Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema Haberleri

Sinema Haberleri Repliğinden tiradına, rolünden oscarına, sanatçılardan haberlere


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 30.12.2009, 15:15   #1
Çevrimdışı
SuLTaN
Fosforlu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Uluslararası 2. El Kısa Film Festivali



Bu sene 27 Şubat– 7 Mart 2010 tarihleri arasında, dördüncüsü düzenlenecek Uluslararası 2. El Kısa Film Festivali’ne film başvuruları başladı.


“Ön elemede elenmiş film, KÖTÜ film değildir!” diyen festival yine, festivale ulaşan her filmin jüri tarafından yorumlanması ve seyirciyle buluşmasını sağlayacak. Kısa film severleri, yeni jüri sistemiyle birlikte dünya çapında film ve yönetmenlerle buluşturmayı hedefleyen festival, 2010 yılında ilk kez uluslararası arenaya çıkıyor.

2. el filmlerden, 1. el kısa film festivali yapmayı başaran ekip, 4. yılında birincilikle taçlandırdığı Övgüye Değer Filmin Yönetmenini, Tim Burton ile 4 saat yalnız bırakıyor… Uluslararası Brüksel Fantastik Film Festivali’ne (BIFFF); 4 Gün, 4 Saat, 4 Dakika, 4 Saniye, kalmak üzere Brüksel’e yolluyor. Tim Burton, David Lynch, Dario Argento gibi isimlerin uğrak festivallerinden olan BIFFF; 2011’in Nisan ayında 2. El Kısa Film Festivali’nin şanslı yönetmeni bekliyor.

2. El Kısa Film Jürisi’nin kendi alanında uzman isimlerden oluşan kadrosu;
Cumhur Canbazoğlu (SİYAD), Gökçe Pehlivanoğlu (Kısa Filmci), Mansoora Hassan (Birleşmiş Milletler) , Murat Akser (Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi), Natali Yeres (Sanat Yönetmeni), Thomas Balkenhol (ODTÜ Gisam Öğretim Görevlisi-Kurgucu) ve Zeynep Ünal (Altın Koza Film Festivali)

Eşsiz bir festival deneyimi yaşamaya hazır olun!

__________________
"Dostlar bizi hatırlasın..."
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
film


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.