Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 29.09.2015, 13:50   #1
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Şehit Cenazesinde AKP’ye Tepki

Adana 2 polis şehidini uğurlarken yakınları tepkilerini haykırdı.


Adana’da önceki akşam Dağlıoğlu Mahallesi’nde devriye görevi yaptıkları sırada özel bir hastanenin otoparkının çıkışında yüzleri poşulu olan motosikletli 2 kişi tarafından uzun namlulu silahla taranması sonucu şehit düşen polis memurları Bircan İlhanlı (48) ile Süleyman Çakır (39), son yolculuklarına uğurlandı. Şehitlerin cenaze töreninde konuşan Vali Mustafa Büyük’ün konuşmasından sonra bir kişi, “Vali buzdolabındakiler ne oldu? Ne zaman buzdolabından çıkacak? Haberimiz olsun” diye bağırdı. Şehit polis memuru Süleyman Çakır’ın teyzesi Özgül Ateş de, “Doğruyu konuştuğumuz için yarın beni de yargılarsınız” diyerek feryat etti.

VALİLİKTE TÖREN
Şehit polisler için Adana Valiliğinin bahçesinde tören düzenlendi. Törene Vali Mustafa Büyük, CHP, MHP ve AK parti milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, şehitlerin yakınları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Şehitlerin Türk Bayrağı’na sarılı tabutları meslektaşlarının omuzlarında tören alanına getirildiği sırada ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehitlerin özgeçmişleri okundu.

ÜNİVERSİTEYE GİTTİ


20 yıllık polis memuru ve biri kız iki çocuk babası Bircan İlhanlı’nın eşi Türkan İlhanlı’yı yakınları teselli etmeye çalıştı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nü kazanan ve önceki gün Erzurum’a giden şehit kızı Arzu İlhanlı (19), tören alanına geldiği anda fenalaştı. Kadın polis memuru tarafından teselli edilmeye çalışan şehit kızı ailesinin yanına güçlükle götürüldü. Şehidin 17 yaşındaki oğlu Veysel Altay İlhanlı’nın ise tören boyunca soğukkanlılığını korumaya çalıştığı gözlendi.



“VATAN SAĞOLSUN”

Meslektaşı Bircan İlhanlı gibi Dağlıoğlu Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkez Amirliği’nde görev yapan 14 yıllık polis memuru 2 çocuk babası Süleyman Çakır’ın annesinin feryatları yürekleri dağladı. Oğlunun tabutunun arkasından yürüyen Meryem Çakır, “Ben şehit annesiyim. Artık analar ağlamasın. Biz ağladık bundan sonra başka anneler, eşler, çocuklar ağlamasın” diyerek gözyaşı döktü. Oğlunu terör kurşununa şehit veren baba Ali Çakır ise, Vatan sağolsun.

Evladım vatan için canını verdi. Süleyman’ım bizi hiç kırmadı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi. Şehit polisin hemşire eşi 2 çocuk annesi Nazlı Sultan Çakır, 7 yıllık hayat arkadaşının ardından gözyaşı döktü. Güçlükle ayakta duran hemşire Nazlı Sultan Çakır, “Yüreğim yanıyor.

3 yaşındaki oğlum Batuhan ile 6 yaşındaki kızım Ecenaz babasız kaldı. Onları en iyi şekilde yetiştireceğim. Süleyman’ım gözün arkada kalmasın. Hayata senin bıraktığın yerden dimdik devam edeceğim” dedi.

Şehit polislerden Bircan İlhanlı Kozan ilçesinde, Süleyman Çakır ise Ceyhan ilçesinde toprağa verildi.


Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
akp’ye, cenazesinde, tepki, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.