Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 07.10.2014, 19:48   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kobane İçin Sokağa Döküldüler..




Türkiye'nin birçok yerinde IŞİD saldırılarını protesto eden ve Kobani'ye destek veren gruplar meydanlara indi. Çıkan olaylarda bir kişi hayatını kaybetti, birçok kişi yaralandı. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, olaylarla ilgili açıklama yaparak “Halkımızın huzurunu kaçırmaya yönelik her türlü şiddet eylemi ve Vandalizme karşı kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceği çok iyi bilinmelidir. Türkiye dışında yaşanan ve bizim doğrudan müdahil olmadığımız olayları bahane ederek çözüm sürecinde kırılganlık üretmek sorumsuzluktur” dedi.







BAĞCILAR'DA ARAÇLAR YAKILDI

Bağcılar'da, DBP Bağcılar İlçe örgütünün bulunduğu binanın önünde toplanan grubun yürüyüş yapmasına polis izin vermedi.

Grubun direnmesi üzerine polis, tazyikli su, biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti. Grup polise taşlar ve şişelerle karşılık verdi.






ANKARA'DA MÜDAHALE

Başkent Ankara'da ise Kobani'deki IŞİD saldırlarının protesto etmek için Sakarya Caddesi'nde toplanan grup AKP İl Başkanlığı'na yürümek istedi.

Polis, grubun önünü İnkılap Sokak'ta kesti. Grubun dağılmaması üzerine güvenlik kuvvetleri polise tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Cumhuriyet gazetesi foto muhabiri Necati Savaş'ın da yaralılar arasında olduğu öğrenildi. Polis göstericileri gözaltına almaya başladı.
















DİYARBAKIR'DA OLAYLAR BÜYÜYOR

Diyarbakır'da dün geceden beri olaylar aralıksız olarak sürüyor. Kentin merkez Bağlar, Sur, Yenişehir ve Kayapınar ilçelerinde barikatlarla yol kapatan göstericiler, polisle çatıştı. Çöp konteynırları, trafik yön levhaları ve taşlarla yol kapatan göstericiler, ateşlerde yaktı. Polis, her yerde göstericilere gaz bombası ve basınçlı su ile müdahale etti.


SULTANGAZİ'DE POLİS MÜDAHALESİ

Sultangazi'de Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Kobani'de meydana gelen saldırılarla ilgili olarak açıklama yapmak üzere bir grup 1. Cebeci Yolu'nda bulunan parti binası önünde saat 13.00 sıralarında toplandı. Grup daha sonra AKP İlçe binasına doğru yürüyüşe geçti. Polis ekipleri grubun önünü keserek grubun yürümesine izin vermedi. DBP'li grup aynı cadde üzerinde oturma eylemi yaparak yolu trafiğe kapattı. Polis müdürleri parti yetkilileri ile görüştüğü sırada toplanan bir grup mahalleli Türk bayrağı açarak, DBP'li grubun üzerine doğru yürüyüşe geçti. Polis ekipleri, mahalleliyi ikna yoluyla kısa sürede dağıttı. DBP'li grubun olduğu alandan polis ekipleri ve mahalelinin olduğu yere taş, havai fişek ve cam şişeler atıldı. Polis ekipleri DBP'li gruba gaz bombası ve TOMA ile tazyikli su sıkarak müdahalede bulundu. Polisin bir kişiyi gözaltına aldığı görüldü. Bu sırada yoldan geçmekte olan bazı vatandaşlar gazdan etkilendiği görüldü. DBP'li grup ara sokaklara dağıldı. Bölgede gerginlik devam ediyor.











MUŞ'TA POLİS BİR KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ İDDİASI

MUŞ'un Varto İlçesi'nde Suriye'nin kuzeyindeki Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nin karşısında bulunan Kobani kentine yönelik IŞİD saldırısını protesto protesto için yapılan gösteriler sırasında açılan ateşle 25 yaşındaki Hakan Bursur öldü, Umut Bozkurt da yaralandı.

IŞİD'in Kobani'deki saldırısını protesto edilen Varto İlçesi'nde esnaf kepenk açmadı. Tüm cadde ve sokaklarda barikat kuran grup, Kobani için sloganlar attı. Polis, barikat kurarak, ateş yakan gruba biber gazı ve basınçlı suyla müdahale etti. Müdahaleye taş ve molotof kokteyli ile karşılık veren grup arasında gerginlik görüldü. Çıkan olaylar sırasında açılan ateşle Hakan Buksur öldü. Buksur'un cenazesi Varto Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.





Dicle Haber Ajansı, Buksur'un polis kurşunuyla öldürüldüğünü iddia etti.


POMPALI TÜFEKLE 3 KİŞİ YARALANDI

Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesi Mahallebaşı semtinde toplanan bir grup gösterici, IŞİD'in Kobani'ye girmesini sloganlarla protesto etti. 30 kişilik gruba evlerinin hasar gördüğünü söyleyen başka bir grup taş ve sopalarla mühadale etti. Daha sonra 18 yaşlarındaki bir kişi elindeki pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Polis öfkeli kişilere biber gazıyla müdahale ederken pompalı tüfek ateş açılması sırasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla çeşitli hastanelere kaldırılırken olaylarda 3 kişi gözaltına alındı.



İDİL'DE OKUL YAKILDI

Şırnak'ın İdil ilçesinde bir grup YGD-H üyesi, IŞİD'in Kobani'ye saldırısını protesto ederek bir okulu ateşe verdi. Grup, Turgut Özal Mahallesi Adile Naşit Caddesi'ndeki birçok farklı noktada eylemler yaptı.

ANTALYA'DA POLİS MÜDAHALESİ

Antalya'da Kobani'ye destek eylemi için yaklaşık 1000 kişilik gurup Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri'nin çağrısıyla öğle saatlerinde araç trafiğine kapalı Kazım Özalp Caddesi'nde toplandı. 'Katil IŞİD, İşbirlikçi AKP' ve 'IŞİD Sarı Mekaplılara Yenilecek' yazılı pankartların açıldığı eylem, sakin başladı. Buradan Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüşe geçen grup, Kürtçe ve Türkçe sloganlar attı.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan basın açıklaması ardından grupta bulunanlar, Cumhuriyet Caddesi'nde geçerek oturma eylemine başladı. Yolu kesen grup ile polis arasında ilk gerginlik bu noktada başladı. TOMA ve 'Akrep' adı verilen polis aracı ile grubun önü kesilirken polisin yaptığı anonslarla eylemin yasa dışı olduğu belirtilerek dağılmaları istendi.


Eylemciler, yürüyüşün ilk başladığı noktaya, Kazım Özalp Caddesi'ne dönerken yürüyüş sırasında kız arkadaşı ile birlikte gezmeye çıkan bir genç, eylemcilere doğru 'Bozkurt' işareti yaptı. Bu sırada gruptan ayrılan bir kişi bozkurt işareti yapan gence yumruk attı. Grubu takip eden sivil polisler genci ve kız arkadaşını yakındaki bir mağazanın içine alıp korumaya çalıştı. Eylemcilerin arasından bazı kişiler bir anda yükselen tansiyonu düşürmeye çalışsa da, başarılı olamadı.




GEBZE'DE ÜLKÜCÜLERDEN LİNÇ GİRİŞİMİ


Gebze’de IŞİD saldırılarını protesto eden HDP üyelerine polis müdahale etti.


Yürüyüş yapmak isteyen grupla polis arasında tartışmalar müdahaleye dönüştü. Gruba çevrede toplanan Ülkücü bir grup da saldırınca gerginlik iyice arttı.


ESENYURT'TA BÜYÜK HASAR VAR

Göstericiler Esenyurt'ta belediye binasına büyük zarar verirken binanın yanında bulunan bazı arabaları da ateşe verdi. Bazı bankamatiklerin de tahrip edildiği görüldü. Yakılan malzemeler arasında Kur'an surelerinin de olduğu görüldü. Bu durumun provokasyon amaçlı yapılmış olabileceği değerlendirildi.

@esenyurtHaber adresinden saldırı ile ilgili paylaşılan fotoğraflar şöyle:














(Fotoğraflar: @esenyurtHaber)


DERİK KAYMAKAM LOJMANINA TAŞLI SALDIRI

Mardin'in Derik ilçesinde dün gece geç saatlere kadar devam eden olaylar bu sabah tekrar başladı. Dün saat 21.30 sıralarında sokaklara çıkan göstericiler, bir çok yolu taş ve çöp konteynerleri ile trafiğe kapattı. AKP ve Hüda Par ilçe başkanlıkları molotof kokteylleri ve taş atan göstericiler daha sonra kendilerine müdahale eden polis panzerlerine de saldırdı. Polisin gaz bombaları ve tayzikli suyla müdahale ettiği göstericiler sokak aralarına dağıldı.

Bugün saat 10.00 sıralarında ilçenin bir çok noktasında tekrar bir araya gelen göstericilere yine polisler müdahale etti. İlçenin Kale Mahallesinde toplanan bazı gruplar ise Kaymakam İsmail Sündük'ün lojmanına taşlarla saldırdı. Polis göstericileri dağıtmaya çalışıyor. İlçede olaylar devam ediyor.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde dün gece geç saatlere kadar devam eden olaylar bu sabah tekrar başladı. İlçenin bir çok noktasında bu sabah tekrar bir araya gelen göstericiler, yollara barikatlar kurdu. IŞİD aleyhinde sloganlar atan göstericiler, polis panzerlerine taş, molotof kokteyli ve havayi fişeklerle saldırdı. Olaylar ilçenin bir çok noktasında devam ediyor.



DBP: EYLEMLER SÜRECEK


Diyarbakır Demokratik Bölgeler Partisi tarafından yapılan açıklamada ise, eylemlerin bugün de devam edeceği belirtildi. 7'den 70'e herkesin bulunduğu alanlarda eyleme geçmesinin istendiği açıklamada AKP eleştirildi.


MERSİN'DE OLAYLI IŞİD PROTESTOSU: 9 YARALI

Mersin'de ve Tarsus İlçesi'nde IŞİD karşıtı gösterilerde silahlar çekildi. Tarsus'ta IŞİD'ı protesto eden gruba Mustazaflar Derneği'nden taş atılması sonucu silahlı, taşlı kavga çıktı. Olaylarda biri pompalı tüfekle olmak üzere 9 kişi yaralandı.


Mersin'in bazı ilçelerinde bugün Kobani'ye destek vermek ve IŞİD'e tepki göstermek için çeşitli eylemler yapıldı. Merkez Toroslar İlçesi'ne bağlı Demirtaş ve Alsancak mahalleleri, merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Gündoğdu, Siteler, Güneş, Çay, Çilek, Kurdali mahallelerinde toplanan gruplar, esnafı kepenk kapatmaya zorlayıp, izinsiz gösteriler yaptı. Demirtaş Mahallesi Pazar Sokağı ve Soğuksu Caddesi üzerinde toplanan ve aralarında yüzleri maskeli, ellerinde molotofkokteyli bulunan yaklaşık 400 kişi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'na doğru slogan atarak yürüyüşe geçti. D-400 Karayolu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nı çöp konteynerleri ile kapatan gruba TOMA ve panzer destekli çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Eylemciler, polise molotofkokteyli, havai fişek ve taş attı. Polis müdahalesiyle dağılıp ara sokaklarda toplanan eylemciler, Alsancak Polis Merkezi'ne doğru yürüyüşe geçip, taşlı saldırıda bulundu. Grup yine polis müdahalesiyle dağıtıldı.

TARSUS KARIŞTI

Tarsus'ta Tozkoparan, Barbaros, Şahin, Fevzi Çakmak ile Fahrettin Paşa mahallerinde toplanan gruplar ise Makam Meydanı'nda buluştu. "Kahrolsun İŞİD, işbirlikçi AKP", "Diren Şengal Kürdistan seninle", "Biji Serok Apo" diye slogan atan yaklaşık bin 500 kişi, araç trafiğine kapalı Yarenlik Alanı'na ulaştı. Burada, gölgeliklerin üzerine çıkan yüzü maskeli eylemciler, Abdullah Öcalan posterleri açtı. Kobani'de ölenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunan eylemciler, oturma eylemi yapıp dağıldı. Grup dağılırken Mustazaflar Derneği önünden geçenler taşlı saldırıya uğradı. Dağılan gruptakilerin de taşla karşılık vermesi üzerine olaylar bir anda büyüdü. Bu sırada dernek üyelerinin bulunduğu yerden dağılan grubun üzerine pompalı tüfek rastgele ateş açıldı. Paniğe neden olan saldırı sırasında göstericilerden bir kişi bacaklarından yaralandı. Yaralanan kişi özel bir araçla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. İki katlı dernek binasının damına çıkan dernek üyeleri göstericilerin üzerine taş atmayı sürdürdü. Eylemciler de dernek üyelerine taş atarken, TOMA destekli çevik kuvvet ekipleri, iki grup arasında önlem aldı. Olayda her iki gruptan 9 kişi yaralanırken bir otomobil de ateşe verildi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik, her iki tarafı sakinleştirmek için çabaladı. Gruplar TOMA destekli polis ekiplerinin biber gazı ile müdahalesi sonucu dağıtıldı. Polisin dernek binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.


BAŞBAKAN YARDIMCISI AKDOĞAN: ÇÖZÜM SÜRECİNDE KIRILGANLIK ÜRETMEK SORUMSUZLUKTUR

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, olaylarla ilgili açıklama yaparak “Halkımızın huzurunu kaçırmaya yönelik her türlü şiddet eylemi ve Vandalizme karşı kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceği çok iyi bilinmelidir. Türkiye dışında yaşanan ve bizim doğrudan müdahil olmadığımız olayları bahane ederek çözüm sürecinde kırılganlık üretmek sorumsuzluktur” dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, yurt genelinde yaşanan Kobani protestolarını Twitter hesabı üzerinden değerlendirdi. Kobani konusunda Türkiye’nin hiçbir şey yapmadığı görüşünün büyük bir yalan olduğunu belirten Akdoğan, Türkiye’nin insani zeminde yapılabilecek ne varsa yapmaya çalıştığını kaydetti. Türkiye’nin Kobani’nin düşmesinden ve sınırında IŞİD gibi bir terör örgütünün bulunmasından kesinlikle memnuniyet duymayacağını vurgulayan Akdoğan, “Halkı sokağa dökmeye yönelik çağrılar sorumsuz siyaset anlayışının tezahürüdür, Türkiye’nin iyi niyetli çabalarına karşı büyük haksızlıktır. Halkımızın huzurunu kaçırmaya yönelik her türlü şiddet eylemi ve Vandalizme karşı kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceği çok iyi bilinmelidir. Türkiye dışında yaşanan ve bizim doğrudan müdahil olmadığımız olayları bahane ederek çözüm sürecinde kırılganlık üretmek sorumsuzluktur” dedi.


Odatv.com




__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
15 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.10.2014, 19:57   #2
Çevrimdışı
ala'turka
Yasaklı Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kobane İçin Sokağa Döküldüler..

Işidi protosto edeceklerine gitsinler onla savaşsınlar sıkıysa
tutanmı var? Ama gidemezler,
çünkü biliyorlar kelle gider, ve kesik kafayıda sınıra doğru yuvarlar sakallılar,
Bu emri verenler vatan hainidir, milletin huzurunu
kaçırmaya kimsenin hakkı yok,
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz ala'turka'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.10.2014, 20:10   #3
Çevrimdışı
Sami
Düz Adam

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kobane İçin Sokağa Döküldüler..

Kendisine dokunulmadığını gördüğü bu topraklarda, kendisine dokunmayan gariban vatandaşın otomobilini yakar, gariban bakkalın gofretlerini, ayçiçek yağlarını yağmalar anca bunlar.

Vatandaş yine iyi sabırlı. Tepkileri bazen anlamsız da gelebilir bu halkın ama, çözümüne dee, sana daa derse, vatansız olarak ne yapacaksın, sen düşün .




.
  Alıntı ile Cevapla
11 Üyemiz Sami'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.10.2014, 20:13   #4
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kobane İçin Sokağa Döküldüler..

Bana göre ortada bişey yok. Gayet medenice bir protesto yapabilirler haklarıdır.

Lakin çıkma sebebine bakınca daha gezi için darbeci diyen selocan'ın(!) bugün kobane için sokağa dökülenlere gezi ile birleştirdik açıklamaları güldürücü geliyor. Twitterdan ordan burdan bakıyorum. Herkes gezi ile ilişkilendiriyor bu olayları oysa hiç alakası yok. Gezi iki aptal politikacının dudaklarından çıkan kelimelerle başlamadı.

Ha o politikacıların sözüne kanmayıp bağımsızca insanca protesto yapmak isteyenlerde vardır onları tenzih ederim.

Türkiye bu durumlarda bir kriz masası kurmaktan bile aciz.. Aha birşeyde birşey yok iki bağırma çağırmaya biber gazı copla müdahale edersen haklıysan bile haksız duruma düşersin. ki ben devlet bu durumda haklıdır demiyorum yazın yediğin hurmalar kışın gelir tırmalar sözü vardır aha aynen buna uyuyor. Sen sessiz kalır terörizme destek verirsen üstüne böyle tepkilerde işitirsin. Ama huzurumuzu bozuyorlar( diyemezsin.

Gelen tepkileri sineye çekeceksin.. olması gereken bu. ama olmuyor tabi

Dibine Not - Kobane'de yaşanan insanlık dramına en son sahip çıkacaklar HDP-BDP zihniyetidir bunuda söyleyeyim.^^ Akan kandan nemalanıp akıllarınca sempati kazanmaya çalışıyorlar. (Ve maalesef başarıyorlar da)
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.10.2014, 20:16   #5
Çevrimdışı
Sevda
Dönersen Islık Çal..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kobane İçin Sokağa Döküldüler..

Burada sokağa dökülmesinler, gitsinler Ayn El Arab'da savaşsınlar. Gitmişken Sabahat Tuncel ve Sırrı Süreyya gibi vekilliğin arkasına geçip burda askere tokat, taş atan insan müsveddelerini de götürsünler.

Meraklılarsa kafa kesen işidcilerin karşısına geçip protesto etsinler, kafa tutsunlar. Yürüyüp gitsinler Kobane dedikleri yere, burası Türkiye.
  Alıntı ile Cevapla
12 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.10.2014, 20:19   #6
Çevrimdışı
Chevy
XooX

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kobane İçin Sokağa Döküldüler..

Madem kobane için sokağa döküldünüz
Gidin orda savaşın sınır zaten yolgeçen hanı gibi


O kadar sivilin aracını yakmak, dükkanları yakmak, okul yakmak...
Resmen savaş ilanıdır Türkiye'ye karşı
Yani nasıl olsa asker sallamıyo bizi karışanda yok nasıl olsa okul yakalım sivillerin
Araçlarını yakalım ohh

Sonrada sevgi pıtırcığı olursunuz. Türkiye Cumhuriyeti bize işkence ediyor dersiniz
Barış civcivleri kılığına bürünürsünüz
  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz Chevy'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.10.2014, 20:32   #7
Çevrimdışı
Asi_lurtz
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kobane İçin Sokağa Döküldüler..

Bizim buradada ortalığı yaktılar abilerinden dayak yiyip gittiler kobanide katliam varsa esnafın dükkanından ne istiyor bu köpek soyları.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz Asi_lurtz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.10.2014, 20:38   #8
Çevrimdışı
Deniz
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kobane İçin Sokağa Döküldüler..

Atatürk büstüne saldıracağına git Kobaniye Işid'a karşı halkını savun şerefsiz.Işid da Atatürk'e düşman, bunlarda. Nasıl oluyorsa? Oysa Ortadoğuda tek laik devlet Atatürk sayesinde Türkiye. Böyle bir ülkenin yurttaşı olmaktan onur duyacağınız yerde saldırganlığın nedenini anlayamıyorum.(hainler)..



Hükümetin çözüm süreci..
__________________
Bağımsızlıktan yoksun bir ulus,Uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz.


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz Deniz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.10.2014, 21:33   #9
Çevrimdışı
ala'turka
Yasaklı Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kobane İçin Sokağa Döküldüler..

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Aristo Mesajı göster
Bu olanların sorumluları sizsiniz. 2002' de eylem yapamaz hae gelen, herkesin bırakıp kaçtığı PKK' yı BOP eşbaşkanlığı yaparak bu hale getiren, bu şerefsizler ortalığı yakıp, yıkar ve insanları/askerleri katlederken onların başı Apo ile bu ülke için Anayasa bile müzakere eden sizsiniz! Sadece Tayyip değil; sizsiniz siz!

Bu ülkenin işçisini, öğrencisini, emekçisini tomalarla, gazlarla, kurşunlarla engelleyip, parasız eğitim isteyen öğrencileri bile yıllarca hapse atarken, meydanları ellerinde Apo posterleri ve kürdistan bayrakları olanlara açan; onlar ortalığı savaş alanına çevirirken ve türk bayraklarını indirirken/yakarken seyreden sizsiniz siz...

ala'turka efendi... Bunların sorumlularından biri de sensin sen!
Sen ne diyorsun ya,
Asi isyankar,
Sen isyan edince haklı oluyorsun, kürtler sokağa çıkınca ne oldu,
hani isyankar ruhun, sosyalist düşüncen, öyle çifte standartlı olma
Ben sokakları savaş alanına çeviren her kesime karşı çıkarım,

Kürt hareketinden tayyip erdoğanı sorumlu tutmak
tam bir cahillik, pkk bitmiş miştede
Yüzyıldır isyan halinde olan bir kürt hareketi var,
Bir dönemin sükunetle geçmesi bittiği anlamına gelmiyor,

Yüz yılı aşkın bir sorunun diyoloğla çözülme çanasına
karşı çıkmak, halkların kardeşliğini savunan bir sosyaliste yakışmaz,
Yoksa buraya girince sosyalist gömleğini çıkarıp, ulusalcımı oluyorsun
  Alıntı ile Cevapla
ala'turka'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 07.10.2014, 22:11   #10
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kobane İçin Sokağa Döküldüler..

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ala'turka Mesajı göster
Sen ne diyorsun ya,
Asi isyankar,
Sen isyan edince haklı oluyorsun, kürtler sokağa çıkınca ne oldu,
hani isyankar ruhun, sosyalist düşüncen, öyle çifte standartlı olma
Ben sokakları savaş alanına çeviren her kesime karşı çıkarım,

Kürt hareketinden tayyip erdoğanı sorumlu tutmak
tam bir cahillik, pkk bitmiş miştede
Yüzyıldır isyan halinde olan bir kürt hareketi var,
Bir dönemin sükunetle geçmesi bittiği anlamına gelmiyor,

Yüz yılı aşkın bir sorunun diyoloğla çözülme çanasına
karşı çıkmak, halkların kardeşliğini savunan bir sosyaliste yakışmaz,

Yoksa buraya girince sosyalist gömleğini çıkarıp, ulusalcımı oluyorsun
Yüzyil derken, Gavatlari Dogu Anadoludan Kovalarken neredeydiler bunlar?.

Birlesmis olsalardi, Yemen sinirimiza kadar ´da ilerlemeyi düsünebilirdik.

Laik Bir Devlet icinde Sülaleler yasayabilirdi!.

Tabiki bu durum, Hashasilerin isine gelmez, Bir Yüzyil beraber, Kardesce yasamis Insanlari bile ayirmaya kalktilar!.

Bunun sorumlusu kim oldugu ortada!.

Aynaya bak ararsan!.,
__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
döküldüler, için, kobane, sokağa, İçin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.