Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 26.08.2013, 01:05   #1
Çevrimdışı
Diyarbakırlı
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart BKM Mutfak Ekibi Diyarbakır'da



BKM Mutfak Ekibi Diyarbakır'da

Anadolu turnesine çıkan BKM Mutfak ekibi Diyarbakır Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yaptığı Çok Güzel Hareketler Bunlar gösterisiyle seyircileri kırdı geçirdi.
BKM Mutfak 3 Haziran Pazar günü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yaptığı Çok Güzel Hareketler Bunlar gösterisiyle hayranlarını güldürdü. Mutfak ekibi hayranlarıyla buluşurken her adımda yanlarında olan Lipton da seyircilere çeşitli sürprizler yaptı.

‘BURADA İNSANLIK MÜKEMMEL’

Yıldız, “Ben Diyarbakır’da askerlik yaparken beni burada en çok etkileyen şey Diyarbakır insanının ilgisi, sıcaklığı ve alakasıydı. Ben daha Metin Yıldız değilken bile bir yabancı bile gelip burada insanlara bir şey sorduğunda başım gözüm üstüne diye bir laf burada ve bütün insanlar hayat felsefesini bunun üzerine kurmuşlar. Gerçekten çok sıcak ve samimi buluyorum. Burada Diyarbakır’dayım diye söylemiyorum. Hayatım boyunca hep şunu söyledim. İşte ben buralara geldim. Buralara gelip gören insanlara soruyorlar hani nedir durum ne yapıyorlar diye? Hep şu cevabı verdim. Gidin ve insanlık görün, misafirperverlik görün diye. Bu anlamda Diyarbakır benim için gerçekten çok özel ve güzel bir yer” dedi.

DİYARBAKIRLI YETENEKLER ATAĞI

Dicle Üniversitesi ile ortaklaşa bir oyunculuk okulu açtıklarını kaydeden Yıldız, ‘Çok Güzel Hareketler’ oyunun bir benzerini ancak daha geniş kapsamlı bir proje ile Diyarbakırlı yetenekleri sektöre kazandırmaya çalışacaklarını dile getirdi. Yıldız, “Üç senedir konuştuğumuz ve üzerinde durduğumuz bir proje için buradayız. Dicle Üniversitesi Kültür Merkezi’ni yeniden yapılandırmak, bir nevi bizim İstanbul’da ‘Çok Güzel Hareketler’de yaptığımız ama tam olarak buna benzemeyen, daha geniş, daha kapsamlı, hem üniversite öğrencilerinin, hem halkın katılabileceği şahane bir projemiz var. Dicle Üniversitesi ile konuştuk onlar da çok heyecanlandılar. Halktan duyan insanlar çok sıcak ilgi ve alaka gösteriyorlar. Bundan sonra her 15 günde bir buralarda olacağız ve uzun seneler boyunca Diyarbakır halkının sıcaklığını üzerimizde hissedeceğiz ve biz de üzerimize düşenin fazlasını yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
__________________
Allah 'a,Kur'an'a, Vatan'a , Bayrağa ve Silaha yemin olsun! Şehitlerim, Gazilerim ve Başbuğ 'um emin olsun! Ülkücü Türk gençliği olarak; Komünizme,Faşizme,Kapitalizme, Siyonizme ve her türlü Emperyalizme karşı mücadelemiz, Son nefer, Son nefes, Son damla kana kadardır! Mücadelemiz MİLLİYETÇİ TÜRKİYE 'ye, TURAN 'a kadardır! Mücadelemizde hiç bir engel tanımayacağız! Yılmayacağız! Yıkılmayacağız! Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız! ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN (AMİN)
  Alıntı ile Cevapla
Diyarbakırlı'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
dicle, diyarbakır, diyarbakırda, ekibi, mutfak, Üniversitesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.