Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 21.07.2013, 10:30   #1
Çevrimdışı
İmge
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kavgayı Ayırmaya Çalışan Ünlü İşadamı Hayatını Kaybetti

İNŞAAT ve turizm alanında faaliyet gösteren Elegan Yapı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı..


İNŞAAT ve turizm alanında faaliyet gösteren Elegan Yapı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 42 yaşındaki Sarp Turanlıgil, tatil için geldiği Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde gittiği bir beach clup’ta çıkan kavganın ardından tanık olarak ifadesine başvurulmak üzere jandarma aracına bindirilirken, aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği sanılan işadamı ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu belirleneceği bildirildi.



Evli, bir çocuk babası işadamı Sarp Turanlıgil, dün akşam bir grup arkadaşı ile Göltürkbükü Beldesi’nde, sosyetenin gözde mekanlarından olan bir beach clup’a yemeğe gitti. Saat 00.30 sıralarında, işadamı Turanlıgil’in yanındaki arkadaşı M.D. ile iddiaya göre yüksek sesle konuştuğu için uyardığı yan masadaki T.A. arasında kavga çıktı. İşletme sahiplerinin haber vermesi üzerine gelen jandarma, ekipleri kavgayı ayırdı. Jandarma, ifadeleri için kavgaya karışan M.D. ve T.A. ile birlikte kavgayı ayırmaya çalıştığı belirtilen işadamı Turanlıgil’i ekip otosuna bindirip, karakola götürmek istedi. Bu sırada işadamı Turanlıgil, aniden fenalaşıp, yere yığıldı. Çağrılan ambulansla Özel Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Turanlıgil, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kalp krizinden öldüğün sanılan Turanlıgil’in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İŞADAMI KAVGAYI AYIRIRKEN ÖLDÜ

Gözaltına alınan M.A. ve T.A. ise jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün öğlen adliyeye sevk edildi. Beach Clup çalışanlarının da aralarında bulunduğu 8 kişi de çağrılmaları üzerine adliyeye gelerek, olayla ilgili ifade verdi.

Acı haberin ardından arkadaşları Turanlıgil’in ölümünden kısa bir süre önce restoranda birlikte çektirdikleri bir fotoğrafını 10 saat önce sosyal palaşım sitesinde Facebook’ta paylaştı.

2000 yılında hizmet hayatına başlamış, yurt içi ve yurt dışında hizmet inşaat ve turizm alanında faaliyet gösteren Elegan Yapı, proje, inşaat, dekorasyon, ahşap imalatı, organizasyon ve kontrollük gibi geniş bir yelpazede faaliyet vermekte.

BARZANİ’NİN BAŞKANLIK SARAYINI YAPMIŞLARDI

Elegan Yapı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarp Turanlıgil, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin Erbil’deki başkanlık sarayı, Konuk evi ve Erbil Uluslararası Havaalanı’nın VIP ve CIP salonlarını inşa eden Elegan Group Yönetim Kurulu Başkanı mimar İstemi Turanlıgil’in oğlu.

Sarp Turangil, 2008’de patronlar kulübü TÜSİAD’a üye olan 48 kişi arasında yer alıyordu. Turanlıgil, medyanın dikkatini Kuzey Irak’ın Erbil şehrinde yaptığı Divan Oteli’yle çekmişti. Burcu Turanlıgil ile evli olan işadamı bir çocuk babası.


DİVAN ERBİL'İN AÇILIŞI

Divan Erbil'in ilk 5 yıldızlı oteli Divan Otelin açılışında Bölgesel Yönetim Başbakan'ı Neçhirvan Barzani, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koç Holding Turizm Gıda ve Parekende Grubu Başkanı Taner Haşimoğlu, Divan Grubu üst yöneticisi Marcos Bekhit, Elegan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sarp Turanlıgil katılmıştı.

Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
İmge'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
ayırmaya, başkanı, Çalışan, hayatını, işadamı, kavgayı, kaybetti, turanlıgil, Ünlü, ünlü, çalışan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.