Forum Gerçek

AnasayfaForumlarý Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaþanan geliþmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 11.07.2015, 22:34   #1
Çevrimdýþý
Redwine
"Her Þey Güzel Oldu"

Kullanýcýlarýn profil bilgileri misafirlere kapatýlmýþtýr.
Standart Erdoðan Hakkýnda Gündem Yaratan Ýddia!

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn siyonistlerle iþbirliði yaptýðý iddia edildi.

Ürdün Ulusal ve Sol Partiler Koalisyonu, Ürdün yönetiminden, ABD öncülüðünde IÞÝD’e karþý kurulan Koalisyondan çekilmesini talep ederek bu koalisyonda yer almanýn Ürdün’ün çýkarlarýna hizmet etmediðini belirtti. Açýklamada Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn siyonistlerle iþbirliði yaptýðý iddia edildi.

Suriye Resmi Haber Ajansý SANA’nýn aktardýðý açýklamada, Ürdün Ulusal ve Sol Partiler Koalisyonu Resmi Sözcüsü ve Baas Partisi Genel Sekreteri Fuat Debbur, Ürdün hükümetine ABD Askeri Ýstihbarat Birimleri tarafýndan yönetilmekte olan MOQ operasyon odalarýný kapatma çaðrýsýnda bulunarak bu odalarýn tek iþlevinin Suriye’nin güney kesiminde düzenlenen terör saldýrýlarýný desteklemek olduðunu söyledi.


Ürdün’de bulunan MOQ operasyon odalarýnýn Suriye’nin içiþlerine yönelik müdahalenin somut kanýtýný teþkil ettiðine dikkat çeken Debbur, bu odalarýn sadece Suriye’nin güvenlik ve istikrarýný tehdit etmekle kalmadýðýný Ürdün ve diðer bütün bölge ülkelerinin güvenlik ve istikrarý için büyük bir tehlike teþkil ettiðini belirtti.


Türkiye’deki Recep Tayip Erdoðan rejiminin tehlikesine karþý da dikkatli olunmasý gereðinin altýný çizen Debbur, Erdoðan rejiminin Suriye halkýný ve topraklarýný hedef alan Siyonist oluþum ve silahlý terör gruplarýyla aleni bir þekilde iþbirliði yapmakta olduðunu söyledi.


Ürdünlü siyasi koalisyon, Arap Sosyalist Baas Partisi, Arap Ýlerici Baas Partisi, Demokratik Halk Birliði Partisi, Komünist Parti, Demokratik Halk ve Milliyetçi Hareket partilerinden oluþuyor.



Kaynak

__________________
  Alıntı ile Cevapla
Redwine'in Mesajýna Teþekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayý Paylaþabilirsiniz

Etiketler
erdoðan, gündem, hakkýnda, iddia, yaratan, Ýddia


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hýzlý Eriþim


WEZ Format +3. Þuan Saat: 02:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarý
www.forumgercek.com binlerce kiþinin paylaþým ve yorum yaptýðý bir forum sitesidir. Kullanýcýlarýn paylaþýmlarý ve yorumlarý onaydan geçmeden hemen yayýnlanmaktadýr. Paylaþým ve yorumlardan doðabilecek bütün sorumluluk kullanýcýya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarýna aykýrý ve telif hakký içeren bir paylaþýmýn yapýldýðýna rastladýysanýz, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapýlacaktýr. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.