Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > Teknoloji Haberleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 27.11.2012, 21:01   #1
Çevrimdışı
drcengy
« ForumGerçek Sever »
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Çözüldü Windows 8 Mağazası 20.000 Uygulamaya Ulaştı


Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 8 için hazırlanan Windows Mağazası gün geçtikçe büyümeye devam ediyor ve şu an için dünya çapında 20.000'den fazla uygulamayı içerisinde barındırıyor.
WinAppUpdate'in yaptığı açıklamaya göre Windows Mağazası üzerinde şu an 20.610 tane uygulama bulunmakta ve bunların 17958 tanesi kullanıcılara ücretsiz lisans teklifiyle sunulmakta.

Windows Mağazası her ne kadar yavaş yavaş büyümeye devam ediyor olsa da, Microsoft sunacağı yeni bir özellikle 2013 Şubat ayına kadar kullanıcılarına 100.000'e yakın uygulama sunmayı hedefliyor. Zaten ABD Satış ve Pazarlama genel müdür yardımcısı Keith Lorizio yaptığı bir açıklamada yeni işletim sistemi Windows 8'in satışa sunulduktan sonra Windows Mağazası'nın 2013 Şubat ayına kadar yaklaşık 100.000 uygulamaya ulaşacağından Ekim ayında yaptığı bir röpartajda söz etmişti.

Diğer taraftan analistler 5.000 civarı uygulamayla başlangıç yapan Windows Mağazası'nın gerektiği kadar hızlı büyümediğini düşünüyorlar ve 100.000 uygulama hedefine 2013 Şubat ayında ulaşılmasını uzak bir ihtimal olarak görüyorlar.

Windows Mağazası her ne kadar masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, tablet ve cep telefonları da dahil olmak üzere geniş bir ürün kitlesine hitap ediyor olsa da şu an için dünyaca ünlü geliştiricileri Windows 8 platformu üzerinde çalışabilecek uygulamalar yapmak için ikna edebilmiş görünmüyor.

Özellikle Windows Mağazası şu an için yazılımlar konusunda gerçekten çok yetersiz durumda. Örnek vermek gerekirse Windows 8 Metro arayüzü üzerinde çalışabilen internet tarayıcısı olarak Internet Explorer 10'a rakip olabilecek bilinen yazılımlar dışında farklı alternatifler bulunmamakta.
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz drcengy'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 26.01.2013, 22:30   #2
Çevrimdışı
Sami
Düz Adam

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Windows 8 Mağazası 20.000 Uygulamaya Ulaştı






..
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Sami'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.01.2013, 20:20   #3
Çevrimdışı
Sami
Düz Adam

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Windows 8 Mağazası 20.000 Uygulamaya Ulaştı

Bilmeyenler için : Windows 8 internet bağlantısını düzenli olarak kesiyor.

En son sürüm en iyi anlamına gelmiyor.

..
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Sami'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.02.2013, 04:22   #4
Çevrimdışı
Subutay
Eflamor

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Windows 8 Mağazası 20.000 Uygulamaya Ulaştı

Windows 8 Nokia ve HTC de şu anda işletim sistemi olarak kullanılıyor. Yakında Samsungtanda windows mobile işletim sistemli bir cihaz bekliyorum. Cihaz sayısı arttıkça ilginin ve uygulama sayısının artacağına eminim. Android'e iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum. Rekabet kullanıcı için her zaman daha iyidir.
__________________
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk.






la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin
nisi credideritis non intelligentis
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
mağazası, ulaştı, uygulamaya, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 18:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.