Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 18.07.2015, 08:37   #1
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Unhappy Tayyip’in İkinci Sarayına da Milyonlar Akıyor




Erdoğan’ın Ak Saray’ına dökülen para yetmiyormuş gibi, 200 milyon liraya onarılan İstanbul’daki köşküne de 4.4 milyonluk avize alındı!..




Tayyip’in saray saltanatına su gibi para harcanıyor.

Cum*hur*baş*ka*nı Tay*yip Er*do*ğa*n’*ın İs*tan*bu*l’*da ça*lış*ma ofi*si ola*rak kul*lan*dı*ğı Vah*det*tin Köş*kü için ya*pı*lan har*ca*ma*lar, ka*çak sa*ra*yı arat*mı*yor. Köş*k’*ün, al*tın kap*la*ma kris*tal avi*ze*le*ri için, 4 mil*yon 407 bin TL’*lik fa*tu*ra çı*ka*rıl*dı*ğı be*lir*len*di. Ka*çak Sa*ray va*tan*da*şa “Ka*bul et*ti*ril*me*ye*” ça*lı*şı*lır*ken, Ata*türk Or*man Çift*li*ği*’nin adı “Beş*te*pe*” Sa*ra*y’*ın adı da “Kül*li*ye*” ola*rak de*ğiş*ti*ril*di. Cumhurbaşkanı Tayyip Er*do*ğa*n’*ın ça*lış*ma ofi*si ola*rak kul*lan*dı*ğı İs*tan*bu*l’*da*ki Vah*det*tin Köş*kü de res*to*re edi*le*rek baş*tan aşa*ğı ye*ni*len*di. Res*to*ras*yon için o ka*dar ge*niş çap*lı bir ça*lış*ma ya*pıl*dı ki Köş*k’*ün çev*re*sin*de*ki ev*le*re yı*kım ka*ra*rı çık*tı. An*cak bu ka*rar mah*ke*me*den dön*dü.









377 ADET AY*DIN*LAT*MA APARATI KULLANILDI

Köş*k’*ün Os*man*lı dö*ne*mi*ni yan*sı*tan res*to*ras*yo*nu ay*dın*lat*ma*lar*la da*ha da par*la*dı. Al*tın va*rak*lı mo*bil*ya*la*rı yi*ne al*tın kap*la*ma ve kris*tal, özel ya*pım renk*li cam avi*ze*ler ay*dın*la*tı*yor. Dört blok*tan olu*şan Vah*det*tin Köş*kü*’n*de top*lam 377 ay*dın*lat*ma apa*ra*tı kul*la*nıl*dı. Ta*ma*mı özel ta*sa*rım, al*tın, bronz ve kris*tal*den ya*pıl*ma 377 avi*ze, aba*jur, şam*dan, ap*lik*ler için fir*ma*nın, yüz*de 18 KDV da*hil, 1 mil*yon 668 bin 662 do*lar*lık ya*ni bu*gü*nü kur üze*rin*den 4 mil*yon 407 bin TL’*yi aşan bir fa*tu*ra çı*kar*dı*ğı be*lir*len*di. “Tom*bak*lı şam*dan*la*r”, “48 kol*lu avi*ze*le*r” 24 ayar al*tın*la kap*lan*dı.

Özel ya*pım cam ve kris*tal iş*çi*lik*ler ile göz dol*du*ran ay*dın*lat*ma*lar al*tın dı*şın*da bronz ve ne*cef ta*şı da kul*la*nıl*dı. Ne*cef için, “Ne-*ce*f’*e bak*mak Ka*be*’ye bak*mak ka*dar se*vap*tı*r” ha*di*si de bu*lu*nu*yor. Avi*ze*ler*le uyum*lu ka*pı kulp*la*rı için ise 700 bin TL’*lik fa*tu*ra çı*ka*rıl*dı. Se*def ve bronz dö*küm üze*ri*ne al*tın kulp*lar ter*cih edil*di. Ka*pı ve do*lap*lar için top*lam 243 adet kulp kul*la*nıl*dı.


Kaynak

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
akıyor, ikinci, milyonlar, sarayına, tayyip’in, İkinci


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 13:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.