Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Uğur Dündar


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 25.02.2016, 12:49   #1
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Rezalet!...Skandal!...Kepazelik!... | Uğur Dündar

Es*ki*den bu söz*cük*ler*den bi*ri*ni, ha*ber ve*ya kö*şe ya*zı*sı baş*lı*ğı ola*rak kul*lan*dık mı, yer ye*rin*den oy*nar*dı. O ha*ber ya da ya*zı, gün*ler*ce ko*nu*şu*lur*du.
Oy*sa gü*nü*müz*de Tür*ki*ye*’de olup bi*ten*ler öy*le*si*ne akıl*la*ra dur*gun*luk ve*re*cek bir nok*ta*ya gel*di ki, bı*ra*kın bu söz*cük*ler*den bi*ri*ni, tü*mü*nü bir*den kul*lan*sa*nız kim*se*nin kı*lı kı*pır*da*mı*yor!..


* * *


Ba*kar mı*sı*nız?
An*ka*ra*’nın kal*bin*de ger*çek*leş*ti*ri*len ha*in te*rör sal*dı*rı*sın*dan bir*kaç sa*at son*ra, in*ti*har bom*ba*cı*sı*nın kim*li*ği, hem de en yet*ki*li ağız*lar ta*ra*fın*dan açık*la*nı*ver*di!
Baş*ba*kan Da*vu*toğ*lu*’nun ver*di*ği bil*gi*ye gö*re; ey*le*mi, ül*ke*mi*ze sı*ğın*ma*cı ola*rak ge*len PYD-YPG’*li te*rö*rist Sa*lih Nec*car yap*mış*tı. Ku*zey Su*ri*ye*’de ya*şa*yan Nec*car ai*le*si*nin bir ka*na*dı da Be*şar Esa*d’*a bağ*lı as*ke*ri is*tih*ba*ra*ta ça*lı*şı*yor*du!..
Baş*ba*ka*n’*ın söz*le*rin*den, sa*vaş se*be*bi ola*bi*le*cek la*net*le*di*ği*miz ey*le*min PYD ve Esad iş*bir*li*ğiy*le ger*çek*leş*ti*ği an*la*mı çı*kı*yor*du!
Böy*le*ce bir sü*re*dir Türk as*ke*ri*nin PYD mev*zi*le*ri*ni bom*ba*la*mak*ta ne ka*dar hak*lı ol*du*ğu ve PYD’*yi te*rör ör*gü*tü ola*rak gör*me*mek*te ıs*rar eden AB*D’*nin ise, ne den*li bü*yük ya*nıl*gı için*de bu*lun*du*ğu me*sa*jı ve*ri*li*yor*du!



* * *


An*cak bir*kaç gün son*ra or*ta*ya tak di*ye PKK uzan*tı*sı bir te*rör ör*gü*tü çı*kı*yor*du!
On*la*rın açık*la*ma*sı*na gö*re de can*lı bom*ba Sa*lih Nec*car de*ğil, ai*le*si de Va*n’*da ya*şa*yan Ab*dül*ba*ki Sö*mer ad*lı PKK’*lı te*rö*rist*ti!..
Ad*li Tıp ra*po*ru da bu id*di*ayı doğ*ru*lu*yor ve kim*lik kar*ga*şa*sı*na son nok*ta*yı ko*yu*yor*du:
Can*lı bom*ba Sa*lih Nec*car de*ğil, ke*sin*lik*le Ab*dül*ba*ki Sö*me*r’*di!..


* * *


Hü*kü*met Söz*cü*sü Nu*man Kur*tul*mu*ş’*un can*lı ya*yın*da mil*yon*lar*ca in*sa*nın göz*le*ri*nin içi*ne ba*ka ba*ka söy*le*dik*le*ri ise, din*le*yen*le*ri şaş*kın*lık*ta zir*ve*ye sü*rük*le*ye*cek
ni*te*lik*tey*di.
Zi*ra Prof. Kur*tul*muş “Pat*la*ma ye*rin*de bir baş par*mak ve bir el bu*lun*du. Bu*ra*da*ki par*mak iz*le*rin*den, şah*sın kim*lik bil*gi*le*ri o şe*kil*de tes*pit edil*di. Mar*di*n’*den 2014 yı*lı yaz ayın*da gir*di*ği, da*ha ön*ce PYD böl*ge*sin*den Tür*ki*ye*’ye gi*riş yap*tı*ğı, PYD böl*ge*sin*de bu*lun*du*ğu ve ora*dan gel*di*ği çok açık, çok net olan bir du*rum*la kar*şı kar*şı*ya*yız. Bi*zim eli*miz*de*ki bil*gi buy*du, olay anın*da ve olay son*ra*sın*da*ki araş*tır*ma*lar sı*ra*sın*da!..” di*yor*du.
Pe*ki, pat*la*ma*da ya*şa*mı*nı yi*ti*ren*le*rin kim*lik tes*pit*le*ri bi*le ya*pıl*ma*dan Nec*car ai*le*siy*le il*gi*li bil*gi*ler, on*la*rın Be*şar Esa*d”*ın as*ke*ri is*tih*ba*ra*tıy*la iliş*ki*le*riy*le il*gi*li ve*ri*ler ne*re*den çık*mış*tı?
Sa*vaş se*be*bi ola*bi*le*cek böy*le bir açık*la*ma*ya ne*den ge*rek gö*rül*müş*tü?
Baş*ba*ka*n’*ı böy*le ko*nuş*tu*ran*la*rın asıl amaç*la*rı ney*di?
Yok*sa bi*ri*le*ri Türk as*ke*ri*ni Su*ri*ye ba*tak*lı*ğı*na gi*re*rek sa*vaş*ma*ya mı zor*lu*yor*du?
Ora*sı meç*hul*dü!..



* * *


Not: Yazının devamını okumak için tıklayınız



----Sözcü----

__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
dündar, rezaletskandalkepazelik, uğur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.