Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Sinema Haberleri

Sinema Haberleri Repliğinden tiradına, rolünden oscarına, sanatçılardan haberlere


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 31.05.2011, 00:47   #1
Çevrimdışı
Assassin
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 'Hangover 2'den komedi rekoru



Merakla beklenen 'Hangover 2' ABD'de tüm zamanların en iyi açılış yapan komedi filmi oldu. 'Karayip Korsanları'nın dördüncü filmi ise Türkiye'de zirveye yerleşti.


İSTANBUL - Rob Marshall'ın yönettiği 'Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde' serinin önceki halkaları gibi box office listelerine bir numaradan girdi.

ABD'de şu ana kadar 152 milyon dolar hasılat elde eden film, Türkiye'de de ilk haftasında 469 bin seyirci tarafından seyredilerek zirveye yerleşti.

Serinin ilk filmi ABD'de 305 milyon dolar, ikincisi 423 milyon dolar, üçüncüsü ise 305 milyon dolar hasılat elde etmişti. Serinin bütün bölümleri Türkiye'de de 1 milyon seyirciye ulaşmıştı.

Türkiye'de gişenin bir diğer başarılı filmi ise 'Hızlı ve Öfkeli 5' oldu. Film 4 haftada 500 bin seyirci tarafından izlendi.
Son haftalarda gösterime giren yerli filmler ise beklenin çok altında kaldı. Misafir 5 bin, Şov Bizinıs 13 bin, büyük umutlarla vizyona giren 'Türkan' ise 36 bin seyirciye ulaştı.

HANGOVER FIRTINASI

ABD'de ise gişenin bir numarası, merakla beklenen 'The Hangover Part II' oldu. 'Hangover 2' ilk haftasında ABD'de 118 milyon hasılat elde etti. Böylelikle tüm zamanların en iyi komedi filmi açılış rekorunu kırmış oldu.

Bir diğer dikkat çekici şey ise, devam filmlerinin gişedeki başarısı. Keza, ABD listelerinde ikinci sırada 'Kung Fu Panda 2', üçüncü sırada ise 'Karayip korsanları 4' yer alıyor. (Rakamlar: Boxofficeturkiye.com, imdb.com)
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Assassin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
2den, komedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.