Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 18.09.2015, 07:55   #1
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post 650 Bin Seçmen Buhar Oldu!..






Yüksek Se*çim Ku*ru*lu*’nun, CHP’*ye gön*der*di*ği seç*men lis*te*sin*den skan*dal çık*tı.

7 Ha*zi*ran’da oy kul*la*nan 650 bin seç*me*nin, 1 Ka*sım lis*te*sin*den si*lin*di*ği an*la*şıl*dı. Kar*şı Ga*ze*te in*ter*net si*te*si*ne ko*nu*şan Ak*sün*ger, 2 Ey*lü*l’*de gön*de*ri*len ilk lis*te*yi, il*ler ba*zın*da tek tek ana*liz et*tik*le*ri*ni be*lirt*ti.

Ak*sün*ger, “7 Ha*zi*ran lis*te*si*ne ba*kın*ca 650 bin ki*şi*nin ka*yıp ol*du*ğu*nu gör*dük. CHP’*nin se*çim gü*ven*li*ği için oluş*tur*du*ğu ekip*teki isim*ler*den bi*ri da*hi lis*te*den si*lin*miş” dedi.

Ak*sünger, 20 Ey*lü*l’*de ge*le*cek ye*ni lis*te*yi bek*le*dik*le*ri*ni ve dü*zelt*me*le*rin ya*pıl*ma*mış ol*ma*sı du*ru*mun*da se*çim gü*ven*li*ğin*den söz edi*le*me*ye*ce*ği*ni de söy*le*di.

Kaynak


  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.09.2015, 12:41   #2
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 650 Bin Seçmen Buhar Oldu!..

Bunlardan her şey beklenir. Bir çok kanunsuzluğa hukuksuzluğa imza atanların yapacağı yaptıracağı her atağa Türk milleti hazır olmalıdır. Şunu bile diyebilirler bizim için 7 Haziran öncesinde yapılan seçim sonuçları geçerlidir. Diğer seçim sonuçlarını tanımıyoruz.. Fiili olarak imam Recep Tayyip efendi başkandır diyebilirler.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.09.2015, 12:59   #3
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 650 Bin Seçmen Buhar Oldu!..


CHP’nin 1 Kasım adayları belli oldu



CHP'de 1 Kasım seçimleri için oluşturulan aday listesinde sürpriz değişiklikler oldu. İşte PM'de onaylanan o isimler...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1 Kasım seçimlerine katılacağı milletvekili adayları PM’de kararlaştırıldı. Merkez Yönetim Kurulu’ndan gelen listede bazı değişiklikler de oldu.

MURAT ÖZÇELİK ADAY GÖSTERİLMEDİ

7 Haziran seçimlerine İstanbul 3. Bölge 7. sıradan milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik 1 Kasım seçimleri için aday gösterilmedi. Özçelik’in sırasına, 9. sırada yer alan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu kaydırıldı.

KORAY ÇALIŞKAN LİSTEYE GİREMEDİ


Parti Meclisi üyelerinin Koray Çalışkan ismine itiraz ettiği ve yapılan oylama sonucu Çalışkan’ı listeden çıkarttıkları öğrenildi. Doç. Dr. Koray Çalışkan, MYK’da İstanbul 3. Bölge 9. sıra için Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeliğinden istifa etmişti.

İstanbul 3. bölgede listeden çıkartılan Koray çalşıkan’ın yerine Seyhah Erdoğdu konuldu. Erdoğdu, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmemişti.

YAKUP AKKAYA SÜRPRİZİ

PM’de diğer bir sürpriz Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ismi üzerinde yaşandı. CHP‘den istifa eden eski Üsküdar müftüsü İhsan Özkes’in yerine, sıra kaydırılarak Akkaya listeye girdi. Yakup Akkaya, İstanbul Birinci Bölge 11. sıradan aday gösterildi. Akkaya da, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmemişti.

İLGEZDİ YERİNİ KORUDU

Hakkındaki bazı iddialar nedeniyle, yeniden aday olup olmayacağı merak konusu olan Gamze Akkuş İlgezdi, İstanbul Birinci Bölge ikinci sıradaki yerini korudu.

Yeni dönemde aynı bölgede Şafak Pavey, Gürsel Tekin, Barış Yarkadaş, Mahmut Tanal, Akif Hamzaçebi, Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel, İlhan Kesici ve Ali Özcan da listedeki yerini korudu.

İNCE VE BAYKAL DA YERİNİ KORUDU

Eski Genel Başkan Deniz Baykal ile Muharrem İnce de yerini koruyan milletvekillerinden oldu. Baykal, Antalya ikinci sıradan, İnce ise Yalova birinci sıradan tekrar aday gösterildi.

ARDAHAN VE KAHRAMANMARAŞ BU İSİMLERE EMANET

Türkiye’nin Duşanbe Büyükelçiği’nden istifa eden eski Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz, Ardahan milletvekili adayı olarak listeye girdi. Eski RTÜK üyesi Ali Öztunç da, Kahramanmaraş birinci sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. CHP bu iki ilde milletvekili çıkaramamıştı.

Gaziantep Milletvekili, birinci sırada yer alan Mehmet Şeker’in yerine Gaziantep Belediye Başkan adayı olan Akif Ekici getirildi. Şeker, 4. sıraya kaydırıldı. Tokat Milletvekili, birinci sırada yer alan Orhan Düzgün’ün yerine de Kadim Durmaz aday gösterildi. Tunceli’de de değişikliğe gidilerek iş adamı Gürsel Erol birinci sıradan aday gösterildi.

UMUT ORAN LİSTEDE YOK

Adaylık başvurusu yapan Sosyalist Enternasyonel Genel Başkan Yardımcısı, 24. Dönem İstanbul Milletvekili Umut Oran ve Genel Başkan Başdanışmanlarından Erdal Aksünger aday gösterilmedi. Aday listeleri bugün 17.00’ye kadar YSK’ya teslim edilecek.
Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
buhar, oldu, seçmen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.