Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 03.11.2015, 14:03   #1
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post O AKP’li İçin Suç Duyurusu




‘Artık şehit gelmeyecek’ diyen AKP'li Delican hakkında suç duyurusunda bulunuldu.




Seçimden sonra ‘Artık ülkemize şehit gelmeyecek’ şeklinde açıklama yapan AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican hakkında suç duyurusunda bulunuldu.



www.sakaryasehitvegazileri.com site yöneticisi Erdoğan Erdoğan, yaptığı açıklamada, Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) aracılığı ile AKP İl Başkanı Delican hakkında İzmir Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Erdoğan Delican’ın seçim kutlama sırasında ‘Artık ülkemize şehit gelmeyecek, o şehitlerimizden Allah razı olsun, o şehitlerimiz bize büyük bir emanet bıraktı’ şeklinde skandal ifadeler kullandığını belirterek, bu açıklamalara şehit aileleri, gaziler ve duyarlı vatandaşlardan yoğun tepki geldiğini vurguladı.

Şehit aileleri ve gazilerinin şimdiye kadar gelen bu şehitlerin neden geldiğini sorduğunu dile getiren Erdoğan, AKP İl Başkanı Bülent Delican’ın bu talihsiz açıklamalarını kınadıklarını ifade etti. Erdoğan, şunları kaydetti: “Açıklamalarında kasıt var mı? bilemiyoruz ama, Delican şehit gelmeyeceğini nereden bilmektedir. Şehit gelmemesi madem bu kadar basitti şimdiye kadar gelen şehitler niçin gelmiştir? ‘Bu konuda yanlış anlaşıldım onu demek istemedim’ şeklindeki açıklamalarından çok, daha inandırıcı bir açıklama yapmalıdır. Çünkü burada tam da ne demek istediği tarafımızca anlaşılmıştır. Şehit ve gazilerin gelmesi Bülent Delican’ana mı bağlıdır, bu bilgiyi nereden almıştır. Son dört ayda terörle mücadelede verdiğimiz 155 güvenlik görevlimiz niçin şehit olmuş, bu şehitlerden 78 şehidimizin 120 çocuğu neden yetim kalmıştı. Bülent Delican bundan sonra yüreğimizi parçalayan şehit ve gazi gelmemesi için ne yapmamız gerektiği bilgisini bilmekte midir, biliyorsa kamuoyuna ve güvenlik güçlerimize paylaşmalıdır.”

KONUYU SAVCILIĞIN ARAŞTIRARAK AÇIKLIĞA KAVUŞTURULMASINI İSTEDİ

AKP İl Başkanı Delican’ın söz konusu açıklamalarının suç unsuru taşıdığına inandığını belirten Erdoğan, bu sebeple suç duyurusunda bulunduğunu dile getirerek, “Bu konuyu savcılığın araştırarak açıklığa kavuşturulmasını arz ediyorum.” dedi. Erdoğan, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehit ve aileleri, gaziler, vatan, bayrak, Kur’an-ı Kerim gibi milli ve manevi değerlerin korunması için daima hukuk içinde mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak




  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
akp’li, duyurusu, için, İçin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.