Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Spor Dünyası > Futbol | Diğer Futbol Kulüpleri > Trabzonspor

Trabzonspor Karadeniz Efsanesi


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 07.08.2010, 22:31   #1
Kum Saati
Ziyaretçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Trabzonspor'um : 3 - 0 : Bursaspor ( Süper Kupa Trabzonsporun )

Maçtan notlar

Turkcell Süper Lig’de geçen sezonun şampiyonu Bursaspor ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor’un karşı karşıya geldiği TFF Süper Kupa maçına, Trabzonsporlu taraftarlar çok daha fazla ilgi gösterdi.

Maçın oynandığı Atatürk Olimpiyat Stadı’na öğleden sonradan itibaren gelmeye başlayan Trabzonsporlu taraftarlar, kendilerine ayrılan doğu tribününü doldurmaya başladılar. Tribünün büyük bir bölümünü dolduran bordo-mavililer, yaptıkları tezahüratlarla takımlarını desteklediler.

Bursasporlu taraftarların ise Trabzonsporlu taraftarlara göre çok daha az sayıda olması dikkat çekti. Bursaspor’un yer aldığı batı tribününde büyük boşluklar dikkat çekti.

Antrenmanda sakatlanan Engin oynamadı
Trabzonspor’un dünkü yaptığı son çalışmada sol kasığından sakatlanan Engin Baytar, Bursaspor maçında forma giyemedi.

Trabzonspor’da, İstanbul’a getirilmeyen Garbic de oynamazken, Bursaspor’da sakatlığı bulunan Insua ile Hüseyin’in yanı sıra henüz lisansları çıkarılmayan Nunez ve Stepanov kadroda yer almadı.

Trabzonspor’da geçen sezonun büyük bir bölümünü sakat olarak geçiren Yattara yedek olarak maça başlarken, Bursaspor’un Fenerbahçe’den transferi Vederson ilk 11’de kendine yer buldu. Bursaspor’da adı transferde Beşiktaş ile anılan futbolcu Sercan da yedek kaldı.

Öte yandan, Trabzonsporlu taraftarların ısınmak için sahaya çıktığı sırada, geçtiğimiz sezonu şampiyon kapatan Bursaspor’u alkışladıkları gözlendi.

Maç öncesi ampüte futbol gösterisi
Süper Kupa maçı öncesinde, geçtiğimiz sezon ilk kez başlayan Ampute Futbol Ligi’nde mücadele eden İstanbul Özürlüler Spor Kulübü ile Ankara Karagücü ekipleri 20 dakikalık bir gösteri maçı yaptı.

Bursasporlu taraftarlar daha sonra gerçekleştirilen Trabzon Kolbastı Folklor Ekibi’nin gösterisi sırasında sahaya sırtlarını dönmeleri dikkati çekti.

Renkli açılış seromonisi
Renkli görüntülere sahne olan açılış seremonisinde toplam 125 kişi görev yaptı. Seremonide her iki takım oyuncularına Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan küçük futbolseverler eşlik etti.
TFF Futbol Geliştirme Merkezi Futbol Okulu öğrencileri de bayrak gösterisi yaptı.

Bu arada iki takımın eski ünlü futbolcuları Trabzonsporlu Hami ve Bursaspor’dan Sedat, 3 Süper Kupa ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.

İlk kez iki Anadolu takımı Süper Kupa'da karşılaştı
Bu yıl 5. kez düzenlenen TFF Süper Kupa maçında ilk kez iki Anadolu ekibi karşı karşıya geldi. 2006 yılından bu yana eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında düzenlenen organizasyonda daha önce Anadolu’dan sadece Kayserispor, 2008 yılındaki TFF Süper Kupa maçı oynamıştı.

Kupayı şimdiye dek Fenerbahçe 2, Beşiktaş ve Galatasaray da birer kez kazandı.

İETT otobüsleri sefer düzenledi
İETT, TFF Süper Kupa maçını izlemek isteyen iki takım taraftarları için otobüs seferleri düzenledi.
Öğle saatlerinde Trabzonspor taraftarları için Eminönü, Mecidiyeköy ve Yenibosna’dan, Bursaspor taraftarları için de Yenikapı’dan Atatürk Olimpiyat Stadı’na otobüs seferleri gerçekleştirildi.

Trafik sıkıştı
Karşılaşmanın oynandığı Atatürk Olimpiyat Stadı’nın bulunduğu İkitelli’de maç nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşadı.

Yoğun trafik nedeniyle iki takım taraftarları da zorlukla stada ulaşabildi. Bazı taraftarlar, maçın başlamasından sonra stada girebildi.

Diğer yandan Bursasporlu taraftarlar, "Gözün aydın Anadolum, darısı başına" yazılı büyük bir bez pankart açtılar. Pankartın üzerinde Şampiyonlar Ligi amblemine doğru havalanmak üzere olan Bursaspor uçağı resmi ve bütün Anadolu kulüplerinin armaları yer aldı.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz 'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bursaspor, kupa, süper, trabzonsporum, trabzonsporun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.