Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 07.10.2015, 21:01   #1
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart "AKP’yi 10 Senedir Denedik Olmuyor"

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, seçim çalışmalarına geldiği Kahramanmaraş'ta devam ediyor.

CHP’li Tuncay Özkan, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Kahramanmaraş’ta partisinin milletvekili adaylarıyla birlikte Tarihi Kapalı Çarşı’da esnafı ziyaret etti.

NEDEN KOALİSYONA GİTMEDİNİZ?


Esnafla sohbet ederek oylarına talip olduklarını söyleyen Özkan, karşılaştığı bir kadınla ilginç diyaloga girdi. İsmini açıklamayan kadının, “Biz koalisyona oy verdik. Neden koalisyona gitmediniz?” sorusu üzerine Özkan, şunları söyledi:


“MASADAN KAÇTILAR”


“Bizi şu iktidara bir getir. Biz vallahi gittik. Çok istedik. Biz AKP’ye giderek ‘Koalisyon istiyoruz’ dedik. Masadan kaçtılar? Ben 6 yıl hapis yattım Ergenekon Davası’ndan, daracık bir hücrede. Öbür dünya olduğunu en iyi ben biliyorum. La İlahe İllallah Muhammedün Rasulullah. Bir yaratıcının, Allah’ın eli olmadan hiçbir şeyin olmayacağını ben en iyi bilen insanım. Söz veriyorum; sen oyunu bize ver, CHP iktidar olsun. Ben de sen ne istiyorsan yapacağım” dedi.


‘TAMAM VEREYİM BU SEFER’


Özkan’ın konuşmasıyla ikna olarak CHP’ye oy vereceğini söyleyen kadın ise, şunları söyledi:


“Ben koalisyona attım bu sefer oyu. Koalisyon istiyoruz. Türkiye bu sefer koalisyon istiyor. Hanginizi göndersek aynı olacaksınız. Niye kaçtılar? Atmayacağız artık biz bütün Maraş şimdi. Rabbim içinize şey doldurur oraya varınca. Bun dünyanın öte dünyası da var. Biz sizi Allah için gönderiyoruz. Veriyor musun söz, tamam vereyim bu sefer. AKP’yi çok denedik olmadı. 10 senedir denedik olmuyor.”


‘AKP SEÇMENİ ARAYIŞ İÇİNDE’


Kentte AK Parti’ye oy veren seçmenlerin arayış içerisinde olduklarını ve bu durumun CHP’nin oyunu artıracağını savunan Tuncay Özkan şunları kaydetti:

“Maraş’ta oyumuzu ikiye katlayacağımıza ve en az 2 milletvekili çıkartacağımıza eminim. Biz AKP’nin bittiğini, artık iktidarının yok olduğunu görüyoruz. Yerine daha güzelini, daha iyisini koymak için vatandaşlarımızdan yetki istiyoruz. AKP’li seçmen artık AKP’ye oy vermek istemiyor. Bir arayış içerisinde. O arayıştan biz, alacağımız kadar çok oy alıp Maraş’a, Türkiye’ye hizmet etmek istiyoruz.”

“AKP’Yİ 10 SENEDİR DENEDİK OLMUYOR”


Özkan, kadın seçmenle yaptığı sohbeti ise şöyle değerlendirdi:


“Hanımefendi çok doğru bir şey söylüyor. Diyor ki; ‘Ben 10 yıldır AKP’ye oy atıyorum ama 10 yıldır sorunlarım düzelmiyor.’ Biz diyoruz ki bizi deneyin. O da ‘Evet sizi deneyeceğim’ diyor. Biz onları utandırmayacağız. Biz onların başına daha yükseğe, emeklerini daha güzel değerlere dönüştüreceğiz. Bu ülkede tuğla üzerine kim koyduysa biz teşekkür ediyoruz. Ama biz eksikleri, yapılamayanları yapacağız. Var olanın üstüne yepyeni bir Türkiye kuracağız.”



Kaynak

__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 08.10.2015, 11:22   #2
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: "AKP’yi 10 Senedir Denedik Olmuyor"

Kahramanmaraş için CHP adına oy isteme tıpkı nafile namaz gibi nafile. Kahramanmaraş henüz daha ufkunu açacak sosyal seviye ulaşmış bir kentimiz değil. Yıllardır gider geliriz, akrabalık bağlarımız var, tanıdığımız çeşitli sosyal kesimlerden, meslek guruplarından insanlar var.. Sohbetler ederiz, bazen kızar YA HU şu içinden çıkamadığınız kabuktan hiç değilse gövdeniz değil kafanızı bir çıkarın şu dünyayı bir görme şerefine nail olun deriz biz söyler biz dinleriz. Çünkü dini tutuculuk bu ilimizde had safhadadır, öyle muhafazakar demokratlık söylemi filan dahi burada sökmez.

Temenni ederiz bir gün bizim hayal ettiğimiz bir Kahramanmaraş seviyesi oluşmuş olur..
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
denedik, olmuyor’, senedir, ‘akp’yi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 22:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.