Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 29.06.2015, 17:29   #1
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post PKK’dan Türkiye’ye Tehdit!




PKK'nın elebaşılarından Karayılan, "Türkiye’nin tümü bir savaş sahasına dönüşür" diyerek tehdit etti.



Kandil’deki teröristbaşı sözde PKK Yürütme Komitesi üyesi Murat Karayılan, “Rojava’ya müdahale etmesi karşısında Kuzey’in duracağını mı düşünüyorlar? Böyle bir müdahale kararı Türkiye için stratejik bir karar olur, Kürt halkı için de yeni bir dönem başlamış olur” dedi.

PKK’ya yakınlığıyla bilinen bir haber ajansına konuşan Karayılan, Kobani’ye IŞİD tarafından düzenlenen saldırı için ise “Bu insanlık dışı alçaklığın ve korkaklığın hesabı gerektiği gibi sorulacak ve intikamı alınacaktır” dedi.

IŞİD’in “Rojava’nın en fazla denetim altına alınan bir şehri olmasına rağmen” Kobani’ye girebilmiş olmalarını da ‘zaafın işareti’ olarak değerlendiren Karayılan, “Biliyoruz ki, şehrin etrafında boydan boya 5 metre derinliğinde ve 5 metre genişliğinde bir hendek vardır. Sadece üç yerde kurulan köprü ve bu köprülerin üzerindeki kontrol noktalarından şehre girilebilmektedir. Dolayısıyla nerede boşluğun olduğu, zaafın nerede olduğu ve yetersizliğin nasıl yaşandığı Kobanê yönetiminin ve savunma güçlerinin açığa çıkarması gereken bir husustur” dedi. PKK Yürütme Komitesi Üyesi Murat Karayılan şöyle konuştu:

“Diğer bir şey de eğer bugünkü MGK toplantısında veya başka mercilerde Rojava’daki kantonlara müdahale kararını alırlarsa ve böylesi uğursuz bir yönelime girerlerse, bu müdahale Rojava’ya değil, tüm Kürt halkına karşı yapılmış bir müdahale olacaktır. Ha Kobani’ye müdahale etmişsin, ha Amed’e müdahale etmişsin. Hiç farkı yoktur.

“TÜRKİYE SAVAŞ SAHASINA DÖNER”

Hele hele son 2-3 yılda Rojava ile Kuzey’in bu kadar duygusal bütünleşmesinin olduğu bir ortamda Rojava’ya müdahale etmesi karşısında Kuzey’in duracağını mı düşünüyorlar. Açıkça söyleyeyim: Eğer onlar Rojava’ya müdahale ederlerse biz de onlara müdahale ederiz; o zaman Türkiye’nin tümü bir savaş sahasına dönüşür.”

Kaynak

  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 29.06.2015, 18:52   #2
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: PKK’dan Türkiye’ye Tehdit!

PKK denilen silahlı terör örgütü sadece günümüze özel ve bir defaya mahsus Türkiye'yi tehdit etmiyor.. 1984 yılından beri tehditlerine ve eylemlerine devam ediyor. Bizim yapamadığımız tehdit edilen bu ağızları sonsuza kadar kapatacak inleri olan kandil dağını yerle yeksan edememek, konuşan bu şom ağızları dağın altında koyup tamamını temizlememek. Biz bunu yapabilseydik bu gün konuşan şom ağızlı bölücü terörist kalmamış olacaktı.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
pkk’dan, tehdit, türkiye’ye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 13:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.