan hayalî karakterlerinden birive önemli bir Amerikan kültürel ikonudur.

İlk Superman 1933 yılında yaratılmış kel bir karakterdir. Uzaydan üstün güçleri ile gelip dünyayı istila edecek bir kötü adam olarak düşünülmüştü ama Jerry Siegel ve Joe Shuster bu konsepti satamadılar. 1938'e kadar Superman'in tasarımları değiştirilip duruyordu. Haziran 1938'de "DC Comics #1" dergisinde Superman ilk defa halka sunuluyor. Bu bildiğimiz Superman kostümünün tasarımı o zamanki sirklerde gösteri yapan "güçlü adam"ların giydiği gibi tayttır. Kostüm renkleri Amerikan bayrağına gönderme yapmak için mavi-kırmızıdır. Yıllar boyunca birçok kahramanın Batman dahil, kostümü değiştirilirken, Superman değişmez, değiştirilemez 71 yıl boyunca, çünkü o kostüm görsel olarak bir ifadedir.

1938'de göğsünde bir üçgen içinde adının baş harfi vardır. Bu üçgen Amerikan polis rozetine göndermedir. Tabii daha sonra bu yavaş yavaş şimdiki elmas şeklindeki "S" amblemine dönüşür. Man of Steel filminde bu amblemin "Umut" anlamına geldiği belirtilmiştir.

Güçlerine gelince, giderek arttırılır. İlk başta sadece çok güçlü ve hızlıdır, uçamaz, çok yükseğe zıplar; ama uçaklar hayatımıza girince, sıradan insan bile Superman'den hızlı hareket edebilir, uçabilir hale gelir. O zaman Superman'e yazarları tarafından uçma gücü verilir. Yani Superman'in güçleri teknolojinin gelişmesi ile artar, çünkü o her zaman teknolojinin ve onu kullanan sıradan insanın önünde olmazsa süper insan olamaz. Superman Nietzsche'nin Übermensch (üstün insan) kavramı temele alınarak yaratılmıştır. Bu kavramda önemli olan fiziksel güç değil erdemdir.






Spider Man


Örümcek Adam, Marvel Comics tarafından yaratılmış bir çizgi karakterdir. Türkçeye Örümcek Adam olarak çevrilmiştir. Orijinal ismi Spider-Man olan kurgusal kahraman beyaz perdeye uyarlanmış ve oldukça başarılı olmuştur.
Peter Benjamin Parker'ın gizli kimliği olan Örümcek Adam, Marvel Comics'e bağlı Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yaratılmış kurgusal bir kahramandır. İlk kez Marvel Comics'in "Amazing Fantasy" isimli çizgi romanının 15. sayısında 1962 yazında ortaya çıkmıştır. O günden bu yana, dünyanın en popüler süper kahramanları arasındadır.

Örümcek Adam, kendi duygusal ve kişisel problemlerini süper güçleriyle çözemeyen, süper güçlerinin çoğu zaman ilişkilerini olumsuz yönde etkilediği bir kahramandır. Kariyerinin ilk yıllarında "Daily Bugle" gazetesine Örümcek Adam fotoğrafları satarak yaşamını sürdürmüş ve adını yaygınlaştırmıştır. Birçok sorunu olmasına karşın, suçla mücadeleye büyük önem atfeder. Örümcek Adam'ın amcası Ben Parker'dan aldığı ilkesi "Büyük güç büyük sorumluluk getirir"dir. Bu ilke, tüm çizgi romanın temel konusunu özetler. Örümcek Adam karakterinin insani boyutları ve yaşadığı iç çatışmalar çizgi romanının popülerliğini artırmıştır.

Örümcek Adam, günümüzde Superman ve Batman (Yarasa adam) ile birlikte en tanınan çizgi kahramanlar arasındadır. Yıllar boyunca, Örümcek Adam karakteri çizgi roman ve dizilerde, çizgi filmlerde ve 70'li yıllarda Tv filmi olarak, son yıllarda ise büyük bütçeli üç başarılı Hollywood filminde kullanılmıştır. TV filmlerinde Örümcek Adam'ı Nicholas Hammond, Hollywood'da ise Tobey Maguire canlandırmıştır. Şu sıralar eski Hollywood serisinden bambaşka bir Örümcek Adam çekilmektedir ve bu yeni seride kahramanımızı Andrew Garfield canlandırmaktadır.






X-Men



X-Men (Türkçe: X-Adamlar), Marvel Comics tarafından yayımlanan, bir kurgusal karakterler topluluğu. İlk X-Men çizgi romanı 1963 yılının Eylül ayında yayımlanmıştır. Yaratıcıları Stan Lee ve Jack Kirby'dir.

X-Men film ve televizyonlarımıza kadar ulaşmıştır; X-Men: The Animated Series çizgi dizisi Dünya'nın birçok ülkesinde gösterimdedir ve 2000 yılında da Bryan Singer tarafından X-Men isimli filmi de çekilmiştir. X-Men 2 2003'da, X-Men: Son Direniş 26 Mayıs 2006'da, X-Men Başlangıç: Wolverine 2009'da, X-Men: First Class 2011'de son olarak X-Men: Geçmiş Günler Gelecek 2014 yılında gösterime girmiştir.




  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.04.2015, 14:06   #2
Çevrimdışı
Cansuyu
« Gün Batımı »

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Iron Man


Ünlü bir mucit ve milyoner olan Tony Stark, - ayrıca bayan hayranlarıyla arası çok iyidir - Stark Endüstrileri adlı babasından kalan şirketin başına geçmiştir ve silâh üretimine başlamıştır. Silâhlardan para kazanmıştır, yani insanların kanına girerek. Bu durum Tony Stark'ı insanlara karşı sorumlu hissetmesine neden olacaktır.Babasının ve kendisinin iş ortağı olan Obadiah Stane'nin gizli bir işbirliği ile Afganistan'daki bir terör örgütü Tony Stark'a bir suikast düzenler. Bu suikastte Stark'ın vücuduna şarapnel parçaları girmiştir. Özellikle kalbi büyük hasar görmüştür.

Tony Stark'ın ölmemesi için Yinsen isimli bir cerrah Tony'nin göğüsüne bir çeşit mıknatıs yerleştirir ve Tony'nin ölümü engellenir. Kendisi de Ark-Reaktörünü ve o reaktörden güç alan ilk zırhını icat eder ve oradan kaçmayı başarır. Yaptığı ilk zırhı oldukça ilkeldir ve bu zırhı kendisi yönetmektedir. Tony'nin kurtulduğunu öğrenen iş ortağı Obadiah Stane, onu şirketten attırmaya çalışır. Tony, zırhın tasarımını mükemmelleştirerek J.A.R.V.I.S'i zırha dâhil eder. Tony Stark'ın bu zırh içinde hatâ yapma olasılığı çok düşüktür. İlk olarak kendisine suikast düzenleyen terör örgütünün bir kampını havaya uçurur. Daha sonradan da Iron Man olmaya karar verir.







The Crow



The Crow serisi çizgi romanlar yazan James O’Barr tarafından ortaya çıkmıştır, James O’Barr, trajik bir trafik kazasında nişanlısı Bethany’nin sarhoş bir sürücünün kullandığı araba tarafından öldürülmesi sonrasında çok sıkıntılı günler yaşamaya başlamış. Bu yaşadığı sıkıntılı dönemden kurtulmak için kendisini çizime verir, daha sonraları ise gazetede okuduğu bir haberden (Detroit’te bir çiftin 20$ lık nişan yüzükleri için öldürülmesi olayı) oldukça etkilenir ve bunun bir hikâyenin başlangıcı için güzel bir çıkış noktası olduğuna karar verir ve 1981 yıllarında Berlin’de ilk The Crow çalışmalarına başlar.

İçinde bulunduğu sıkıntılı yaşam yüzünden eserini tamamlaması uzun bir süre alır.James O’Barr hikâyesinde kullandığı karakterleri kendi hayatından seçmiş, gerçek kişileri karakterleri ile özdeşleştirmiştir. Hatta filmde yer alan çete üyelerinin isimleri de Detroit deki duvar yazılarında alınmış gerçek çete üyeleri isimleridir. (T-Bird, Tin-Tin, Top Dollar, Skank, Funboy) Bunun üzerine olayları hikâye üzerine oturtarak hikâyeyi tamamlamıştır.







Diabolik



İtalya'da en çok satan çizgi romanlardan biridir. Diabolik hırsız ve kılık değiştirme ustası olan bir anti-kahramandır.Ülkemizde daha önceleri Günaydın gazetesinin verdiği eklerle yayınlanmıştır. Daha sonra Gerekli Şeyler tarafından yayınlanmıştır. Halen, İtalya'da en popüler çizgi romanlardan birisidir.





Watchmen



Alan Moore, Dave Gibbons tarafından yaratılmış 12 sayılık bir çizgi romandır. DC Comics tarafından 1986-1987 boyunca tek tek sayıları basılan eser, daha sonra sayılar birleşik bir şekilde tek bir kitap halinde basılmıştır. Watchmen'in temelleri, Moore'nin DC'ye sunduğu bir hikâye önerisi ile atıldı. Moore'nin sunduğu hikâye Charlton Comics'ten elde ettiği süper kahraman karakterlerini içeriyordu; bununla birlikte DC, Moore'nin sunduğu hikâye bu karakterleri daha sonrası için kullanılamaz kılacağından, Moore'nin orijinal karakterleri yaratmasını istedi.

Moore hikâyeyi hem süper kahraman imgesini incelemek ve yapısöküme uğratmak hem de çağdaş kaygı ve sorunları yansıtmak için bir araç olarak olarak kullanmıştır. Alternatif bir evrende, ABD'de geçmektedir. ABD ile Sovyetler Birliği'nin bir nükleer savaşa doğru sürüklendiği bir zamanda geçen hikâyede, kostümlü süper kahramanlar yasa dışı ilan edilmiş ve çoğunluğu süper kahramanlığı bırakmış, kalanlarsa devlet için çalışmaya başlamıştır. Devlet için çalışan süper kahramanlardan birinin öldürülmesiyle ve bu cinayetin araştırılmasıyla başlayan hikâye gerçekte çok daha büyük ve önemli bir komplonun keşfedilmesiyle devam eder.


Watchmen gerek konusu gerekse hikâye anlatım tarzıyla çizgi roman tarzı açısından önemli bir adım ve yenilik olmuş, gerek çizgi roman gerekse genel yazı ve sanat dünyasından takdir toplamış, 1989 yılında Hugo Ödülü'ne lâyık görülmüştür.


2009 yılında filmi yapılmıştır. Film süre olarak da bir hayli uzundur. İzleyenler filmi çok beğenmiştir 2009 Mart ayın sonunda Watchmen Türkçeye çevirilmişti.





  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.04.2015, 14:06   #3
Çevrimdışı
Cansuyu
« Gün Batımı »

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Jonah Hex



1970'lerde Western denince akla ilk gelen kötü kahraman olan Jonah Hex de beyazperdeye aktarıldı.

Filmin senaryo yazarları Crank'ın (Tetikçi) yaratıcıları olan Mark Neveldine, Brian Taylor. Filmde başta Josh Brolin ve Megan Fox olmak üzere birçok ünlü oyuncu yer alıyor.







Red Sonja



Red Sonja, orijinalinde 1970'li yıllarda Marvel firması tarafından yayınlanan Conan çizgiromanının içinde yeralan bir karakterdir. Kızıl saçlarından dolayı Red dir. Bu karakter kısa sürede Conan okuyucularının ilgisini çekmiş ve en sonunda Conan'dan ayrılarak kendi çizgiromanını oluşturmuştur.

Red sonja aslında Robert E. Howard'ın haçlı seferlerindeki "Red Sonya" adlı kadın kahramandan sezinlenerek Roy Thomas tarafından üretilmiştir. Aslında Conan ile aynı çağda yaşamaz iken bu sayede Conan ile aynı çağa taşınmıştır ve Conan'la bir sevgiliden ziyade çok samimi iki arkadaş olarak yer almışlardır.


Red Sonjanın bu kadar güçlü ve kuvvetli bir dövüşçü olmasının ardında yatana neden daha 17 yaşında iken tecavüze uğramasının ardından bir tanrıçanın kendisine yenilmezlik gücü vermesidir.


Türkiye'de ise Alfa yayınları zamanında başlarda Conan bölümlerinin içinde görülürken daha sonra Alfa yayınları tarafından ayrıca Red Sonja adıyla yayınlanmaya başlamıştır. Son olarak da 2000 yılında daha önce yayınlanan 2 serinin içinden seçilmiş olan seçme öyküler ile büyük boy olarak sadece 7 sayı yayınlanmıştır.







Scott Pilgrim



Scott Pilgrim; Bryan Lee O'Malley tarafından yazılan ve çizilen bir çizgi roman serisidir. Ağustos 2004 ile Temmuz 2010 tarihleri arasında, altı bölüm olarak Portland merkezli bağımsız çizgi roman yayınevi Oni Press tarafından basılmıştır. Seride 22 yaşında, Toronto'da yaşayan ve Sex Bob-omb adlı grupta bass gitar çalan Scott Pilgrim'in hayatı konu edilmektedir. Scott, Ramona Flowers adında Amerikalı bir kıza aşık olmuştur ve onun "yedi kötü eski sevgili"sini yenmek zorundadır.

Çizgi romanın film adaptasyonu Scott Pilgrim vs. the World adıyla Ağustos 2010 tarihinde gösterime girdi. Michael Cera ve Mary Elizabeth Winstead'in başrolde oynadığı filmin yanında aynı isimle (Scott Pilgrim vs. the World: The Game) video oyunu da piyasaya sürüldü.







Tank Girl



Tank Girl, Jamie Hewlett ve Alan Martin tarafından yaratılmış olan bir İngiliz çizgi romanıdır.


İlk olarak Jamie Hewlett tarafından çizilen Tank Girl, aralarında Philip Bond, Glyn Dillon, Ashley Wood, Warwick Johnson-Cadwell, Jim Mahfood, Rufus Dayglo, Andy Pritchett ve Mike McMahon'un da bulunduğu pek çok ünlü çizer tarafından kaleme alındı.


Nükleer savaşlar sonrasında kimyasal ve ekolojik felaketlerin ardından dünya çölleşmiş durumdadır. İnsan hayatı için en değerli madde, aynı zamanda en az bulunan şey olan sudur. Tank Girl, yüksek teknoloji ürünü silahlarla donattığı eski model bir tankla birlikte baskıcı devlete kafa tutan, serseri ve özgür ruhlu, feminist bir militandır.


1980'li yılların punk kültüründen derin bir şekilde etkilenen Tank Girl çizgi romanı; ideolojik açıdan anarşik, heteroseksüel olmayan cinsel tercihlerin yer aldığı, psikedelik bir anlatım tarzına sahiptir. Çizgi romanda sık sık gazete sayfalarından kes-yapıştır, foto-kolajlar, bilinç akışı gibi pek çok teknik bir arada kullanılmaktadır.







The League Of Extraordinary Gentlemen



The League of Extraordinary Gentlemen (kısaca LXG), Alan Moore'un yazdığı ve Kevin O'Neill'in çizerligini yaptıgı ünlü cizgi roman serisidir. Amerikan ve İngiliz edebiyatının, özellikle fantastik ve bilim kurgudaki, ünlü kahramanlarını bir araya getirmiştir. Bunlar arasında Dracula'nın karısı Mina Harker, Görünmez Adam, Dr. Henry Jekyll, Kaptan Nemo, Tom Sawyer, Dorian Gray, Sherlock Holmes'un kardeşi Mycroft Holmes ve Alan Quartermain vardır.
Ayrıca 2003 yılında ABD-Almanya ortak yapımı filmi cekilmiştir. Türkiye'de Muhteşem Kahramanlar adıyla yayınlanmıştır.Sean Connery'nin başrolde bulunması filmin çok izlenmesinde büyük rol oynamıştır.
Kaynak



__________________
“Gittin mi büyük gideceksin!
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..



  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.04.2015, 14:37   #4
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Sinemayı çok iyi takip etmem, ama sanki sinemaya uyarlanmış başka filmlerde var diye hatırlıyorum.

@Sevda ve @Jazz bu konuda benden çok çok iyiler, onlar teyid ederler, ya da eksikleri burada belirtirlerse eklemeler yapabiliriz.

Redkit ve Killing'in de çizgi romanları filmleri çevrildi sanki. Daltonlar da var gibi


* * *

Konu için ellerine sağlık, teşekkürler Cansuyu
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.04.2015, 23:37   #5
Çevrimdışı
Sevda
Dönersen Islık Çal..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Listede ki yedi çizgi romanı ve filmlerini biliyorum. Diğerlerini ilk kez burda gördüm. Sanırım gişede fazla rağbet görmedikleri için isimlerini duymadım.

Çizgi romandan beyazperdeye uyarlananlardan ilk aklıma gelenler;

Dick Tracy




Dick Tracy Chester Gould tarafından yaratılan 1930'lardaki çizgi film karakterine dayalı 1990 Amerikan aksiyon filmidir. Warren Beatty yönetmenliğinde filmde Al Pacino, Charles Durning, Madonna, Dustin Hoffman, William Forsythe, Glenne Headly, Paul Sorvino, Dick Van Dyke, ve Charlie Korsmo destekleyici rollerde filmde rol aldılar. Dick Tracy 'de Breathless Mahoney ve Tess Truehart adında dedektiflerin aşk ilişkilerini, ve hem de suç patronu Alphonse "Big Boy" Caprice" ile olan çatışmalar gösterir. Tracy'de onun yetişmesi için başlar "The Kid."


Filmin gelişimi ve senaryosuna atanan Tom Mankiewicz 1980'lerin başında işe başladı. ama Senary yerine Jim Nakit ve Jack Epps, Jr,, Top Gun'ı hazırlanmış olacaktırlar. Proje aynı zamanda Beatty gelmeden önce yönetim ile Steven Spielberg, John Landis, Walter Hill, ve Richard Benjamin gibi birçok yönetmen'e gitti. Çekimler çoğunlukla Universal Studios'ta yapıldı. Danny Elfman film müziği oluşturmak için işe alındı​​, ve üç ayrı film müziği albümünde yer aldı. Bir netice planlanan ancak film üzerinde, Beatty ve Tribune Media Services arasında bir tartışma yol açan ikinci bir filmin çekildiği ortaya çıktı ama Beatty daha ikinci film üretilmiş durumda değildir dedi.




Batman






Batman veya Yarasa Adam (orijinal adı ile Bat-Man) ilk defa 1939 yılı Mayıs ayında Detective Comics'in 27. sayısında çizilen bir çizgi roman süper kahramanıdır. Çizer Bob Kane ve yazar Bill Finger tarafından yaratılmıştır. Ancak çizgi romanlarda yaratıcısı olarak sadece Bob Kane'in adı geçer. İlk yaratıldığı zamandan bu yana Batman en çok bilinen süper kahramanlardan biri olmuştur. "The Dark Knight" (Kara Şövalye), "The Caped Crusader" (Pelerinli Haçlı) ve "Worlds Greatest Dedective" (Dünyanın En İyi Dedektifi) olarak da bilinir.


Batman'in gizli kimliği milyarder sanayici, playboy ve hayırsever olan Bruce Wayne'dir. Henüz çocukken ailesinin öldürülmesine şahit olan Wayne, pek çok çeşitli alanlarda kendini eğittikten sonra yarasa temalı kostüm ve ekipmanları ile suça karşı savaşa başlar. Pek çok diğer süper kahramanlar gibi süper güçleri yoktur, zekası ve dedektiflik yeteneğini, şirketi sayesinde bilim, teknoloji ve kişisel serveti ile destekleyerek savaşını sürdürür.




Flash Gordon




Flash Gordon, Alex Raymond'ın kaleme aldığı, Austin Briggs'in çizdiği, bilim-kurgu tarzı bir çizgi romandır.


7 Ocak 1934'de New York World'ün pazar ilavesinde renkli ve haftalık olarak başlamıştır.İlk zamanlar çizimi de yazar tarafından yapılmıştır. Alex Raymond'un ilk macera için yaptığı çizimler acemicedir fakat kendisini geliştirmiş ve sonunda kendine özgü bir üslup yaratmıştır.




Hulk



The Hulk, Marvel Comics adlı çizgiroman üreticisinin ortaya çıkardığı bir hayali kahramandır. Stan Lee ve Jack Kirby tarafından oluşturulmuştur. İlk defa The Incredible Hulk #1 (Mayıs 1962) adlı bölümde görülmüştür. İnanılmaz bir güce sahip olan bu yeşil dev, duygularını(öfkesini) kontrol edemez. Radyasyon kaynaklı mutasyon geçirmiştir. Ordu Captan America'yı süper güçlü yapan süper asker projesini yeniden başlatır, fakat bunu yapabilecek zekada birini bulmalıdır bunun üzerine, Doktor Bruce Banner'ı kandırıp onu radyasyon kalkanı yaptığına inandırırlar, Bruce Banner teorisinden o kadar emin olur ki bunu kendi üstünde dener radyasyon onu öldürmez fakat Hulk'a dönüştürür. Hayatının tehlikede olduğunu hissettiğinde ya da aşırı derecede sinirlendiğinde Hulk'a dönüşmektedir.

Stan Lee, Hulk'un yaratılışının Dr. Jekyll and Mr. Hyde ve Frankenstein'ın kombinasyonundan esinlenerek ortaya çıktığını söylemiştir.

***

Severim bu tür filmleri, sanırım çizgi romanları çok sevdiğimden kaynaklı.

Konu için teşekkürler Cansuyu.


Düzenleme için teşekkürler ReaL.

  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 08.04.2015, 01:53   #6
Çevrimdışı
Mislina
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Yönetmenlerimizin dikkatine
__________________
"Ama gerçek, aziz dostum, can sıkıcıdır."

  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Mislina'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 08.04.2015, 17:01   #7
Çevrimdışı
Mezarkabul
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Çizgiroman uyarlamalarında favorilerim; X-Men, Batman ve Daredevil...
__________________
Kaç para, kaç yalan; bedeli nedir yaşamanın?

  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Mezarkabul'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 08.04.2015, 19:32   #8
Çevrimdışı
Jazz
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Scooby Doo
__________________
Küçük hırsızlar el feneri kullanır, büyük hırsızlar deniz feneri...

  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Jazz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 08.04.2015, 19:35   #9
Çevrimdışı
Jazz
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Conan The Barbarian
__________________
Küçük hırsızlar el feneri kullanır, büyük hırsızlar deniz feneri...

  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Jazz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 08.04.2015, 19:38   #10
Çevrimdışı
Jazz
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sinemaya Uyarlanmış Çizgi Romanlar

Phantom (Kızılmaske)
__________________
Küçük hırsızlar el feneri kullanır, büyük hırsızlar deniz feneri...

  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Jazz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
çizgi, romanlar, sinemaya, uyarlanmış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.