Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Motorlu Araçlar Dünyası > Teknik Bilgi ve Sorun Merkezi


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 21.04.2009, 19:30   #1
Çevrimdışı
Kartal
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Michelin’den Yakıt Tüketimini Azaltan Lastik

Michelin’den Yakıt Tüketimini Azaltan Lastik

Michelin, yakıt tüketimini azaltan yeni lastiği Energy Saver’ı piyasaya sürdü. Michelin yeni lastiği Energy Saver’ın sunumunu “Daha az yakıt tüketimi” , “Sıradışı uzun ömür “, “Daha fazla güvenlik” başlıkları altında yapıyor.





Energy Saver’da kullanılan silika teknolojisi sayesinde 100 km’de 0.2 litre yakıt tasarrufu sağlanabiliyor. Rakiplerine göre %40 daha uzun ömürlü olan yeni Energy Saver, rakiplerine oranla daha kısa fren mesafesine sahip.
Yeni Michelin Energy Saver’ın %99 silikadan oluşan özel bileşen yapısı, yaklaşık %20 daha düşük yuvarlanma direnciyle lastik genelinde ısınmayı azaltarak enerji kaybını düşürürken, lastiğin yalnızca yolla temas eden kısmının ısınmasını sağlayan teknolojisiyle yol tutuş ve ıslak zeminde frenleme kapasitelerini artırıyor. TÜV SÜD Automotive tarafından gerçekleştirilen ıslak zemin testlerine göre, Michelin Energy Saver, bir önceki nesil lastiklere göre üç metre daha kısa fren mesafesi sunuyor.
Energy Saver, CO2 emisyonlarını km’de yaklaşık 4g azaltarak çevreci yönünü ortaya koyuyor. Michelin Energy Saver bu özelliğiyle, otomobil üreticilerine de çevre koruma çözümleri arayışında önemli bir destek sağlıyor. Michelin Energy Saver, otomobil üreticilerinin mevcut araç serilerinde hiçbir değişiklik yapmalarına gerek kalmadan, CO2 emisyonlarında 2012 yılına kadar elde etmeleri gereken 30 g/km iyileşmenin ortalama 4 g/km’sini sağlayabiliyor.

Michelin Energy Saver, 2008 Şubat ayında, Tire Technology International dergisi tarafından düzenlenen, Uluslararası Lastik Teknolojisi İnovasyon ve Mükemmeliyet Ödülleri kapsamında Yılın Lastik Teknolojisi ödülünü kazandı..


Daha az yakıt tüketimi
4. nesil düşük yakıt tüketimi MICHELIN lastik ile, yakıttan tasaaruf eder ve CO2 emisyonlarını azaltırsınız.

Sıradışı uzun ömür(2)
Michelin Energy Saver ile, Michelin lastiklerinin uzun ömür avantajından yararlanırsınız. Ve lastiğinizin ömrü ne kadar uzun olursa, geri dönüşüm işlemi yapılacak lastik de o kadar az olacaktır!

Daha fazla güvenlik
Michelin için güvenliğiniz her zaman önceliklidir. Islak zeminde bir önceki nesil ürüne göre 3 metreye kadar daha kısa mesafede durursunuz.


http://video.google.com/videoplay?do...40079563&hl=tr



http://www.youtube.com/watch?v=rt4PzfV0x6A&hl=tr





__________________
  Alıntı ile Cevapla
Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
azaltan, michelin’den


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 21:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.