Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 12.07.2013, 12:25   #1
Çevrimdışı
Cagliostro
2023 - İlk Yolculuk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bakın o Görüntülerden Ne Çıktı

Eskişehir’deki Gezi eylemlerinde ölen Ali İsmail Korkmaz’ın dövüldüğü anı kaydetmesi gereken çevre işyerlerindeki güvenlik kameralarından alınan CD’lerin hepsi boş ve bozuk çıktı...



Olay yerini görüntüleyen 40 ayrı kamera görüntüsü toplandı. Ancak her nedense hiç biri Korkmaz'ı öldürenleri çekememiş! Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğrencisi İsmail Ali Korkmaz’ın 2 Haziran’da öldürülmesiyle ilgili olarak Savcılığın talimatıyla yapılan bilirkişi incelemesinde dövüldüğü bölgeyi gören civardaki işyerlerinin kamera görüntülerinin büyük ölçüde silinmiş olduğu ortaya çıktı. Silinmeyen görüntülerde başka göstericilerin ellerinde cop ve sopa bulunan kişilerce dövüldüğü görülürken Korkmaz’ın dövüldüğü anlarda bu görüntülerin içinde de silinmeler olduğu anlaşıldı.

40 KAMERA GÖRÜNTÜSÜ
  • Vatan gazetesinden Kemal Göktaş'ın haberine göre, 40 ayrı işyerinin güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen bilirkişi İbrahim Halil Tokur, bunların 29’unda herhangi bir darp olayının olmadığı, polis ve eylemciler arasında kaçışmalar, biber gazı ile müdahaleler ve ara sokaklara kaçışmalar gibi görüntülerin olduğunu belirledi. Bilirkişi raporunda bunun dışında kalan Beşik Otel, Numune Simit Fırını, Narin Kardeşler, Denizbank, Abaklı Ticaret, Elegan Otel, Öztürk Telefon ve Hilmi Usta Camii güvenlik kameralarında ise çok sayıda darp olayını tespit etti. Görüntülerde coplu ve beysbol sopalı kişiler, bir grup eylemciyi dövüyordu.
20 DAKİKALIK BÖLÜM EKSİK

Ancak Korkmaz’ın dövüldüğüne ilişkin görüntüler hiçbir kamera görüntüsünde yer almadı. Bilirkişi raporunda, Korkmaz’ın dövüldüğü belirtilen yere yakın olan Beşik Otel kameralarının 00.00’da başladığı, 00.16’da bittiği, sonraki kaydın ise 00.17’de başladığı ve arada 18-20 dakikalık bir görüntünün bulunmadığının görüldüğü belirtildi. Bu görüntülerin “diskteki dosyaların zarar görmüş olması nedeniyle” açılamadığına dikkat çekilerek, “disk üzerindeki elektronik kart şaseye bağlayan vidaların yuvalarında aşınma görülmektedir. Bu da elektronik kartın herhangi bir sebeple (tamir ya da başka bir sebep olabilir) sökülmüş olma ihtimalini göstermektedir” denildi. Ali İsmail Korkmaz ise 01.28 ve 01.31’de iki kez yanında kapüşonlu arkadaşı ile görüntüye girdi. Korkmaz’ın eksik olan bölümde dayak yediği, daha sonra tekrar olay yerine geldiği tahmin ediliyor. Yine olay yerine yakın başka bir hırdavat firmasına ait görüntülerin kaydedildiği sabit diskin de boş olduğunu gören bilirkişi, veri kurtarma işleminden de sonuç alamadığını belirtti.

FIRININ DİSKİ DE BOŞ

Korkmaz’ın dövüldüğü yerin çok yakınında yer alan bir ekmek fırınına ait görüntülerin kaydedildiği disk de aynı biçimde boş çıktı ve veri kurtarma işleminden de sonuç alınamadı. Gizli tanık da ifadesinde Korkmaz’ın fırının önünde dövüldüğünü ve kendisinin fırının köşesinde beklediğini söylemişti.

OLAYI ANLATAN GİZLİ TANIK: DAYAKTAN SONRA, ‘İYİ STRES ATTIK’ DEDİLER

Korkmaz’ın dövüldüğünü gören, ancak kimliğinin açıklanmasından korktuğu için gizli tanık olarak ifade veren kişi de dayak anını şu sözlerle anlattı: “Gaz maskesi takan bir polisle yanındaki bir polis, Ali İsmail’i yakaladı ve yanlarına gelen ellerinde cop ve sopa bulunan 6 kişiyle birlikte dövmeye başladı. Ben fırının köşesinde olayların yatışmasını bekledim. Ali İsmail kaldırımın kenarına çöktüğü ve yüzüne aldığı darbeyle kendinden geçti. 6 kişi içinde olan ve elinde sopa veya cop bulunmayan bir kişi, yanındakilere ‘İyi stres attık’ dedi. Ali İsmail, 3 ayrı saldırının ardından Asarcıklı Caddesine çıkarak kaçtı.”

KORKMAZ AİLESİNİN AVUKATI: BEYİN KAFATASI PARÇASI ‘TIBBİ ATIK’ DİYE ATILMIŞ

AİLENİN avukatı Önder Öztürk, korkunç bir iddiada bulundu: “Ali İsmail Korkmaz’ın ameliyat sırasında alınan beyin kafatası parçasında kırık ya da çatlak olup olmadığının tespiti için inceleme yapılmasını istedik. Bu talep üzerine bir hizmetli tarafından ameliyatta bulunan Dr. Oğuzhan Dinç’e bu parçanın nerede olduğu soruldu. Ancak Dr. Dinç, ‘Ameliyat sırasında alınan parçanın tıbbi olarak kullanılmaması nedeniyle tıbbi atık olarak attığını’ söyledi.” Savcılık ise Korkmaz’ın kafasında çatlak olduğunu söylediği iddia edilen Sezer isimli asistanın ifadesinin alınmasına karar verdi.



BEYZBOL SOPASIYLA DÖVÜYORLAR

Bilirkişi raporunda, “Sivil polis olduğu sanılan veya polisin yanında yer alan gaz maskeli, ellerinde cop, beyzbol sopası bulunan bir grubun Beşik Otel kameralarına yansıdığı, görüntülerde şahısların bir grup eylemciyi dövdüğü görülmüştür” deniyor.



KİMLİKLERİ BELİRLENEMİYOR!

Çevre işyerlerinden edinilen kamera görüntülerinde, eli sopalı ve coplu şahısların eylemcileri dövdüğü görülüyor. Ancak raporda, “Ali İsmail Korkmaz’a vuranların kamera görüntüsünün çözünürlüğünün düşük olması, olayın yaşandığı zamanın karanlık olması ve olayların yaşandığı yere uzak olmasından dolayı yaralama ve darp olaylarını yapanların yüzlerinin tam teşhis edilmesinin mümkün olmadığı” ifadesi yer alıyor.(Odatv)
__________________
  Alıntı ile Cevapla
11 Üyemiz Cagliostro'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.07.2013, 12:50   #2
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bakın o görüntülerden ne çıktı

Anlasilan onlarin Teknik bilgisi bu kadar.

Serverlerin bile Harddisklerini cikartip, emniyete alabilme programlarina sahip olarak, bir kerede 160 Gig malzeme bile yeniden okunur vaziyete gecirmisligim var.

Bunlara benim bilgisayari bir günlügüne götürüp calistirsammi ney?.

Bu kadar bilincleri varsa, neden bilgi toplamaya kalkmiyorlarki?.

REDHACK´a bir danissinlar, onlarin bile yeterli Programlarinin bulundugu kanisindayim.

Belirli andan evvel ve O andan sonra normal alinmissa, ilk önce bu Harddisk´i ellerine geciren Polisleri tutuklardim.

Cünkü bunlar geri kalan arastirmalari bile, yeniden engellemeye kalkabilir.

Harddiskleri hemen cikartip, Güvenilir kisiler tarafindan getirseler, silinmis zamanlari bile yeniden okunur ceside getirecek Programlarla, bunlarin Yüzlerini taniyabilecek kadar iyilestirecek Programlar mevcut.

Burada sadece bir oyalama oldugu belli oluyor.

Kendim bir keresinde bile, Vergi dairesinin istegi üzerine, 2,5 ay sonra yeniden silinmis Dosyalari cikardim.

Halbuki Windows üzerine yeniden yüklenmisti, ve üzerine baska Programlar bile yazilmisti.

Bu Resimlerden bile, sahislarin büyüklügü üzerine emin bilgiler toplanabilinir, Sabit lambadan cikan gölgelerin uzunluguna bakarak sahislarin vücut büyüklügü hemen görülür.
__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
11 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.07.2013, 14:13   #3
Çevrimdışı
Cagliostro
2023 - İlk Yolculuk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bakın o Görüntülerden Ne Çıktı

20 dakikası silinmiş e peki kim silmiş kim müsade etmiş belli değil..!
__________________
  Alıntı ile Cevapla
9 Üyemiz Cagliostro'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.07.2013, 16:33   #4
Çevrimdışı
Hasat
Uzman Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bakın o görüntülerden ne çıktı

@insanlıkarayan
Anlasilan onlarin Teknik bilgisi bu kadar.

Serverlerin bile Harddisklerini cikartip, emniyete alabilme programlarina sahip olarak, bir kerede 160 Gig malzeme bile yeniden okunur vaziyete gecirmisligim var.


Arkadaşım aynı polisler askerleri suçlarken bilgisayarlara geçmiş tarihli olmayan evrakları yüklemedimi aynı polisler subayların telefonlarının rehberlerine kayıt eklemedimi.
Bizim oralarda geçinmeye gönlüm yok kocamın adını sormadım diye bi laf vardır.Bunlarınkide o hesap işte.Bulmak istemiyorlarki neyi araştırsınlar
__________________
Bazen su olmak lazım sessiz sakin ...!!! Bazen sel olmak lazım öfkeli ve hırçın...!!!
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!!
Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!!
  Alıntı ile Cevapla
11 Üyemiz Hasat'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.07.2013, 17:10   #5
Çevrimdışı
ZeZe
Alea İacta Est
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bakın o Görüntülerden Ne Çıktı

Hadi kayıtları sildiniz, ört bas ettiniz. Allah'tan nasıl kaçacaksınız? İnanıyorsunuz ya hani, dualar ediyor, tekbirler getiriyorsunuz? Hesap günü o size görüntüleri verecek merak etmeyin. Ali İsmail sizi bekliyor olacak orada...
__________________

Hükümetlerin icraatı olumsuz olupta millet itiraz etmez ve düşürmezse, bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir.

Gerçekten şunun bunun oyuncağı olabilen milletler, haklarını algılamamışlar demektir. Ve böyle bir millet, denetim altında bulundurulmaya layık olur..
Mustafa Kemal ATATÜRK




Benim dinim adalet, hak, vicdan.
Buna göre yaşayanlarla aynı dindeniz.
Kendinize ne derseniz deyin, kim olursanız olun.
Genç evli çifti üç ay kira ödemedi diye
sokağa attıran hacı ile cennette olmaktansa,
kediye ağlayan ateistle cehennemde yanmaya razıyım.

İhsan Eliaçık
  Alıntı ile Cevapla
12 Üyemiz ZeZe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.07.2013, 18:37   #6
Çevrimdışı
Abartmatozu
Kurucu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bakın o Görüntülerden Ne Çıktı

Kimse çeksin cezasını
döverek insan öldürmenin hiçbir özürü yoktur.
Silah kazara patlar tamam derim
araba yanar tamam derim
deprem olur tamam derim
ama döverek öldürmekte kimseyi affetmem

kimse çeksin cezasını
  Alıntı ile Cevapla
9 Üyemiz Abartmatozu'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.07.2013, 18:45   #7
Çevrimdışı
enigma
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bakın o Görüntülerden Ne Çıktı

her yüzünü gördüğümde gözüm buğulanıp içime kin doluyor....
__________________
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz enigma'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.07.2013, 00:11   #8
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bakın o Görüntülerden Ne Çıktı

Döve döve bir insanı öldürebilmek..

Normal bir insan bunu yapabilir mi? Ama domuz bağı ile can çekiştire çekiştire insan öldürenleri de gördü bu millet.. Üstelik din adına yapıyorlardı bu vahşeti..

__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.07.2013, 03:03   #9
Çevrimdışı
MartiNeAgLe
« Asi Ruh »

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bakın o Görüntülerden Ne Çıktı

Şİmdi bu heriflere sorsanız onlardan iyi müsliman yoktur değil mi ?
__________________
ForumGerçek Türkiye'nin Forumu
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz MartiNeAgLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.07.2013, 12:06   #10
Çevrimdışı
Cagliostro
2023 - İlk Yolculuk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bakın o Görüntülerden Ne Çıktı

O palalı saldırgan apar topar yurt dışına kaçarken nerdeydi bu Adalet acaba?
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Cagliostro'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bakın, çıktı, görüntülerden, ismail, korkmaz’ın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.