Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 28.09.2015, 07:29   #1
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post Kirayı Millet Ödüyor Geliri Bilal’e Kalıyor






Topbaş, İstanbullu’nun parasıyla tuttuğu 4 binayı TÜRGEV’e verdi.

Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un değişik semtlerinde 9 bina kiraladı. Bunları belediye meclisinin kararıyla AKP’ye yakın vakıflara devretti. Aslan payını Şişli’de 2, Fatih ve Avcılar’da birer binayla Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu TÜRGEV aldı.

İs*tan*bul Bü*yük*şe*hir Be*le*di*ye*si (İBB) bay*ram ta*ti*li ne*de*niy*le ey*lül ayı*nın son top*lan*tı*sı*nı bayramdan önceki cu*ma gü*nü yap*tı. Tar*tış*ma*lı dos*ya*la*rın gö*rü*şül*dü*ğü otu*rum*da, yan*daş va*kıf*la*ra ve Cum*hur*baş*ka*nı Tay*yip Er*do*ğa*n’*ın oğ*lu Bi*lal Er*do*ğa*n’*ın Tür*ki*ye Genç*lik ve Eği*ti*me Hiz*met Vak*fı*’na (TÜR*GEV) yurt tah*sis*le*ri gün*de*me alın*dı. AKP yö*ne*ti*min*de*ki İs*tan*bul Bü*yük*şe*hir Be*le*di*ye*si da*ha ön*ce öğ*ren*ci yur*du ola*rak ki*ra*la*dı*ğı 9 bi*na*yı yurt yap*mak üze*re AK*P’*ye ya*kın va*kıf*la*ra tah*sis etti. Bu*na gö*re Şiş*li*’de*ki iki bi*na ile Fa*tih ve Av*cı*la*r’*da ki*ra*la*nan bi*na*lar TÜR*GE*V’*e, Sa*rı*yer ve Üs*kü*da*r’*da 2 bi*na Tür*ki*ye Genç*lik Vak*fı*’na, Mal*te*pe*’de*ki bir bi*na En*sar Vak*fı*’na, yi*ne Fa*ti*h’*te*ki bir bi*na da İs*tan*bul Da*ru*’l Fü*nun İla*hi*yat Vak*fı*’na ve Üs*kür*da*r’*da 1 bi*na Aziz Mah*mud Hü*da*yi Vak*fı*’nın kul*la*nı*mı*na AK*P’*li mec*lis üye*ri*nin oy*la*rıy*la ve*ril*di.

İş*te, Tür*ki*ye*’yi de*rin*den sar*san 17-25 Ara*lık yol*suz*luk so*ruş*tur*ma*sı sü*re*cin*de is*mi du*yu*lan TÜR*GE*V’*le il*gi*li son bil*gi*ler:

TÜR*GE*V’*İN YURT*LA*RI ÇOK*TAN HA*ZIR*DI

SÖZ*CÜ, son iki yıl*da gay*ri*men*kul zen*gi*ni ha*li*ne ge*len, ka*mu*dan al*dı*ğı yurt*la*rı ise her ge*çen gün ar*tan TÜR*GE*V’*e ‘bay*ram he*di*ye*si*’ gi*bi ve*ri*len 4 bi*na*yı fo*toğ*raf*la*dı. İs*tan*bu*l’*un en de*ğer*li yer*le*rin*den Şiş*li Da*rü*la*ce*ze Cad*de*si Nu*ma*ra 12’de*ki bi*na*nın TÜR*GE*V’*e tah*si*si ka*ğıt üze*rin*de ye*ni ama yurt 1 yıl ön*ce çok*tan fa*ali*ye*te geç*miş du*rum*da. Yi*ne Şiş*li De*re*bo*yu Cad*de*si 114 nu*ma*ra*da*ki bi*na da TÜR*GEV Kız Yur*du ola*rak çok*tan ha*zır*lan*mış. Ye*ni öğ*re*tim yı*lın*da öğ*ren*ci alı*mı*na baş*la*mış. Bu du*rum bi*na*la*rın res*mi*yet*te ye*ni gö*rün*se çok da*ha ön*ce*den TÜR*GE*V’*e ve*ril*di*ği*ni or*ta*ya ko*yu*yor.

AV*CI*LA*R’*DA*Kİ Bİ*NA DE*ĞER*Lİ BİR YER*DE

Öte yan*dan Av*cı*lar E-5 Yan Yo*lu üze*rin*de İBB ta*ra*fın*dan ye*ni ki*ra*la*nan 5 kat*lı iş mer*ke*zi de ko*num ola*rak ol*duk*ça de*ğer*li bir yer*de. TÜR*GEV yur*du ola*cak bi*na da ya*kın*da açı*la*cak. Ay*nı şe*kil*de Fa*tih sı*nır*la*rı için*de*ki İs*tan*bul Üni*ver*si*te*si Su Ürün*le*ri Fa*kül*te*si*’nin bu*lun*du*ğu Bü*yük Re*şit Pa*şa Cad*de*si Nu*ma*ra 12’de da*ha ön*ce Ka*mu Has*ta*ne*ler Bir*li*ği Ge*nel Sek*re*ter*li*ği ola*rak kul*la*nı*lan bi*na da ar*tık Bi*lal Er*do*ğa*n’*ın vak*fı TÜR*GE*V’*in kul*la*nı*mı*na ve*ril*di.

“BÜ*YÜK*ŞE*HİR, TÜR*GE*V’*İN Fİ*NAN*SÖ*RÜ”

CHP’*li*le*rin kar*şı çık*tı*ğı tah*sis*ler*le il*gi*li ko*nu*şan CHP’*li Hu*kuk Ko*mis*yo*nu üye*si Avu*kat Er*han As*la*ne*r’*in he*de*fin*de AK*P’*li Ka*dir Top*ba*ş’*ın baş*ka*nı ol*du*ğu İBB var. Avu*kat Er*han As*la*ner, ‘İBB, TÜR*GE*V’*in fi*nan*sö*rü hai*ne gel*miş*ti*r’ id*di*asın*da bu*lun*du. TÜR*GEV ile Kre*di Yurt*lar Ku*ru*mu*’na pa*ra*lel bir ya*pı oluş*tu*rul*du*ğu*nu sa*vu*nan As*la*ner, TÜR*GE*V’*e ve*ri*len bi*na*lar*dan sa*de*ce 3’ü*nün ki*ra be*de*li*nin 400 bin TL’*yi aş*tı*ğı*nı söy*le*di. As*la*ner şöy*le ko*nuş*tu:

“Ö*de*nen ki*ra*la*ra ve ta*şın*maz*la*rın ma*li*ye*ti*ne ba*kı*lır*sa İBB ar*tık TÜR*GE*V’*e ça*lı*şı*yor gibi. As*lın*da Mil*li Eği*tim Ba*kan*lı*ğı büt*çe*si de TÜR*GE*V’*e ak*ta*rıl*sa iyi olur. Bu vur*gun ve ta*lan mec*li*sin vic*da*nı*na sı*ğı*yor*sa ya*pa*cak bir şey yok.”

İŞTE TÜRGEV’İN PAYINA DÜŞEN BİNALAR

TÜRGEV BİNAYI HAZIRLADI VE ÖĞRENCİ ALIMINA BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin KDV’si hariç 89 bin liraya kiralanıp TÜRGEV’e verdiği Şişli Dereboyu Caddesi’ndeki bu bina, yurt olarak kullanılmak üzere hazır hale getirildi. Öğrenci alımı da başladı.





134 BİN LİRAYA KİRALANDI

Şişli Darülaceze Caddesi’ndeki bina İBB tarafından vergisi hariç 134 bin liraya kiralandı. Binanın tahsisi yeni ama TÜRGEV’in yurdu 1 yıl önce faaliyete geçti.





KİRA SÖZLEŞMESİNİ GİZLEDİLER

Fatih Büyük Reşit Paşa Caddesi’ndeki binanın Bilal Erdoğan’ın vakfı TÜRGEV’e tahsisiyle igili hazırlanan dosyaya ne hikmetse kira sözleşmesi konulmadı.



KONUM OLARAK ÇOK İYİ BİR YERDE, 82 BİN LİRAYA KİRALANMIŞ

Büyükşehir Belediyesi, emlakçıların lokasyon olarak değerli gösterdiği Avcılar Eski Lodra Asfaltı’ndaki 5 katlı işmerkezini vergisi hariç 82 bin liraya kiraladı. TÜRGEV bu binayı yakında yurt olarak kullanmaya başlayacak.





  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.09.2015, 11:20   #2
Çevrimdışı
skymount
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kirayı Millet Ödüyor Geliri Bilal’e Kalıyor

Oh ne ala memleket.
Diyecem de bunlari o kadar acik ve pervasizca yapiyorlar ki...
Gormeyen ya da gorup de aklini kiraladigi icin gormezden gelenler yuzunden hakkimiz yeniyor. Bunlara da,bunlari gorup de destekleyenlere hakkimi helal etniyorum.
Mobil Sürüm ile Gönderildi
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz skymount'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.09.2015, 12:13   #3
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kirayı Millet Ödüyor Geliri Bilal’e Kalıyor

Hukuk guguk olursa hesabı da sorulamaz.
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.09.2015, 16:28   #4
Çevrimdışı
Lethe
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kirayı Millet Ödüyor Geliri Bilal’e Kalıyor

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Mesajı göster
Hukuk guguk olursa hesabı da sorulamaz.
Buna benzer bir ifade yazmaya gelmiştim..
Bu yüzsüzlüğü bu aymazlığı bu vurdum duymazlığı hukuksuzluğa borçluyuz .
__________________

Deniz Koydum Adını
Kederi Bende Kaldı
Uzak Köyler Kurdum Birbirine


Denizine Aldandım
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Lethe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bilal’e, geliri, kalıyor, kirayı, millet, ödüyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.