Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 19.08.2014, 18:29   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü



Diyarbakır'ın Lice İlçesi Yolaçtı Köyü'nde PKK mezarlığına dikilen Mahsum Korkmaz heykelinin kaldırılması için mahkemenin verdiği kararı uygulamak için güvenlik güçleri bu sabah harekete geçti. Heykeli kaldırmak isteyen güvenlik güçlerine toplanan kalabalık engel olmak isteyince olaylar çıktı. Yaşanan çatışmada yaralanan 1 kişinin kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde yaşamını yitirdiği bildirildi. Yaşamını yitiren kişinin isminin Mehdin Taşkın olduğu öğrenildi.

KALDIRILAN HEYKELİN FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI

Lice'den sökülen Mahsum Korkmaz heykelinin fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.




BAŞINDAN VURULMUŞ

İHD Diyarbakır Şube Başkanı Raci Bilici, doktorlarla yaptıkları görüşmede başından kurşunla yaralanan Mehdin Taşkın'ın ölüm haberini aldıklarını belirterek, "Olayda iki kişi de yaralanmış. Vücuduna 4 kurşun isabet ettiğini öğrendiğimiz 1 yaralı şu anda hastanede ameliyatta bulunuyor. Diğer yaralının da tedavisi sürüyor" dedi.

İşte Mehdin Taşkın'ın otopsi raporu:





TSK’DAN AÇIKLAMA

Türk Silahlı Kuvvetleri Diyarbakır’ın Lice ilçesi Yolçatı Köyü bölgesinde inşa edilen PKK’lı Mahsum Korkmaz heykelinin bir operasyonla kaldırıldığını, operasyonun ardından birliklerin üs bölgelerine döndüğünü bildirdi.

HEYKELİ ROKETATARLA SAVUNDULAR

TSK’nın internet sitesinde PKK’lı Mahsum Korkmaz’ın Lice’de dikilen ve yıkılmasına karar verilen heykeliyle ilgili şu açıklama yapıldı:

“1. Diyarbakır / Lice Yolçatı Köyü bölgesinde inşa edilen, terörist heykeli bir operasyonla kaldırılmıştır. İcra edilen operasyona katılan birlikler, 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 09:45'te üs bölgelerine dönmüşlerdir.

2. Birliklerin sözde mezarlığın bulunduğu yere intikali ve söz konusu heykelin kaldırılması esnasında, aralarında Bölücü Terör Örgütü mensuplarının da bulunduğu 200-250 kişilik grup tarafından; 19 Ağustos 2014 tarihinde 06.20 - 09.00 saatleri arasında, Roketatar, Piyade Tüfeği ve El Yapımı Patlayıcı maddeleriyle silahlı saldırıda bulunulmuş, yapılan silahlı saldırıya unsurlarımız tarafından anında karşılık verilmiştir.

3. Üs bölgelerine dönen birliklerin araçlarında yapılan incelemede, araçlara çok sayıda merminin isabet ettiği, atılan mermilerden birisinin bir KİRPİ aracının koltuğuna ve bir merminin de 1'inci Jandarma Komando Alay Komutanının da içerisinde bulunduğu Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracının camına isabet ettiği tespit edilmiştir.

4. Bu faaliyetlerin icrası esnasında, Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca birliklerin emniyetini havadan sağlayan helikopterlere de ateş açılmış, taarruz helikopterlerinin karşılık vermesi sonucu ateş kesilmiştir. Taarruz Helikopter Kolunda bulunan iki helikopterde toplam altı mermi izi tespit edilmiştir.”

HDP: SORUŞTURMA BAŞLATILMALI


HDP, Lice’de heykel yıkma amacıyla gerçekleştirilen askeri müdahaleyle ilgili “Halkın üzerine ateş açma emrini veren askeri yetkililer hakkında derhal soruşturma başlatılmalı ve bu kişiler açığa alınmalıdır” dedi.

HDP’den yapılan açıklamada Diyarbakır’ın Lice ilçesindeki heykeli yıkmak amacıyla yapılan askeri müdahalede, alandaki yurttaşların üzerine ateş açıldığı, pek çok yurttaşın yaralanırken, Mehdin Taşkın yaşamını yitirdiği belirtildi. Taşkın’ın, ön otopsi raporuna göre başından tek kurşunla vurulduğu kaydedilen açıklamada, Taşkın’a rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar dilendi.

Açıklamada, olayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “kışkırtmasıyla” büyüdüğü belirtilerek, “Diyalog yoluyla çözülmesi gereken bir konunun askeri bir saldırı ile karşılık bulması, heykelin yerinden alınması, mezarların bir kısmının asker kurşunlarıyla tahrip edilmesi, asker ve sivil bürokrasinin, siyasi iktidarın çözümden ve müzakereden ne anladığını göstermiştir” denildi. Toplumsal barışın, ancak halkların değerlerine saygı gösterilerek geliştirilebileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Yitirilmiş olan canların anıldığı ve yer aldığı mezarlara ve o alanlarda yaratılan sembollere tahammülsüzlük kabul edilemez. Halkın değerlerine hakaret ederek, askerler vasıtasıyla bu değerleri çiğneyerek halkın gönlü değil öfkesi kazanılır. Halka yönelik bu saldırıyı kınıyoruz. Halkın üzerine ateş açma emrini veren askeri yetkililer hakkında derhal soruşturma başlatılmalı ve bu kişiler açığa alınmalıdır. Heykel için bir günde yıkım kararı alan mahkemenin, bir kişinin katledildiği saldırıda aynı hızla soruşturma yapmasını bekliyoruz. Yargının tutumu barışa hizmet etmelidir.”

PERİNÇEK: BİRLİK SÜRECİNDE DÖNÜM NOKTASI

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de Lice'de PKK militanının heykelinin dikilmesi üzerine yaşananları değerlendirdi. Lice Sulh Ceza Mahkemesi kararı uyarınca heykele elkoyulması üzerine bugün yazılı bir açıklamada bulundu.

Perinçek, Lice Sulh Ceza Mahkemesi’nin heykele elkonulması kararı uygulanmasına dikkat çekerek, “Uygulanmasa, PKK terörü anıtlaştırılmış olacaktı. Uygulanmasa, PKK terörü yasallaştırılmış olacaktı. Uygulanmasa, Türkiye’nin bölünmesi kutsanmış olacaktı” dedi.

Heykelin kaldırılmasıyla Türkiye’nin bölünmesi sürecinin sona erdiğini öne süren Perinçek, “Çünkü ABD emperyalizmi, ‘Kürt Koridoru’ adını verdiği İkinci İsrail koridorunu açamadı. Barzanistan’ı Doğu Akdeniz’e bağlayamadı. Suriye’yi bölme girişimi bozguna uğradı. Böylece Irak’ı bölme olanağını da kaybetti. İran’a diş geçiremedi. Toplam olarak bakarsak, Büyük Ortadoğu Projesi iflas etti” açıklamasında bulundu.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nı kazanmasını değinen Perinçek, “Erdoğan’ın Çankaya’ya tırmanması, tıpkı o teörist heykelin Lice kırsalına dikilmesi gibi, birlik sürecine ters bir olaydı. O terslik de önümüzdeki birlik sürecinde düzeltilecektir. Heykel gibi o da yıkılacaktır, kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.

DİYARBAKIR-BİNGÖL YOLU KAPALI

Bu arada Diyarbakır Valiliği'nin aldığı kararla Diyarbakır-Bingöl karayolu ulaşıma kapandı. Diyarbakır yönünden Lice'ye gitmek isteyen araçların geçişine izin verilmezken, karayolu üzerinde kontrol noktaları kuruldu.



Diyarbakır'ın Lice İlçesi Yolaçtı Köyü'nün kırsal kesiminde geçen yıl çatışmalarda ölen PKK'lılar için mezarlık kuruldu. Mezarlığa PKK'nın 15 Ağustos 1984 tarihindeki Hakkari'nin Şemdinli ve Siirt'in Eruh ilçelerine ilk saldırılarını gerçekleştirmesinin yıldönümünde, bu baskınları gerçekleştirenler arasında bulunan PKK'lı Mahsum Korkmaz'ın heykeli dikildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı heykelin dikilmesinin ardından 'terör örgütü propagandası yapıldığı' gerekçesiyle kapsamlı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Lice Sulh Ceza Mahkemesi'nden heykele 'suç eşyası' olduğu gerekçesiyle el konulması kararı talep edildi. Talep üzerine Lice Sulh Ceza Mahkemesi, heykele el konulması kararı verdi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Mahkemenin el koyma kararının ardından güvenlik güçleri bu sabah saat 06.00 sıralarında heykeli kaldırmak için bölgeye operasyon düzenledi. Mezarlık ve heykelin bulunduğu bölgede toplanan kalabalık ise heykele el konulmasını önlemek güvenlik güçlerine engel olmak istedi. Güvenlik güçleri ile toplanan kalabalık arasında çıkan olaylarda yaralananlar oldu.

Askerler, kalabalığın direnmesine rağmen PKK'lı Mahsum Korkmaz'ın heykelini dikildikten 4 gün sonra kaldırdı.

Odatv.com


__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.08.2014, 18:49   #2
Çevrimdışı
Arsenik
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü

Elinizde Turk bayragi ile cikin sokaga slogan atin. En fazla 10 dk icinde ekip araci yanasacaktir yaniniza.adamlar heykel dikerken sanirim polislerimiz batak oynuyodu karakolda.

O heykelin kaldırılması yetmez.O heykeli yapan, oraya diken, bu işi planlayan, göz yuman, sessiz kalan, ihmali bulunan herkes hesaba çekilmeli.

Bu çözüm süreci denilen komediden derhâl vazgeçilmeli.

90'larda olsa bunu yapanlar bir gece ansızın o heykele asılır, ertesi gün heykelle beraber tankın arkasına bağlanıp sürüklenirlerdi.

Müziğinden,ahlak anlayışına,devletinden insanına 90'lara bayılıyorum. devletin bile bir derinliği vardı. bugünkü gibi sığ değildi
__________________
Tanrıyı güldürmek istiyorsan, ona planlarını anlat.
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Arsenik'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.08.2014, 19:02   #3
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü

Nostalji yaşanıyor sanki bana öyle geldi..

Heykel dikilirken ses yok üstünden 4 gün geçsin gel heykeli yık git.. Madem bu heykelin yapılmasına izin yok nerdeydi bu güvenlik güçleri? askerler? Olayın yaşanış biçimi şaibeli heykelin yıkılış kısmı şaibeli operasyon(!) şaibeli..

Ordaki halkın bu heykelin dikilmesine alkış tutmasınamı yanayım (ki sorsan çoğu o heykeldeki kişinin ne olduğunu bile bilmez) devletin kayıtsızlığınamı sonradan gelen bu kaos ortamınamı?

Malum şahıs bundanda prim yapmazsa bende birşey bilmiyorum hatta sırf prim yapsın milliyetçilerin gazını alsın diye böyle bir plan kurgulamış olabilirler kendi içlerinde..
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.08.2014, 21:22   #4
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü

Memleketimiz ne hale geldi, Teröristler kendi Mezarliklarini dikiyor, Hükümet Sak Sak cekiyor.

Türkiye Parlamentesindeki Haydutlar Anit bekciligi bile yaparken, Batimizda Atamizi anma aniti dikmek icin Hashasilerei kovalamamiz gerekiyor!.

Sözü gecen dava, Kirklarelinde gerceklesti!.



İşte yasaklanan Atatürk Kaidesi










Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından İstasyon Caddesi üzerinde yapılması planlanan kaidelerin görselleri Kırklarelili vatandaşlara sunuldu.



Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yapılması planlanan kaidelerin Kırklarelili vatandaşların beğenisine sunulduğunu söyleyerek, Emniyet görevlileri tarafından Vali Konağı önünde kaidelerin yapılacağı temelin üzerine konulan Polis aracının kaldırılmamasına anlam veremediğini belirtti.


İşte temeli atılan, ancak üzerine polis aracının durduğu Atatürk Kaidesi'nin videosu:




İşte yasaklanan Atatürk Kaidesi - ODATV Video


ARACIN KALDIRILMASINI BEKLİYORUZ

Başkan Kesimoğlu: “İstasyon Caddesi üzerinde Atatürk’e ait yapacağımız kaide çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerinin bulunacağı kaide çalışmalarımıza başlamış, ancak hiç beklemediğimiz bir engelle karşılaşmıştık.


Şuan itibari ile 7 kaidemizden 6’sının bir kısım çalışmaları tamamlandı. Vali Konağı önünde temelini attığımız kaide alanının üzerine konulan polis aracının kaldırılması ile birlikte son kaidemiz içinde gerekli çalışmaları yapacağız.


Yetkililer ile görüşmelerimizde yanlış bilgilendirildikleri ve aracın en kısa süre içerisinde oradan kaldırılacağı söylendi. Bizde çalışmalarımıza devam etmek için polis aracının bulunduğu yerden kaldırılmasını bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.







ATATÜRK İÇİN, NE MECLİS KARARI, NE YASA NE DE ANAYASA GEREKİR

Bütün hizmet kurumları işbirliği içinde Kırklareli halkına daha iyi hizmet verme yarışında olması gerektiğini ifade eden Başkan Kesimoğlu “Valiliğimiz geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak bizim belirttiğimiz bölgeye ‘’Büfe’’ yapacağımızı iddia etmiştir.



İddialarına dayanak olarak ise aldığımız meclis kararı gösterilmiştir. Ancak, dayanak olarak gösterilen bu meclis kararının bizim yapacağımız iş ile uzaktan yakından alakası yoktur.



Bizim İstasyon Caddesine yapacağımız ‘’Atatürk Kaidesi’’ için herhangi bir meclis kararı almaya ihtiyacımız yoktur. Kaldı ki Atatürk’ümüze sahip çıkmak için, ne meclis kararı, ne yasa, nede anayasa gerekir’’ dedi.


İşte yapılması planlanan Atatürk Kaidesi:




ATATÜRK POSTERLERİNİN TAŞINACAĞINI 1 AY ÖNCE SÖYLEMİŞTİM

Temmuz Ayı içerisinde yaptığı açıklamada Atatürk Portrelerinin İstasyon Caddesi’ne taşınacağının kamuoyu ile paylaştığını ifade eden Başkan Kesimoğlu: “Atatürk Stadyumunda yapılan çirkin saldırıların ardından Temmuz Ayı içerisinde Atatürk portrelerinin İstasyon Caddesi üzerine taşınacağını kamuoyu ile paylaşmıştım.



Atatürk’ü özümsemiş olan Kırklareli halkı her zaman Atatürk’ün ismine, eserlerine, devrimlerine ve kendisine sahip çıkmış, sahip çıkmaya devam edecektir. Kırklareli halkımız Atatürk konusunda hassas ve sağduyuludur.



Kırklareli halkına verdiğimiz bu haklı mücadelede bize destek oldukları için teşekkür ediyorum’’




Odatv.com



__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.08.2014, 21:37   #5
Çevrimdışı
Mislina
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü

Yazıyı mutlaka okuyacağım ayrıca videoyu merak ettim.

Geçen sene izin verilen ve müsamaha gösterilen olayların doğurdukları sonuçları görmekteyiz.

Hayret devletin düştüğü duruma bakın yazık...Valinin haberi olmuş haberi olur olmaz suç duyurusunda bulunmuş,Jandarmanın bilgi vermesi gerekiyormuş ama Beşir Atalay, "Bölgeden bilgi gelmedi bize."demiş/miş-miş-miş,Emniyet uyuyor,Mitin ülke sınırları içinde olan bitenden haberi yok...
__________________
"Ama gerçek, aziz dostum, can sıkıcıdır."

  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Mislina'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.08.2014, 21:43   #6
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü

Al işte bir asker öldü kaza olduğu söyleniyor ama ben kaza olduğuna hiç inanmıyorum..

Bu saçma olayda iki kişi boşu boşuna öldü. O heykeli dikenlerde olayın bu aşamaya kadar geleceğini biliyordu.. İki taraftanda ateşi körükleyenlerin allah belasını versin o kadar diyorum..
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.08.2014, 21:47   #7
Çevrimdışı
ala'turka
Yasaklı Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü

Heykelin kaideside yılmalıydı
Onu neden yıkmamışlar?
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz ala'turka'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.08.2014, 22:35   #8
Çevrimdışı
Basakca
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü

@ala'turka Heykele el konulmuş, yıktırılmamış. Askerin envaterinde duruyor hala. Sende kalkmış kaidesini soruyorsun.

Kaldı ki o takım taklavat oraya gelene kadar neden göz yumuldu. Sorulması gereken asıl soru budur bence.

Amaç başkadır. Analar ağlamasın diyerek yola çıkanlar ve pe ke ke mezarlarını oluşumuna göz yumuldu. Savaş vardı ya durdurmak için barış süreci yaratıldı. Barıştan döndük birlik sürecine şimdi de...

Adamlar savunma için roketatarlarla karşılık veriyor. Demek ki aleni olarak terorist sürüsü cirit atıyor ama hiç bir süretle güvenlik güçleri bir şey yapmıyor.

ABD güzel tezgahlamış işi, planları bunlar sayesinde tıkır tıkır işliyor. en tepeye de oturrtular şimdi herşey daha kolay olacak.



Sorarım Aktrollere, şehit olan askerimizin hesabını nasıl vereceksiniz?



__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan..
Bir gün ölüp toprak olacaksın. Bir tohum filizlenecek ot olacaksın, bir öküz seni yiyecek ve atık olacaksın.. Yani hep aynı kalacaksın."

  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.08.2014, 23:44   #9
Çevrimdışı
Mislina
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü

Kusura bakmayın arkadaşlar konu dışına çıkmak istemiyorum fakat olay kadar açıklamada tuhaf geldi. @Insanlikarayan;olayı idrak edemedim sanırım.
Polis aracı engel olarak mı koyulmuş oraya?
Engel olarak koyulmuş ise emri kim vermiş?

SerseriGezgin,o ateşin söndüğüne hiç inanmamıştım kim bilir bu olayın altında neler yatıyor.:/
__________________
"Ama gerçek, aziz dostum, can sıkıcıdır."

  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Mislina'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 20.08.2014, 00:02   #10
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: O Heykel Yıkıldı Ortalık Karıştı - 1 Ölü

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Mislina Mesajı göster
Kusura bakmayın arkadaşlar konu dışına çıkmak istemiyorum fakat olay kadar açıklamada tuhaf geldi. @Insanlikarayan;olayı idrak edemedim sanırım.
Polis aracı engel olarak mı koyulmuş oraya?
Engel olarak koyulmuş ise emri kim vermiş?

SerseriGezgin,o ateşin söndüğüne hiç inanmamıştım kim bilir bu olayın altında neler yatıyor.:/

Konuyu birkac günden beri takip ettigim icin söyle aciklamaya calisayim.

Birkac gün evvelsine AKP takimi Yapiyi yasaklamisti.

Bunun üzerine CHP takimi oturum evlemi yapip, Medyaya sizinca, AKP Takimi yanlis bilgilere sahip oldugunu, Yapinin Ticari amacli yapilmaya istendigi anlamis olmasi lazim´ki, onun icin yasakladigi aciklamisti.

CHP´nin Oturma eyleminden sonra, durum anlasildi, gerekilen yapilacak diye acikladiginda, Insaatin ilerlemesi beklenirken, AKP´nin elinde olan (Kuvvetle) yeniden Insaati durdurma calismalarini gerceklestirdiler.

Oturdugum Sehirde bir Arabayla Problemler yasanmisti, "Sehir Otobüsü" VW-Tospag yüzünden yoldan gecemedigi icin, Reklamlarda görüldügü gibi, dört kisi Arabayi kenara cekmistik.

Koskoca Kirklarelinde bir Halatmi bulunamadi?.
Yoksa arkasinda baska oyunlarmi var?.
Ben sahsen oralarda olsaydim, Coktan arabayi acip, elfirenini acip arabayi cekmitim.

Arabayi yerinden oynatmak, sanildigi gibi zor birsey degil!.

Sadece oradaki dis mihraklarin isi, iste bunlarla dolu!.
__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
heykel, karıştı, lice, ortalık, yıkıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.