Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler

Cevapla

LinkBack Seçenekler
Eski 02.09.15, 08:25   #1
«... Beklenen Şarkı ...»

Çengelli İğne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2013
Konular: 1654
Mesajlar: 9,563
Ettiği Teşekkür: 33017
Aldığı Teşekkür: 32006
Rep Derecesi : Çengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardırÇengelli İğne şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Post Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’dan Şok Açıklamalar

Adli Yıl açılışında konuşan BBP eski Genel Başkanı ve yeni Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'dan şok açıklamalar.

BBP eski Genel Başkanı, yeni Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Adli Yıl açılışında Levent Üzümcü’nün şehir tiyatrolarından ihracı ve İdil Biret’in konserine yapılan alperen baskınıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ARKADAŞI BİLMİYORUM, DAĞDAKİ İLE AYNI MUAMELEYİ HAK EDER

(Levent Üzümcü’nün şehir tiyatrolarından ihracı) Benim zamanımda çıkmadı öyle bir karar. Ben neticede milletin önünde siyaset yapan, dupduru, natürel, hormonsuz bir Anadolu çocuğuyum. Bahsettiğin olayı, arkadaşı bilmiyorum. Bakacağım söylediğin neymiş ben de merak ettim. Aslında dün ilgili yerin hem genel müdürü hem de genel müdür yardımcısıyla görüştüm. Bahsettiğin arkadaş devletin birliğine, vatanın bütünlüğüne gadretmişse, dağdaki de ovadaki de aynı muameleyi hak eder.

TOPKAPI’DA ŞARAPLI MİNDERLİ KONSERE İZİN VERMEM

(İdil Biret konserine alperen baskını) Ben en azından senfoni orkestrasının bir müziği icra edilirken, minderle şarapla öyle bir icranın dinlenmeyeceğini bilecek kadar bu işlerden anlarım. Çok iyi anlarım. Çok kültürlü olduğunu iddia edenler.. Senfoni orkestrasında bir eser icra edilirken minder atılıp şarap içilip, ayak uzatılarak dinlenmeyeceğini bilecek kadar bu işlerden anlarım. bugün Topkapı’da şaraplı minderli konsere izin vermem. O sanatın çıktığı ülkelerde bir senfoni hangi adap edeple dinlenir? Hanımefendiler, beyefendiler şıkır şıkır kıyafetleriyle değil mi? Biz barda halaya dururuz, orada da vals yaparız. Bizi başkalarıyla karıştırmasınlar. İdeolojik bir linçe falan da eyvallah etmeyiz.

Kaynak

Çengelli İğne isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 02.09.15, 13:34   #2
Abdülmelik Hankendi

Mustafa Akten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2013
Yaş: 74
Konular: 532
Mesajlar: 2,782
Ettiği Teşekkür: 21541
Aldığı Teşekkür: 11270
Rep Derecesi : Mustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardırMustafa Akten şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Yalniz
Standart Cevap: Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’dan Şok Açıklamalar

Kişiliğinden, fikirlerinden geldiği siyaset ekolünden keyif alınmayan biri! Bu gün Kültür Bakanlığı gibi bir bakanlığı 2 ay da olsa deruhte etmiş bulunuyor. Ve hazret salvolarına erken başlamış, milli tansiyonda zaten kat sayı çok yukarılarda, birde kendileri kabul görmez beyanları ile yükseltmeye çalışıyor.. Açıkça yedi sülalemi bir yoklayın ne olursunuz diyor.
Mustafa Akten isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 02.09.15, 23:30   #3
«... Beklenen Şarkı ...»

Çengelli İğne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2013
Konular: 1654
Mesajlar: 9,563
Ettiği Teşekkür: 33017
Aldığı Teşekkür: 32006

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Mustafa Akten Mesajı göster
Açıkça yedi sülalemi bir yoklayın ne olursunuz diyor.

Çengelli İğne isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 03.09.15, 01:41   #4
Müdavim

Aristo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2013
Konular: 982
Mesajlar: 10,450
Ettiği Teşekkür: 45973
Aldığı Teşekkür: 39540
Rep Derecesi : Aristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardırAristo şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Standart Cevap: Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’dan Şok Açıklamalar

Bu adam bu memleketin kültür ve turizm bakanı olmuşsa, bu memlekette kültür ve turizmin vay haline...

Ayrıca BBP denen parti de MHP kadar rezil bir partidir. BBP' de kaçAKsaray' a tren kaldıran istasyonlardan biridir zaten...
zafere kadar devrim
Aristo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Aristo'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
açıklamalar, bakanı, kültür, topçu’dan, turizm, yalçın

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

WEZ Format +3. Şuan Saat: 14:10.