Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Sütlü Tatlılar


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 26.06.14, 01:46   #1
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 8758
Mesajlar: 30,600
Ettiği Teşekkür: 104500
Aldığı Teşekkür: 161266
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...


Çilekli Dondurma




Malzemeler

  • 400 gram çilek
  • Yarım kg yoğurt
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 1 çorba kaşığı limon suyu
  • 1 paket vanilya
Süslemek için: Nane

Yapılışı

Yoğurtla tozşekeri derin bir kaba alın ve 3 dakika iyice çırpın. Üzerine limon suyu ve vanilyayı ekleyip, 2-3 dakika daha kırpmaya devam edin. Çilekleri yıkayıp, ayıklayın. 1 su bardağı çileği kenara ayırın. Kalanları robottan geçirip püre haline getirin ve yoğurtlu karışıma ekleyin. Derin bir cam kaba koyup, derin dondurucuda en az 3 saat bekletin. Daha sonra dondurma kaşığı yardımı ile toplar çıkarıp kup veya servis tabaklarına koyun. Ayırdığınız çilek ve nane ile süsleyip, servis yapın.




Çikolata Soslu ve Krokanlı Vanilyalı Dondurma





Malzemeler
  • 3 su bardağı krema
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 1 çubuk vanilya veya 1 tatlı kaşığı toz vanilya

Krokan için:

  • 1 su bardağı tozşeker
  • Yarım su bardağı fındık
  • 1-2 damla limon suyu

Çikolata sos için:

  • 1 su bardağı krema
  • 1 paket çikolata
  • 1 çorba kaşığı margarin

Yapılışı

Kremanın yarısını bir tencereye al›p üzerine tozşekeri ilave edin ve ocağa oturtun. Eriyene kadar hafif
ateşte ısıtın. Bu s›rada kaynamamasına dikkat edin. Diğer taraftan vanilya çubu¤unu bir bıçakla boylamas›na tam ortadan ikiye kesin. Bıçağın sırtı ile içindeki vanilya özünü kazıyın Hem kabukların hem de vanilyay› tencereye ekleyip tozşeker tamamen eriyene kadar pişirin. Ocaktan alıp içindeki vanilya çubuklarını çıkartın ve soğutun. Kalan kremay› mikser yardımı › ile çırpıp soğuttunuz karşıma ilave edin ve yeniden mikserden geçirin. Uygun bir kalıba aktarıp derin dondurucuya yerleştirin. Diğer taraftan krokan› hazırlamak için, fındıkları yapışmaz yüzeyli bir tavada karıştırarak kavurun ve kenara al›n. Tozşekeri tavaya alıp orta ateşte iyice eritin. fındıkları ekleyip karıştırın Kıvamlı bir hale gelince limon suyunu ekleyip karıştırın. ve hemen ocaktan alın. Yağlı kağıt ya da yağlanmış bir mermer tezgaha dökün. Soğuyunca arzunuza göre parçalar halinde k›r›n ya da irice olacak flekilde dövün. Çikolata sos için, kremayı yapışmaz yüzeyli bir tavaya alarak üzerine kırdığınız çikolatayı ekleyin. Eriyene kadar piflirip ocaktan alın. Margarini ekleyip soğmaya bırakın. Dondurmanızı 3 saat sonra derin dondurucudan çıkarıp çikolata sos ve krokanla süsleyerek servis yapın.




__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.14, 11:08   #2
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 8758
Mesajlar: 30,600
Ettiği Teşekkür: 104500
Aldığı Teşekkür: 161266
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...

Hurmalı Dondurma





Malzemeler
  • 5 su bardağı süt
  • 5 tatlı kaşığı saf salep (katkısız)
  • 8-10 adet hurma
Yapılışı

Hurmaları yıkayın, dondurma yapımına başlamadan 2-3 saat önce bir kâsede üzerlerini öretecek miktarda ılık su ile ıslatın.
Mandıradan ya da marketten aldığınız çiftlik sütünü kaynatıp soğutun.
Salebi küçük bir kâseye koyun, soğuttuğunuz sütten bir miktar üzerine döküp, tahta bir kaşıkla karıştırarak salebi pütürsüz bir kıvama getirin ve karıştırarak tenceredeki süte katın. Ocağı orta ısıda açıp, devamlı karıştırarak pişirin (süt katı bir muhallebi kıvamı alıncaya kadar).
üt iyice katılaşınca tencereyi ateşten alın ve 5-10 dakika kadar sürekli karıştırın.
Suda yumuşamış hurmaları çekirdeklerinden ayırıp küçük küp şeklinde doğrayın. Her kâseye iki adet hurma düşecek şekilde, hurmaları kâselerin içine koyun. Üzerine hazırladığınız dondurmayı dökün, soğutun, buzdolabında dinlendirin, servis etmeden 3-4 saat önce buzluğa koyup dondurun ve servis edin.

Not:

*Dondurmaya asıl tadı salep verdiği için, arzu ederseniz buzlukta bekletmeden hafif yumuşamış dondurma kıvamında da servis edebilirsiniz.

*Bu dondurmaya kesinlikle şeker konmaz!






Karadutlu Dondurma




Malzemeler
  • 1 adet çubuk vanilya
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 5 çorba kaşığı su
  • 6 adet yumurtanın sarısı
  • 2 paket (400 ml) krema
  • 200 gram karadut
Yapılışı
Vanilya çubuğunu diklemesine ikiye kesin ve bir kaba aktarın. Üzerine tozşeker ve 5 çorba kaşığı suyu katarak, kısık ateşte pişirin. Tozşeker eriyip, hafif tıkırdayana dek kaynadıktan sonra ocağın altını kapatın. Bu arada yumurta sarılarını, yüksek hızda, krema kıvamı alıp kokusu gidene dek çırpın. Çırpılmış yumurtaları hazırladığınız sıcak şurubun içine çok yavaşça akıtın. Çırpıcıyı bu işlemde de kullanın. Ayrı bir kapta kremayı çırpın. Yumurtalı şurubu, ağır ağır kremaya akıtın. Malzemeyi iyice çırpın. Son olarak üzerine dutları ekleyin. Bir kaşıkla karıştırın. Dondurmayı uygun bir kalıba boşaltıp buzluğa koyun. Donunca, buzluktan çıkarıp, karadutla süsleyerek servis yapın.




__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.14, 11:09   #3
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 8758
Mesajlar: 30,600
Ettiği Teşekkür: 104500
Aldığı Teşekkür: 161266
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...


Limonlu Dondurma





Malzemeler
  • 1 litre süt
  • 250 gram tozşeker
  • Bir buçuk su bardağı limon suyu
  • l0 gram salep
  • Nane yaprağı
  • Rendelenmiş limon kabuğu

Yapılışı

Süt ve şekerin yarısını karıştırıp, ocakta yavaş yavaş kaynatın. Başka bir kapta şekerin diğer yarısı ve salebi karıştırıp, kaynayan karışıma ilave edin. İyice kaynayan karışımı soğumaya bırakın (el yakmayacak kadar soğutulmalıdır). Soğutulan karışıma limon suyunu ekleyin (tercihe göre limon suyunu azaltıp artırabilirsiniz). Elde edilen dondurma karışımını derin bir porselen kap içerisinde dondurucuya koyun ve her 15 dakikada bir tahta kaşık ile 2-3 dakika karıştırın. Bu işleme, dondurma kıvam alana kadar devam edin. Dilerseniz nane yaprağı ve rendelenmiş limon kabuğu ile süsleyin.






Renkli Dondurmalar





Malzemeler
  • 2 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı limon suyu
  • Bir buçuk su bardağı tozşeker
  • 2 su bardağı çırpılmış krem şanti
  • 1 çay bardağı vişne

Süslemek için:
Rendelenmiş çikolata





Yapılışı

Derin bir kabın içinde süt ve tozşekeri kaynatıp soğutun. Karışımı ikiye ayırın. Bir kısmına limon suyunu katın. Yavaş yavaş 1 su bardağı krem şantiyi ekleyin. Karışımı buzluğa alıp, 3 defa, yarım saatte bir karıştırarak, 1.5 saat kadar kıvamlanmasını sağlayın. Karışımın diğer yarısına yavaş yavaş kalan krem şantiyi ekleyin. Son olarak vişne ekleyip mikserle çırpın. Vişneli karışımı da limonlu dondurma gibi kıvamlandırın. Kalıplara önce vişneli dondurmayı, üzerine de limonlu dondurmayı koyup, çubukları yerleştirin. 2-3 saat buzlukta dondurun. Rendelenmiş çikolataya bulayarak servis yapın.


__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.14, 11:12   #4
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 8758
Mesajlar: 30,600
Ettiği Teşekkür: 104500
Aldığı Teşekkür: 161266
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...

Limonlu Vanilyalı Dondurma



Malzemeler

  • 2 paket krem şanti
  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 1 su bardağı tozşeker
  • Yarım limonun suyu
  • Yarım limonun rendelenmiş kabuğu
  • 1 paket vanilya

Yapılışı

Krem şantiyi soğuk süt ile iyice çırpın. Ayrı bir kapta mikserle yumurta, tozşeker ve vanilyayı çırpın. Sonra bu karışımı, krem şantiye ekleyin. Limon suyunu ve rendelenmiş kabuğunu ilave edin. Mikserle çırpmaya devam edin. Dondurma kaselerine paylaştırın veya bir tepsiye dökün. Buzlukta 24 saat beklettikten sonra servis yapın.






Sufle Dondurma





Malzemeler
  • 4 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 200 gram çilek
  • 2/3 su bardağı tozşeker
  • 1 su bardağı krema
Süslemek için:
Nane yaprakları

Yapılışı

2 adet yumurtanın akını ve sarısını ayırın. 2 adet yumurta, 2 adet yumurta sarısı, tozşeker ve vanilyayı çırpıp, ısıya dayanıklı bir kaba alın. Kabı yarısına gelecek kadar su dolu bir tencereye koyup ocağa oturtun. Karışım koyulaşana kadar pişirip soğumaya bırakın. Çileklerin yarısını püre haline getirin. Kalan 2 adet yumurta akı ve kremayı ayrı kaplarda çırpın. Çilek püresi, yumurta akı ve kremayı, pişirdiğiniz karışım soğuduktan sonra üzerine ekleyin. Karışımı tek bir kaba ya da sufle kaplarına aktarın. Buzluğa koyarak bir gece bekletin. Kalan çileklerle ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.


__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.14, 11:14   #5
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 8758
Mesajlar: 30,600
Ettiği Teşekkür: 104500
Aldığı Teşekkür: 161266
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...


Tahinli Dondurma





Malzemeler


  • 400 gram vanilyalı dondurma
  • Yarım su bardağı tahin
  • 4 adet kağıt helva
  • 1 çorba kaşığı susam
  • 4 çorba kaşığı pekmez

Yapılışı

Dondurmayı biraz yumuşatıp üzerine tahini ekleyin. İyice karıştırıp yeniden dondurun. Kağıt helvaları servis tabağına alıp, üstlerine dilimlediğiniz dondurmayı yerleştirin. Yapışmaz yüzeyli bir tavada pembeleşene kadar kavrulmuş susamları dondurmaların üstüne serpin. Pekmez gezdirerek servis yapın.

Lezzetli serinlik-Türkiye






Antep Fıstıklı Dondurma







Malzemeler

  • 3 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilin
  • 1 su bardağı ayıklanmış Antep fıstığı
  • 1 yemek kaşığı bal
Yapılışı

Bir tencereye şekeri, nişastayı ve vanilini koyup karıştırın.
Üzerine sütü yavaş yavaş ekleyerek bütün malzemelerin birbiriyle karışmasını sağlayın.
Malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra tencereyi ocağa alıp karışımı kısık ateşte pişirmeye başlayın.
Antep fıstıklarını toz haline getirdikten sonra üzerine 1 kaşık balı ekleyip rondodan geçirin.
Hazırladığınız fıstık ezmesini ocakta pişmekte olan karışıma ekleyin ve karıştırın.
1-2 dakika kaynattığınız karışımı ocaktan alıp oda sıcaklığına gelene kadar karıştırın.
Biraz ılındıktan sonra ağzı kapalı bir kabın içine aldığınız karışımı buzdolabına koyup soğutun ve oradan da buzluğa alın.
Birkaç saatte bir buzluktan çıkarıp karıştırın, böylece dondurmanın arasında oluşabilecek buzlanmaları önlemiş olursunuz.
Servisten önce bir süre buzlukta bekletmeyi unutmayın ve 1 hafta içinde tüketin.
Kaynak
Kaynak

__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.14, 11:24   #6
"Her Şey Güzel Oldu"

Redwine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2013
Konular: 3756
Mesajlar: 17,082
Ettiği Teşekkür: 69161
Aldığı Teşekkür: 66451
Rep Derecesi : Redwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardırRedwine şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Cap Canli
Standart Cevap: Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...

Canancığım hepsinden karışık alıyım lütfen....
(Canan sopayla kovalamadan teşekkürümü edeyim ve kaçyım en iyisi)

Ellerine sağlık Cananım içimizi serileten bir konu olmuş..

Teşekkürler...
__________________
Redwine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.14, 11:36   #7
...> Ata'm İzindeyiz <...

Türkü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Oct 2011
Konular: 16
Mesajlar: 3,143
Ettiği Teşekkür: 29442
Aldığı Teşekkür: 18608
Rep Derecesi : Türkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmedeTürkü muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: Keyifli
Standart Cevap: Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...

Hurmalı dondurmayı ne yedim, ne duydum. Şimdilik sadece karadutlu olandan rica ediyorum sana zahmet 1-2-3-... porsiyon yollarsın artık. :8
__________________
Türkü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Türkü'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.14, 11:48   #8
« Gün Batımı »

Cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2013
Konular: 1857
Mesajlar: 5,811
Ettiği Teşekkür: 17696
Aldığı Teşekkür: 28930
Rep Derecesi : Cansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardırCansuyu şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Neseli
Standart Cevap: Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...

Artık her çeşit dondurma bulmak kolay..

Beni mutlu etmenin en kolay yolu dondurma ısmarlamanız hadi sende ısmarla @Canan beni mutlu et...

Ne ısmarlarsan kabulüm Ama varsa tiramusulu olsun lütfen
__________________
“Gittin mi büyük gideceksin!
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..
”


Cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.14, 13:05   #9
...Az İnsan Çok Huzur...

Lion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2012
Konular: 670
Mesajlar: 5,292
Ettiği Teşekkür: 11418
Aldığı Teşekkür: 22500
Rep Derecesi : Lion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyorLion karizması günden güne artıyor
Ruh Halim: Ruhsuz
Standart Cevap: Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...

Kırk yıl düşünsem canımın dondurma çekeceği aklıma gelmezdi.

...Akşamki menüye bunu da ilave edeyim.
Lion isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Lion'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.14, 13:21   #10
Süper Üye

Mislina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: May 2012
Konular: 458
Mesajlar: 2,770
Ettiği Teşekkür: 3859
Aldığı Teşekkür: 9381
Rep Derecesi : Mislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzelMislina gerçekten güzel
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Sıcak Havaların Kurtarıcısı Dondurmalar...

Evde deneme yaptım bir iki kez ııh olmuyor,olmuyor,olmuyor
Canan,ortaya karışık bende isterim
__________________
"Ama gerçek, aziz dostum, can sıkıcıdır."

Mislina isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Mislina'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
antep fıstığı, cikolata, çilek, dondurmalı, fındık, havaların, hurmalı, karadut, krokan, kurtarıcısı, lezzetler, limon, malzemeler, renkli dondurma, sıcak, tahin, vanilya, yapılışı, yumurta akı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlk Yardım Nedir? Hangi Hallerde Acil İlk Yardım Nasıl Yapılır? Kartal İnsan Sağlığı ve Hastalıklar 16 17.01.13 23:20
''Sıcak içmek'' İyi Gelmeyebilir Canan Diş ve Ağız Sağlığı 0 30.12.12 11:14
Sıcak Taş Terapisi (LaStone Therapy) Nedir? Canan Alternatif Tıp 2 07.09.12 12:17
Diyabet hastaları sıcak su torbası kullanırken neye dikkat etmeliler? LaLe Sağlığımız İçin Püf Noktaları 5 11.03.11 13:30
Küresel Isınma Ve 7 Büyük Yanılgı. oneyouu Bilimsel Çalışmalar ve Haberler 0 28.01.09 22:33


WEZ Format +3. Şuan Saat: 00:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.