Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 20.07.2015, 19:00   #1
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Suruç Saldırısı Fuat Avni’nin İddiasını Gündeme Getirdi

Şanlıurfa Suruç'taki terör saldırısının ardından gözler yine Fuat Avni'nin iddialarına çevrildi. Avni'nin bir ay önce yazdıkları yeniden gündeme geldi.

Her yazdığı gündem olan Fuat Avni’nin iddiaları Suruç’taki terör saldırısının ardından yeniden gündeme geldi. Fuat Avni’nin 17 Haziran’da attığı tweetlerde ‘erken seçim hazırlıklarının terör eylemleriyle’ geleceği belirtiliyordu. Bombalı saldırı bu iddiaları yeniden akıllara getirdi.


İŞTE FUAT AVNİ’NİN 1 AY ÖNCE YAZDIĞI İDDİALARI

“Y…, Efkan’ı fiilen İçişleri Bakan’ı olarak kullanmaya devam ediyor. Davutoğlu’nun olup bitenden haberi yok. Y…, Efkan’ı Saray’a çağırıp Emniyet’teki tayin ve terfileri gerçekleştirmesini istedi. Kendini başkan sanıyor (!) Efkan, İçişleri Bakanlığı’nda çok gizli bir toplanı yaptı. Hiç bir vasfı kalmayan İçişleri Bakanı’na atanacakların listesini verdi.

Emniyet’teki üst düzey atamaları tamamlamak istiyorlar. Ekibin seçime kadar işin başında kalacağını hesaplıyorlar. Atadıkları biatçı müdürlerle AKP’li olmayanları tasfiye edip yaptıkları kanunsuzlukları örtmeyi planlıyorlar. Y…., 17/25 Aralık dosyasının Meclis’te gündeme gelmesinden korkmuyor, titriyor.

‘ERKEN SEÇİM ÖNCESİ TERÖR SALDIRILARI!’


Bu olmasın diye her yolu deniyor. Y… ve avanelerine göre dosyaların açılmaması için erken seçim şart. Erken seçim kaosla, kaos da terör eylemleriyle gelecek. Bu aynı zamanda seçim mağlubiyetini unutturmanın da formülü. Efkan’ın içişlerinde, Feridun’un dışişlerinde, Fidan’ın MİT’te, Kasırga’nın eski derin ekipte yapacağı çalışmalar önemli. Plana göre, PKK-Hizbullah, PKK-IŞİD gerginliği tırmandırılacak ve MİT içindeki karanlık adamlar, eylemlere zemin hazırlayacak. Seçim sonrasına bırakılan algı operasyonlarıyla kaos ve krizin faturası muhalifler arasında pay edilecek.


Derin Devlet’in faili meçhulleri Cemaat’e mal edilip, Cemaat’in eskiden beri bu tür eylemler yaptığı algısı oluşturulacak. MİT’in karanlık güçleri tarafından yapılacak eylemler de Cemaat tarafından organize ediliyor denilecek. Y…’in asıl istediği, kaos neticesinde patlayacak ekonomik kriz. Kriz sonrası ‘ben demiştim’ demeye hazırlanıyor. Kısa süreli ve göstermelik de olsa oluşacak krizle erken seçim planlayan Y…, servetine de servet katmış olacak. Perde ardında, ‘Zaten, hiçbiri hükümet kuramaz diye hepsini aşağılayacak’ sonra ekranlardan demokrat pozlar vereceksin. Riyakar.”



Kaynak

__________________
  Alıntı ile Cevapla
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
avni’nin, fuat, getirdi, gündeme, iddiasını, saldırısı, suruç, İddiasını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.