Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema Haberleri

Sinema Haberleri Repliğinden tiradına, rolünden oscarına, sanatçılardan haberlere


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 09.01.2015, 12:31   #1
Çevrimdışı
Cansuyu
« Gün Batımı »

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2015'in Merakla Beklenen 15 Filmi

Time internet sitesi 2015'te sinema severlerin sabırsızlıkla beklediği 15 filmi sıraladı.



Jupiter Ascending / Jüpiter Yükseliyor

Öyle bir evren düşünün ki insanoğlu besin zincirinin en alt basamağını oluşturuyor. Hizmetçilik yapan sıradan genç bir kadın ise büyük bir suikastın hedefinde. Zira evrenin tek hakimi olan ölümsüz Kraliçe, çıkartılan genetik haritalar göre bu genç kadının kendi hükümdarlığının sonunu getireceğini düşünüyor...





Fifty Shades of Grey / Grinin Elli Tonu

Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?







Mad Max: Fury Road
Charlize Theron ve Tom Hardy'nin rol aldığı film, serinin dördüncü bölümü. Geleceğin dünyasında futuristik çizgisiyle dikkat çeken film özellikle set tasarımı ile göz dolduracak...






Spy
Susan Cooper gizli bir ajandır; fakat görevdeyken başına gelmeyen macera kalmaz! Senaristliğini ve yönetmenliğini Paul Feig'in üstlendiği komedi-macera türündeki yapımın başrolünde Melissa McCarthy yer alırken kadroda kendisine Rose Byrne, Jason Statham ve Morena Baccarin eşlik ediyor.







Paper Towns / Kağıttan Kentler







Jurassic World
Sinema tarihinin en önemli serilerinden biri olan Jurassic Park'ın son filmini Safety Not Guaranteed filmiyle tanıdığımız Colin Trevorrow yönetecek. Konusu hakkında henüz bilgi verilmeyen filmin senaryosu aşamasında dört farklı yazarla birlikte çalışılıyor. Bu isimlerden biri ilk Jurassic Park filminde olduğu gibi sonrakilerinde de imzası bulunan Michael Crichton.






Magic Mike XXL






Terminator Genisys / Terminatör Yaradılış
Genç Connor'ın geliştirdiği yapay zeka yakın gelecekte dünyayı ele geçiren üstün makinelere, robotlara dönüşecektir. Ve kendisini yok etmesi için savaşçı T-1000 günümüze gönderilecektir... 1990'ları sallayan hikayesiyle Terminatör serisi bu sefer yeni bir üçleme olarak ele anıyor. Serinin beşinci filmi Terminatör 5'in senarsitliğini ise ilk iki filme imza atan William Wisher üstleniyor.





Pan

Kefaret ile Aşk ve Gurur filmleriyle tanınan ve Hanna filmiyle de aksiyon arenasında maharetlerini sergileyen Joe Wright'ın kamera arkasına geçtiği bu yeni Peter Pan filmi, ağırlıklı olarak Blackbeard'ın gemisinde çalışan Hook ve Peter Pan’ın arkadaşlıklarının başlangıcını temel alınacak.







Jane Got a Gun / Jane'nin Silahı
Jane Hammond, vurulan ve ölümle pençeleşen kanun kaçağı kocası Bill'i kurtarmak amacıyla 10 yıldır görüşmediği eski sevgilisi Dan Frost'tan yardım ister...








The Intern
Başarılı bir sanal şirketin sahibi olan kadın, yanında çalışan stajyerin zannedilenin aksine bir öğrenci değil, emekli biri olduğunu fark eder.






Crimson Peak
Genç yazar Edith Cushing, yakışıklı ve çekici kocasının, tanıdığından çok daha farklı biri olduğunu keşfedecektir. Yöntmenliğini Guillermo del Toro'nun üstlendiği film Charlie Hunnam, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska ve Doug Jones'tan oluşan kadrosuyla göz dolduruyor. Filmin senaryosunda ise Guillermo del Toro'nun yanı sıra Matthew Robbins ve Lucinda Coxon'ın imzası var.




The Hunger Games: Mockingjay-Part 2 / Açlık Oyunları - Alaycı Kuş 2
Katniss Everdeen, uzaklardaki kasabasının yıkıma uğradığını öğrendiği an durumu görmek için evine geri döner. 'Açlık oyunlarını' kazananların kaldıkları yer hariç tüm kasaba otorite tarafından yerle bir edilmiş, bu felaket ortamında görebildiği tek canlı şey ise kedi Buttercup olmuştur. Katniss, Buttercup'ı da alıp 13. Bölge'ye gider. 13. Bölge'nin yöre halkı yeraltında gizlenerek yaşamakta, hükümet tarafından kullanılan nükleer silahların yıkıcı etkilerinden korunmaya çalışmaktadır. Katniss'in Devrim kampanyalarını güçlendirmesinin önündeki tek engel hükümet tarafından hile amaçlı tutulan Peeta'dır...





The Martian

Mars'a göreve gittikten sonra geriye dönemeyen bir astronotun hayatta kalma mücadelesini ele alan filmi Ridley Scott, Andy Weir'ın kitabından beyazperdeye uyarlıyor.







Star Wars
Serinin altıncı filmi olan Star Wars VI'da Luke Skywalker ve arkadaşlarının Han Solo'yu kurtarmak için Tatooine'e yaptıkları yolculuğu ve mücadeleyi izlemiştik. Bu bölümde oğul Luke Skywalker babası Darth Vader ile karşı karşıya gelmişti. Seyirci olarak hikayenin bittiğine inanmıştık. Ama Star Wars/Yıldız Savaşları efsanesi herkesi şaşırtacak biçimde geri dönüyor. Bu yeni bölümde, Harrison Ford'un Han Solo'yu canlandırması hariç, seyirciyi neler beklediği ise başlı başına bir muamma! Yönetmen koltuğu ise yakın dönem bilim kurgu - aksiyon sinemasının yükselen ismi J.J. Abrams'a emanet.
Kaynak


__________________
“Gittin mi büyük gideceksin!
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..



  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 09.01.2015, 12:57   #2
Çevrimdışı
yasemen
» Vous et l'Amour «

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 2015'in Merakla Beklenen 15 Filmi

Grinin Elli Tonunu okuduğum için merak ediyorum, bakalım ekrana nasıl yansıyacak o kitap
__________________

aragon'un dedigi gibi, görünüşte herkes insan.




  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz yasemen'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
2015in, beklenen, filmi, merakla, olan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.