Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 14.07.2015, 23:54   #1
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Katarlılar Her Şeyi Alıyor





Katar uyruklulara ait firmalar ve iş adamları Türkiye’de birçok alanda faaliyet gösteriyor ve Türk markalarını, arazileri, gayrimenkulleri satın alıyor. Bu satışlardan bazıları şöyle:


  • MUNAMAR OTEL

Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani, 2009 yılında mavi turda görüp, beğendiği 15'i süit 180 odalı Marmaris’teki Munamar Otelini sahibi olduğu Al Maselah İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Şirketi aracılığıyla 15 milyon dolara satın aldı.

  • KONTES OTEL

Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani, Muğla'nın Marmaris İlçesi, Uzunyalı Sahili'ndeki beş yıldızlı Kontes Beach Otel'i satın aldı. Al Thani'nin 58 yataklı otel için 7 milyon avro (19 milyon 670 bin lira) ödedi.


  • ERBİLGİN YALISI

Katar Emiri Şeyh Temim, eşine boğazdaki Erbilgin yalısını 100 milyon Euro’ya aldı. Yeniköy’deki ünlü Erbilginler Yalısı (Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı),100 milyon euroluk rekor fiyatla satıldı. Yalının yeni sahibi Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed El Sani’nin ikinci karısı Kraliçe Anoud oldu.


  • DİGİTÜRK

TMSF'nin elinde bulunan Digiturk, Katarlı beIN Media Group'a satıldı. Digiturk Katarlı beIN Media Grup’un oldu. Şirketin CEO’su Nasser Al-Khelaifi, Frarsızların ünlü futbol kulübü Paris Saint-Germain’in CEO’su ve başkanı.


  • BOYNER GRUBU

Valentino gibi lüks markaları bünyesinde barındıran Katar merkezli Mayhoola fonu, Boyner Grubu’nun yüzde 30.7 hissesini 885 milyon liraya alma konusunda anlaştı. Mayhoola for Investments fonu, Boyner Grup’un, Altınyıldız, Ay Marka, Beymen ve Boyner Büyük Mağazacılık şirketlerinin sahibi olan halka açık şirketi Boyner Tekstil ve Perakende Yatırımları şirketine 885 milyon liralık yatırım yapacak.


  • ANADOLU HOLDİNG

Katarlı Commercial Bank of Qatar’a (CBQ), Anadolu Endüstri Holding hisselerinin yüzde 70,84'ünü satın aldı. Anadolu Endüstri Holding ve iştirakleri, Alternatifbank’ta sahip oldukları yüzde 70,84 hisseyi, Katarlı Commercial Bank of Qatar’a (CBQ) sattı.

Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Eski 15.07.2015, 00:54   #2
Çevrimdışı
Abartmatozu
Kurucu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Katarlılar Her Şeyi Alıyor

Para var huzur var
Mobil Sürüm ile Gönderildi
  Alıntı ile Cevapla
Abartmatozu'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
alıyor, katarlılar, Şeyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.