Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Uğur Dündar


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 12.05.2016, 12:17   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Davutoğlu’nu ‘Yıldırım’ Çarptı!.. | Uğur Dündar

Davutoğlu’nu ‘yıldırım’ çarptı!..


Dün bir, bu*gün iki…
Ha*len AKP Ge*nel Baş*ka*nı ve Baş*ba*kan olan Ah*met Da*vu*toğ*lu, kon*gre*de aday*lı*ğı*nı koy*ma*ya*ca*ğı*nı açık*la*dı*ğı an*da yay*lım ateş baş*la*dı.
Aman Al*la*h'*ım hem de ne ateş!..
Dü*ne ka*dar önün*de ce*ket ilik*le*nen, hak*kın*da öv*gü*ler dü*zü*len, “Ho*cam, Ho*ca*m” de*ni*le*rek ye*re gö*ğe sığ*dı*rı*la*ma*yan Da*vu*toğ*lu, bir an*da Sa*ra*y'*da mev*zi*le*nen kes*kin ni*şan*cı*la*rın, Arap usu*lü sırt*tan han*çer sap*la*ma us*ta*la*rı*nın, Os*man*lı ok*çu*la*rı*nın, yan*daş te*tik*çi*le*rin ve ke*ra*me*ti ken*din*den men*kul AKP ule*ma*sı*nın boy he*de*fi ha*li*ne ge*li*ver*di!
Sırt*tan vu*ran*la*rın sa*yı*sı*nın çok*lu*ğu kar*şı*sın*da “Sen de mi Brü*tü*s” la*fı, “Siz*ler de mi Brü*tüs*le*r”*e dö*nü*şü*ver*di!..

* * *

Mü*rek*ke*bi ku*ru*ma*mış öv*gü*ler, ku*lak*la*rı*mız*da hâ*lâ yan*kı*la*nan al*kış ses*le*ri, coş*ku*lu “ya*şa, var ol” ni*da*la*rı, hu*şu için*de din*ler*ken göz*yaş*la*rı*na ha*kim ola*ma*yan*lar bir an*da yok sa*yıl*dı, on*la*rın ye*ri*ne suç*la*ma*lar, it*ham*lar ve if*ti*ra*lar ya*yıl*dı!
Sal*dı*rı sa*ğa*na*ğın*da ne had*di*ni bil*mez*li*ği, ne nan*kör*lü*ğü ve ne de Al*man ajan*lı*ğı, ya*ni ha*in*li*ği kal*dı!..
Böy*le*ce mu*ha*lif*ler için ar*tık ne*re*dey*se spor ha*li*ne ge*len linç*ler*den bir fa*ni ola*rak Ah*met Da*vu*toğ*lu da na*si*bi*ni al*dı!

* * *

Bun*lar yi*ne de onun için gü*zel gün*ler!
He*le bir “gı*k”*ını çı*kar*sın da gö*re*lim!
Akıl*la*ra dur*gun*luk ve*re*cek bo*yut*ta*ki suç*la*ma*la*rın iş*te o za*man ser*vis edil*mek üze*re üre*tim mer*ke*zin*de bek*le*til*di*ği*ni bi*le*lim!..

* * *

Oy*sa Da*vu*toğ*lu'nun azil ne*de*ni*nin ya*zı*lıp çi*zi*len*ler*le il*gi*si bu*lun*ma*dı*ğı*nı CHP İz*mir Mil*let*ve*ki*li Ay*tun Çı*ray, pa*zar gün*kü söy*le*mi*miz*de apa*çık an*lat*tı. Çı*ray, “Da*vu*toğ*lu'na, Cum*hur*baş*ka*nı'nın adam*la*rı ola*rak bi*li*nen ba*zı ki*şi*le*rin kum*pas kur*duk*la*rı*nı ve ‘Pe*li*kan Dos*ya*sı' adı ve*ri*len ‘De*di*ko*du Dos*ya*sı' ile şan*taj yap*tık*la*rı*nı” söy*le*di.
Da*vu*toğ*lu'nun, rant te*ke*ri*ne ço*mak sok*tu*ğu için az*le*dil*di*ği*ni öne sü*re*rek, şu sar*sı*cı id*di*ayı di*le ge*tir*di:
“Baş*ba*kan AK*P'*nin yan*daş mü*te*ah*hit*le*ri*nin ka*mu-özel iha*le*le*rin*de el*de ede*cek*le*ri ola*ğa*nüs*tü kâr*lı şart*la*rı teh*dit edi*yor*du. Bi*na*li Yıl*dı*rı*m'*la Da*vu*toğ*lu iliş*ki*sin*de*ki ka*mu*oyu*na an*cak çok kü*çük kıs*mı yan*sı*yan ge*ri*lim*ler bu teh*dit*le il*gi*liy*di. Da*vu*toğ*lu grup top*lan*tı*sın*da ne*den hır*sız*lık*tan bah*set*ti ve sos*yal med*ya şar*la*tan*la*rı*na çat*tı?.. Ve ne*den ve*da ko*nuş*ma*sın*da “gü*cün yoz*laş*ma*sı*” de*di?..
Söy*le*ye*yim: Ne za*man ki tüm yap-iş*let-dev*ret ve ka*mu-özel iha*le*le*rin*de bun*dan böy*le ha*zi*ne ga*ran*ti*si yüz*de 100'den en faz*la yüz*de 80'e in*di*ril*me ça*lış*ma*sı baş*la*dı, iş*te o za*man bar*dak taş*tı! Yan*daş mü*te*ah*hit*le*rin hep*si aya*ğa kalk*tı! Zi*ra mev*cut pro*je*le*re ve*ri*len dev*let öde*me ve ha*zi*ne borç ga*ran*ti*le*ri Ha*zi*ne'yi tam an*la*mıy*la if*la*sa gö*tü*rü*yor! (…) İs*tan*bu*l'*a ya*pı*lan ha*va*ala*nın*da olup bi*ten*ler, Ba*tı'da bir*kaç hü*kü*me*ti yı*kar! Bel*li ki Bi*na*li Bey çok eli açık dav*ran*mış! Ama mü*te*ah*hit*le*ri ar*ka*sı*na alan Bi*na*li Bey, Da*vu*toğ*lu eki*bi*ni tas*fi*ye et*ti.”

* * *

Siz bak*ma*yın Sa*ray ica*zet*li linç*le*re ve hı*zı gi*de*rek ar*tan se*ri atış*la*ra!..
De*ne*yim*li si*ya*set*çi Çı*ray ne di*yor?
“Da*vu*toğ*lu'nu yıl*dı*rım çarp*tı!..”



__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
çarptı, davutoğlu’nu, dündar, uğur, ‘yıldırım’


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.