Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Tv Showları | Tv Yarışmaları | Tv Dizileri Haberleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 13.03.2015, 10:15   #1
Çevrimdışı
Abartmatozu
Kurucu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kara Kutu | Hikayesi | Oyuncu Kadrosu | Bölümleri | Fragmanlar



Kanal D'de başlayan Kara Kutu, Kurtlar Vadisinin yapımcılarından geliyor.

Dizi bu özelliği ile şimdiden potansiyel bir hayran kitlesine kavuştu zaten.
Dizinin senaristiliğini Ercan Mehmet Erdem, yönetmenliğini Serdar AKAR'ın yaptığı dizinin başrollerinde; Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Kerem Alışık, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, M. Ali Kaptanlar, Caner Çandarlı, Sadi Ali Cengiz var.
Yapımını daha önce de belirttiğim gibi Kurtlar Vadisi Pusunun yapımcısı olan Pana Film üstlendi.

Hikaye ve Künye

Mehmet Duman barda gitar çalıp şarkı söyleyerek hayatını kazanan sıradan bir adamdır. 2013 senesinde Irak'ta ölümden dönmüştür. Mehmet bu olaydan sonra hafızasını kaybetmiştir. Hafızasını kaybettikten sonra geçen bir buçuk senede Mehmet, kim olduğunu araştırmış olsa da elle tutulur bir bilgi edinememiştir.
Bir gece Mehmet’in çalıştığı barda kavga çıkar. Mehmet kavgayı ayırmak için araya girdiğinde başına sert bir darbe alır. Mehmet o anda
geçmişine anlık bir gelgit yaşar. Mehmet geçmişine dair ufak da olsa bir şeyler hatırlatan gelgitleri sıklaştıkça kim olduğunu çözmeye başlayacaktır.
Devlet adına çalıştığı söylenen gizli bir teşkilatta birçok pis olaya bulaştığını öğrenecektir. Bu onda bir yıkıma yol açacak, kendinden nefret edecektir. Mehmet, kendisine bunu yapan yapıyla amansız bir savaşa girecek ve bu teşkilatın arkasında kim olduğunu bulmaya çalışacaktır.
Kimliğinin peşine düşen Mehmet, bir süre sonra gerçek adının Mehmet olmadığını, hafızasını kaybetmeden önce evli bir adam olduğunu üstelik sekiz yaşında bir de kızı olduğunu öğrenecektir. Karısının adı Canan'dır. Mehmet karısını ve kızını hatırlayamaz ama geçmişin anahtarı onlardadır. Mehmet zaman ilerledikçe günümüzde sevgilisi olan Zeynep ile hatırlayamadığı karısı Canan ve kızı arasında kalacaktır.
Yapım : Pana Film
Yönetmen : Serdar Akar
Senaryo : Ercan Mehmet Erdem
Oyuncular :





Orhan Kılıç / Mehmet Duman

2006 senesinde Irak’ın bir köyünde yaşlı bir adam tarafından ağır yaralı olarak bulunup tedavi edilmiştir. Mehmet’in vücudundan üç kurşun çıkmıştır. Mehmet hayata tutunmayı başarmış ancak kendine geldiğinde yaşadığı geçmişine dair hiçbir şey hatırlayamamıştır. Üzerinden çıkan tek şey Türk Pasaportudur.

Sümeyra Koç / Zeynep
Barın müşterilerinden biridir. Altı aydır Mehmet’in çalıştığı bara gelip gitmektedir. Çevresindekilere master öğrencisi olduğunu, tez hazırladığını söyler. Bir gece Mehmet’in karıştığı bir kavgadan sonra Mehmet’i hastaneye kaldırır. O gece yakınlaşırlar. Zamanla Mehmet’le aralarında bir aşk başlayacak ve Zeynep işiyle aşkı arasında kalacaktır.


Deniz Uğur / Canan
Mehmet’in karısıdır. 2006 senesinde Mehmet’in öldüğü söylenmiştir ancak kocasının cesedini görmediğinden hiçbir zaman öldüğüne inanmamış, geri geleceği günü beklemiştir. Sekiz yaşında bir kızları vardır.

Hazım Körmükçü / Reşit,
Milli İstihbarat Teşkilat’ının başındaki adamlardandır. Geçmişte Cevahir’le birlikte gizli teşkilatı kuranlardan biridir. Mehmet’in birçok görev emrini bizzat kendisi vermiştir. Cevahir’le işbirliği yapıp Mehmet’i yok etmek istemektedir. Sert mizaçlı, çabuk sinirlenen bir yapısı vardır. Reşit, her ne olursa olsun paraya ve iktidara sahip olmak istemektedir.


Hakan Eratik / Hasan

Geçmişte Mehmet’le birlikte çalışmışlardır. Mehmet’in yaşadığını ilk o öğrenmiş ve takibe almıştır. Zeynep’i Mehmet’in yanına yerleştiren Hasan’dır. Hasan, uluslararası bir şirkette yönetici konumundadır. Şirketin güvenlikle ilgili biriminin başındadır.

Barış Bağcı / Katip
Ordu'da yüzbaşıyken istifa etmiş eski bir askerdir. Askerlikten istifa etmesinin sebebi hiyerarşik düzeni kaldıramamış olmasıdır. Birkaç yıldır barda çalışmaktadır. Hayatından memnundur.

Mehmet Ali Kaptanlar / Cevahir
Eski bir generaldir. Görev yaptığı dönemde faaliyetleri gizli olarak yürütülen gizli bir yapının kurucularındandır. Bu sayede büyük servet sahibi olmuştur.


Ali Yoğurtçuoğlu / Celal
Mehmet’in en yakın arkadaşıdır. Barlarda çalışmaktadır. Gençlik aşkı Yasemin ile evlenmiştir. Birkaç yıl evli kaldıktan sonra boşanmışlardır. Celal, Mehmet’in serüveninde her zaman yanında olacak ve ona sahip çıkmak için elinden geleni yapacaktır.


Zamire Kasapoğlu / Yasemin
Celal’in eski karısıdır. Celal’le aynı barda çalışmaktadırlar. Yasemin hem mutfakta hem de garson olarak görev yapmaktadır. Kıskanç bir yapısı vardır. Celal’le aralarında kısır döngüye evrilmiş bir ilişki vardır. Celal’den nefret ederken aynı zamanda sevebilmektedir.

Gökhan Azlağ / Can
Komiser yardımcısıdır. Cinayet büroda Tekin’in yardımcısıdır. Tekin olmadığı zamanlarda büroyu o çekip çevirir. En büyük fobisi kavgada suratına yumruk yemektir. Mehmet’in hikayesine bulaşması hayatının en zor dönemini geçirmesine yol açacaktır.


Sema Atalay / Şükran
Cevahir’in karısıdır. Kocasının sağlığını kendi sağlığından fazla düşünür. Üzerine titremesinin esas sebebi Cevahir ölürse yalnız kalmak değil, onun rütbesi ve günümüzdeki konumu sebebiyle eş durumundan elde ettiği statünün ortadan kalkacak olmasıdır.

Kerem Alışık / Tekin
Cinayet Büro Komiseridir. Emekliliğini hak etmiş olmasına rağmen göreve devam etmektedir, bunun sebebi maaşının düşecek olması gibi görünse de esas mesele işine bağımlı bir adam haline gelmiş olmasıdır.


Fatih Koyunoğlu / Macit
Kiralık katildir. Ortağı Recai ile birlikte para karşılığında Mehmet’in kaçırılıp öldürülmesi işini alır. İşi kimden aldıklarını ve kaçırdıkları adamın kim olduğunu bilmezler.

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
mehmet’in, mehmet, sonra, vardır, senesinde, barda, olduğunu, olmasıdır, gizli, eski, birlikte, karısıdır, sebebi, olarak, görev, kutu, kara, aynı, istemektedir, mehmet’i, birkaç, gibi, tekin, hiçbir, yapısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 15:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.