Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Görsel ve İşitsel Sanat Yapıtları > Tv Showları | Tv Yarışmaları | Tv Dizileri Haberleri


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 19.05.2017, 19:05   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart The Witcher - Yayında! - Netflix

Piyasaya sürülmüş binlerce oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasında en doğru işleri yapmayı başarmış oyunlardan olan The Witcher serisi, oyun sektöründen kazandığı ilgiyi şimdi de dizi sektörüne aktarıyor. Müjdemizi isteriz: The Witcher Netflix dizisi olarak geliyor.


Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin kitap serisinden uyarlanan oyunla adını dünyaya duyuran The Witcher, 3. oyunu ile dünya üzerinde gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi olmayı başarmış ve CD Projekt RED’in kasasını bir hayli doldurmuştu. Polonyalıların el birliği ile adını dünyaya duyurduğu proje, yine bir Polonyalı şirket Platige Image firması sayesinde dizi olacak. Dizi için Netflix’le anlaştığını duyuran Platige Image, dizinin dilinin İngilizce olacağını açıkladı.

Netflix’in girişimci yapısını hepimiz biliyoruz. Bu tarz projeleri görünce anında projeye uyarlıyorlar ve bu durum gerçekten -özellikle de bizim açımızdan- çok hoş bir hal almaya başladı. Netflix başkan yardımcısı Eric Barmack, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Andrzej Sapkowski, zengin ve muhteşem bir dünya yaratmış. Böylesine muhteşem bir dünyayı Netflix’e taşımak için daha fazla beklememeye karar verdik” dedi.


Kitapların yazarı Andrzej Sapkowski, oyunlar daha ünlenmeden önce CD Projekt RED’le ortaklığı reddetmiş ve yalnızca para istemişti. Oyun tüm dünyada patlama yaşayınca CD Projekt RED, ülkesinin en büyük şirketlerinden oldu ve yazar ilk başta aldığı paradan fazlasını alamadı. Netflix projesi ile birlikte buna izin vermeyen Andrzej Sapkowski, dizide yaratıcı danışman olarak görev yapacak. Sapkowski yaptığı açıklamada, “Netflix’in hikayelerimi uyarlaması çok heyecan verici. Otuz yılda yazdığım hikayemi kaynağından ve doğru şekilde anlatacaklar” diyerek inceden inceye CD Projekt RED’e laf çakmayı ihmal etmiyor. Bu açıklama ile birlikte Netflix dizisinin oyunları değil kitabı baz alacağını öğrenmiş oluyoruz.

Polonya firması tarafından prodüksiyonu üstlenilse de yapımcı koltuğunda Mumya serisinin yapımcısı Sean Daniel ve The Expanse dizisinin yapımcısı Jason Brown'ın oturacağını belirtelim.


Kitap serisi olarak da dolu dolu olan The Witcher, her ne kadar Sapkowski kabul etmese de oyunlar sayesinde günümüzdeki ününe kavuştu. CD Projekt RED, bu sıralar yeni oyunu Cyberpunk 2077’yi geliştiriyor. Cyberpunk’un ardından gelecekte yeni bir The Witcher oyunu görebiliriz.
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 19.05.2017, 19:24   #2
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Witcher, Dizi Oluyor. Netflix Müjdeli Haberi Verdi.

Büyük markaların yan ürünleri, birbirinden farklı şirketler tarafından ele alınabiliyor. Bu şirketler arasında bir sorun olmadığı sürece, kazanan ise tabii ki tüketiciler oluyor. The Witcher serisini ünlü yapan oyunların geliştiricisi CD Projekt RED, Netflix tarafından çekilecek olan diziye katkıda bulunmayacaklarını açıkladı. Bir şeylere engel olmaya çalışmaktansa, “İzlemeyi dört gözle bekliyoruz.” şeklinde bir açıklama yapılması işlerin yolunda olduğunu gösteriyor.




Geçtiğimiz günlerde kitaplardaki hikaye üzerinden ilerleyen bir The Witcher dizisinin, Netflix tarafından çekileceği ortaya çıkmıştı. Bugün ise merakla beklediğimiz bir cevap bizlerle buluştu, belki biraz da hayal kırıklığına uğrattı. CD Projekt RED’den Radek Grabowski, stüdyolarının dizinin çekimlerine katkıda bulunmayacağını açıkladı. Açıklamasına, “Bu proje için en iyi dileklerimizi sunuyoruz, seriyi Netflix üzerinden izlemek için dört gözle bekliyoruz.” şeklinde bir ekleme de yapıyor Radek Grabowski.


Açıklamanın neden belirtmemesi bizleri meraka düşürürken, aklımıza da birkaç sebep getiriyor. CD Projekt şirketinin The Witcher markası üzerinde yaptığı hamlelerin, yalnızca oyunlarla sınırlanmış olması mümkün. Sonuçta dizinin oyunlardaki unsurlardan ne ölçüde faydalanacağını şu an için bilmiyoruz. Andrzej Sapkowski’nin de kreatif danışman olarak diziye dahil olmasıyla, stüdyonun bu işe girmesinin olasılığı zaten sıfıra yaklaşmıştı. Bildiğimiz üzere CD Projekt RED ve Andrzej Sapkowski arasında bir sorun vardı. - Leadergamer
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 20.07.2019, 14:04   #3
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Witcher, Dizi Oluyor. Netflix Müjdeli Haberi Verdi.

Umarım güzel bir dizi olur ama sanmıyorum. Oyuncu seçimleri çok alakasız olmuş..





__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
Eski 20.07.2019, 17:13   #4
Çevrimdışı
yarensevimli
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Witcher, Dizi Oluyor. Netflix Müjdeli Haberi Verdi.

oyunu mükemmel. umarım diziside aynı başarıyı yakalar.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
yarensevimli'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
dizi, haberi, mã¼jdeli, müjdeli, netflix, oluyor, verdi, witcher


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 00:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.