Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Teknoloji Haberleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 17.07.2014, 01:35   #1
Çevrimdışı
turan3068
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Asus Zenfone Serisi Özellikleri

Asus Zenfone - 4 - 5 - 6



Donanım pazarının dev isimlerinden Asus CES 2014 fuarında yeni akıllı telefonlarını duyurmuştu. Asus gerçekleştirdiği akıllı telefon lansmanında 4, 5 ve 6 inç büyüklüğünde telefonlar tanıttı. Telefon boyutlarından anlaşılıyor ki fiyat olarakta farklı olacak. Dikkatimizi çeken ilk nokta Asus’un telefon modellerinde her kesime hitap etmeyi amaçladığı. İlk olarak Asus Zenfone 4, giriş seviyesi kullanıcılar için tasarlanmış gibi görünüyor, her ne kadar öyle görünse de 4 inç ekrana, intel atom 1,2 ghz çift çekirdekli işlemciye, 1 gb ram’e ve 5 megapiksel flaşsız kameraya sahip. Donanım olarak giriş seviyesi kullanıcılar için son derece iyi özelliklere sahip olan telefonun fiyatını merak ediyoruz doğrusu…



Gelelim ikinci akıllı telefonumuz olan Zenfone 5 adlı modele, adından da anlaşıldığı gibi bu model 5 inçlik ekrana sahip. 5 inçlik 1280x720 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan telefon Intel atom 2 ghz hızında çift çekirdekli işlemciyle çalışıyor. Diğer yandan 1 gb sistem belleği ve 8 megapiksel flaşlı kameraya sahip. Son olarak 148.2mm x 72.8mmx 10.3mm ölçülerinde 140 gram ağırlığa sahip olan telefon 4 gb dahili depolamaya ve 2.050 mAh bataryaya sahip. Asus Zenfone 5 siyah, beyaz, kırmızı, mavi ve gold renk seçeneklerine sahip.


Son telefonumuz olan Zenfone 6 ise 6 inçlik ekranı ile phablet sınıfına giriyor. 6 inçlik ekran 720p çözünürlüğe sahip. İşlemcisi ise bir alt modeli olan Zenfone 5’te bulunan Intel Atom Z2580. Telefon 2 gb ram ve 8/16 gb dahili depolama seçenekleri bulunuyor. Zenphone 6 adlı modelimizin 13 megapiksel flaşlı kamerası ve 3.240 mAh bataryası bulunuyor. Son olarak 166.9mm x 84.3mm x 9.9mm ölçülere sahip olan telefon 200 gram ağırlığa sahip. Bu arada Zenfone 6’nın siyah, beyaz, kırmızı ve gold renk seçenekleri bulunuyor.


Fiyatları hakkında henüz bir bilgiye sahip değiliz. Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı ise muamma. Türkiye pazarına giriş yapacak olursa ilk deneyimi olacaktır ve uygun fiyat politikası izlerse General Mobile şirketi gibi kullanıcıların gönlünde bir anda yer edinebilir. Bildiğimiz gibi birçok üretici Türkiye pazarına sunduğu ürünlerini fahiş fiyatlarla satıyor. Dileğimiz Asus’un uygun fiyatlarla pazara girip gönlümüzde taht kurması. Başka bir yazıda görüşmek üzere…
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz turan3068'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 17.07.2014, 01:50   #2
Çevrimdışı
Çağla
KirLiBeYaZkeDi ... =)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Asus Zenfone Serisi Özellikleri

Teşekkürler turan3068 ..

Samsung s5 te çıkıyordu,yok tanıtımlar,fiyatlar ...
Yalan oldu.
Bundan da kesin birşey yok..
Geldiği vakit müşterisi nasıl olur muamma.
Millet 2-2.5 milyon yatırmayınca rahat etmiyor
__________________


"İnsanlar arkanızdan
konuşuyorsa


Onlardan öndesiniz
demektir."


  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
asus, Özellikleri, sahip, serisi, zenfone, özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.