Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 21.10.2014, 20:05   #1
Çevrimdışı
trk23
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bir Bulaşmadığı Türkiye Şiileri Kalmıştı!

Bir bulaşmadığı Türkiye şiileri kalmıştı!

Artık o da tamam!

Erdoğan, ülkemizde dindar Alevilerden olan Şia mezhebine mensup, sayıları 3 milyonu aşkın Caferilerin, taklit mercii'si Seyyid Ali Hamaney'e ağır ithamlarda bulundu. Ve 3 milyon şii vatandaşı ve başka bir çok kişiyi kışkırttı.

Geçen aylarda, şiilerin ibadet ettiği camilerden, Esenyurt Muhammediye ve Allah-u Ekber camileri, ve Büyükçekmece Hz Ali Camisi gibi camiler saldırıya uğramış, yakılmıştı.

Bütün bunlara rağmen, Caferi vatandaşlar oyuna gelmemiş, gösteriler düzenleyip, "Şii Sünni kardeştir, bölücüler kalleştir, Caminin Şiisi Sünnisi olmaz, Lailaheillallah Muhammed Rasulullah, Camiye uzanan eli kırarız" şeklinde sloganlar attılar. Ve şii cami imamları kendilerine yapılan bireysel saldırıları dahi affettiler.

Ancak, Erdoğan, bu birlikçi-vahdetçi Caferileri savunacağı yerine yine dışlamaya devam etmiş, seçim öncesinde oy toplamak için, temel atılmasına izin verdiği Zeynebiye Kültür Merkezi neredeyse tamamlanmışken yapımlarını durdurtmuş. Bununla yetinmeyip, şii-caferi mezhebini, kensinin Fethullah Gülen ile arasındaki danışıklı döğüşünde, daha doğrusu, ağız dalaşında, malzeme yapmış ve "Bunlar (Fethullahçılar) yalanda ve iftirada şiileri geçmişler" diyerek şiilere saldırmıştır.

Son olarak, Erdoğan, Başbakanlık döneminde iken, yaptığı son İran ziyaretinde, Seyyid Ali Hamaney'in dizinin dibinde oturup, "İran ikinci evimizdir" demiş, ancak Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturunca, şiilerin bu taklid merciisi Seyyid Ali Hamaney'e hemen iftiralarda bulunmuştur. Son yaptığı Marmara Üniversitesi'ndeki konuşmasında, Suriye meselesini bahane ederek, bu dini lidere hakaretler etmiş, takipçisi olan Türkiye Caferilerini sokaklara dökmüştür.

Sırada kimler var, Erdoğan hangi islami veya etnik gruba saldıracak, tefrikacılık-ayrımcılık çıkaracak, merak ediyorum doğrusu!
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz trk23'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 22.10.2014, 19:16   #2
Çevrimdışı
Asena
» Memleket Delisi «

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bir Bulaşmadığı Türkiye Şiileri Kalmıştı!

Ruh sagligi gercekten bozuk. Tedaviye ihtiyaci var
__________________
•*¨`*•.¸¸.•´*¨`*•K.Atatürk•*¨`*• .¸¸.•´*¨`*•
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Asena'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bulaşmadığı, erdoğan, kalmıştı, türkiye, şiileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.