Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Teknoloji Haberleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 02.09.2014, 17:53   #1
Çevrimdışı
drcengy
« ForumGerçek Sever »
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Thumbs up Windows 9 Ekim sonunda tanıtılabilir



Dünyanın önde gelen yazılım firmalarının arasında yer alan Microsoft'un Çin'deki ofisinden oldukça şaşırtıcı bir haber geldi. Eğer gelen bilgi doğruysa Windows 9, 30 Eylül'de tanıtarak, geliştiricilere sunacağı konuşulmaya başlandı

Windows 9 geliyor. Windows 9 iddialı bir çıkış yapacak. Window tarihinde ilklere imza atan Windows 9 teknolojinin son harikası olacak. Windows 9 ile nasıl yenilikler gelecek? Windows 9'un işletim sisteminde yapılan değişiklikler kullanıcılarda bomba etkisi yaratacak. Ayrıca kaynak kodlarınla yapılan değişikliklerle Windows 9 kullanıcılara yeni bir dünyaya girişin anahtarını veriyor.

Dünyanın en çok tercih edilen işletim sistemi olan Windows, son yıllarda kullanıcıları memnun etmeyi bir türlü başaramadı. 2009 yılında piyasaya sürülen Windows 7‘yle büyük başarı yakalayan Microsoft, daha sonra yayınladığı Windows 8 ve Windows 8.1 ile istediği başarıyı yakalayamadı ve bu yeni sürümlerde yer verilen modern kullanıcı arayüzü sebebiyle sıkça eleştirildi.


Son yıllarda yaşadığı bu sıkıntıları Windows 8 için yayınladığı önemli güncellemelerle geride bırakmayı uman Microsoft, şu ana kadar gerekli adımları atabilmiş değil. Ancak bir süredir konuşulmakta olan Windows 9 işletim sistemi, tüm bu sorunların çözümü olabilir. Özellikle bilgisayar kullanıcıları tarafından hiç beğenilmeyen modern kullanıcı arayüzünü önemli ölçüde değiştirmeye hazırlanan Microsoft, Windows 9 ile geleceğe dönüş yapacak ve Windows 7'de kullanıcılara sunulan deneyime benzer bir deneyim sunmaya çalışacak.

Kullanıcılar tarafından en çok talep edilen özelliklerden biri olan başlat menüsünü de Windows 9 ile geri döndüreceği belirtilen Microsoft, bilgisayar kullanıcılarının da kullanmaktan keyif alacağı bir işletim sistemi hazırlamayı amaçlıyor.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz drcengy'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
ekim, microsoft, sonunda, tanıtılabilir, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.