Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 15.02.2014, 14:47   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 'ODTÜ Yolu' Yok Artık

'ODTÜ Yolu' yok artık
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, bu ayın sonunda açılması planlanan ve kamuoyunda 'ODTÜ Yolu' olarak bilinen yola '1071 Malazgirt Bulvarı' ismini verdi.
ODTÜ Ormanı'ndan geçen ve tartışmalara neden olan yol projesinde çalışmalar devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, yapımı süren ve ay sonunda açılışı yapılması planlanan, 'ODTÜ Yolu' olarak anılan yeni yolun "1071 Malazgirt Bulvarı" olarak isimlendirilmesini oy birliği ile kabul etti. Yolun yapımına geçtiğimiz 18 Ekim'de başlanmıştı.










Odatv.com


__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 17.02.2014, 04:48   #2
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 'ODTÜ Yolu' Yok Artık

Neden olmasin´ki?.

Ilk önce su isime bir bakalim!.

Alıntı:
Van Gölü havzasında milattan önceki dönemlerde kurulan Urartuların başlarında Menuas adlı bir kral bulunmakta ve Malazgirt adının bu kralın adıyla ilgili olduğu görüşü ağırlık kazanmaktadır. Bu hükümdara ait bir kitabeden anlaşıldığına göre, kral bugünkü Malazgirt civarında Menuasın kenti (Menuahina) adında bir şehir kurmuş ve isimi buradan türemiştir. Şehrin Ermenicede adı da Manavazekert veya Manazkert olduğuna göre bu tespit doğru olabilir. Arap Kaynaklarında ise Manazcird olarak geçer. Ortaçağdaki Bizans kaynaklarında ise Manazkert olarak geçer. Daha sonra ismi Malazgirt'e dönüşmüştür. Halkı ise kalesinden dolayı şehre Kele der.
Alinti

Sayet Van´la bunu baglamaya kalksarsaniz, ne kadar yanildiginizin ispati önünüzde.

Burada Kürt halkina bile göz kirpilmamakta, "direkman Hashasiler" bir taraftan ermenileri bota alirken, öbür taraftan Kürdistan derken, Büyük yahudistani kurmaya calisiyorlar!.

Ak denizinde olan Dogal Gaz yataklarinida ellerine gecirmek amacli, Yahudilerle Dis Mihraklar ele ele veripte, yeniden Askeri birliklerini toplayip, prova yaptiklarinidami görmüyorsunuz?.

Daha evvelsi senesi, Yahudistan ve Yünanistan Askeri birliklerini Ak Denizde beraberce Talim yaparken, kime karsi Provasini yapiyordu?.

Bir Ulus bu kadarda körmü olur?.

Dostunuz diye biöldiginiz Alman Ulusu, Osmanli zamaninda Ermeni hazinesini Hitlerin mahzenlerine tiktiginda, Ikinci Dünya savasinda Ingilizler tarafindan bulunup, Ingiltereye götürülüyor!.

Bu Tarihi olayin üzerini örtmek icinde, bir Koca yüzyil Avrupa Ülkelerinden en fazla aniran Almanya, hem Ermeni soykirimini türkiyede seslendirirken, Ermeni Hazinesinide Türklerin caldigini Dünyaya aniriyordu!.

Simdiki zamanimizda bile, Yahudistanin Savas ucaklarini kuruma amacli, Türkiyede Suriye sinirina yerlestirilmis, Birinci Dünya savasindan evvelsine oldugu gibi, Danalar yeniden Anadoluya, Hashasi Tayyip tarafinda sokulup, Vatana Ihanette bulunuyor!.

Halen uyuyun, Bu Din Tüccari, "Hashasi, Yahudu Tayyibe", Allahin Tüm sifatlarini tasiyor diye tapin!.

Sütcü Imam bile sizlerin hareketlerinden utanmaya baslamistir, Mustafamizdan, hic bile bahsetmiyorum!.

Zaten Dinin bile ney oldugu belli olmayan Tayyibin, Türkiyede Denetimden gecen Dini Kitaplarimiza tenezül etmeyip, Sapik Salafi dini Kardeslerini Dini Kitaplarini okullara kapak yapip, Sapik nesil üretmekte.

2011 Yilinda Arap Ülkelerine S*ke, S*ke Demokrasiyi getiren Amerikanlarla, Afganistandan Talibanlari Ülkeye getirerek, Afganistanin Kuzel Ordusunun Generalinin, hayati boyunca savastigi Talibanlari Ülkemize getirerek, Türkiye topraklarinda Destan yazmaktalar!.

Iste Görün, Allahin Tüm Sifatlarini tasiyor diye adlandirdiginiz, sapigin, gercek yüzünün ne oldugunu!.

Kusurumuzu Af buyur Sütcü Imam, Kusurumuzu Af Buyur Mustafa Kemalimiz, Bunca Kanla sahiplendigimiz topraklarin Sahibi olamadik, Hashasilere yem olarak ortaya attik!.
__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
artık, odtü, olarak, yolu, yolun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.