Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 21.01.2016, 16:51   #1
Çevrimiçi
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Liderlerden Mustafa Koç Mesajları

Liderlerden Mustafa Koç mesajları




Mustafa Koç'un vefatı ile ilgili siyasiler de başsağılı mesajı yayımladı.


Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için siyasiler de bağsağlığı mesajı yayımladı.






ERDOĞAN: BENİ DERİNDEN ÜZDÜ


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Koç’un vefatının ardından, babası Rahmi Koç ve kardeşi Ali Koç’u ayrı ayrı arayarak, başsağlığı dileklerini iletti. Erdoğan, ”Mustafa Koç’un vefatı beni de derinden üzdü” dedi.


****





DAVUTOĞLU: ÇOK ACI BİR haber


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mustafa Koç’un vefatını ‘hepimizi üzen çok acı bir haber’ sözleriyle değerlendirdi. Davos’ta gazetecilere açıklama yapan Ahmet Davutoğlu, “Hastaneye kaldırıldığı andan itibaren takip ediyorduk. Ben de Sayın Ali Koç’u aradım. Babaları Rahmi Koç’la birlikteydiler. Taziyelerimi ifade ettim.” dedi.
Koç Ailesi’nin Türkiye’de ekonomik büyümenin ve sanayileşmenin merkezinde yer aldığını ifade eden Davutoğlu, “Aile geleneği olarak da Sayın Mustafa Koç, hep Türkiye’nin kalkınması, sanayileşmesi bağlamında çok önemli katkılar yapmış bir isimdi. Şahsi olarak da tanıdığım şekliyle hep pozitif ve olumlu bakan yönüyle de iş dünyasına iyi bir örnek teşkil ediyordu.” şeklinde konuştu. Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, ailesine taziye dileklerini sunan Davutoğlu, “Büyük ve önemli bir kayıp. İnşallah onun aile içinde sürdürmekte olduğu çalışmalar başarılı bir şekilde devam eder.” dedi.


*****





BAHÇELİ: ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, işadamı Mustafa Vehbi Koç’un vefatı münasebetiyle ailesine taziye mesajı gönderdi. Bahçeli’nin mesajı şöyle: “Türk iş dünyasının önemli isimlerinden evladınız Sayın Mustafa Vehbi Koç’un ani ve elim bir şekilde vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma yüce Allah’tan rahmet, başta şahsınız olmak üzere tüm kederli aile fertlerine baş sağlığı diliyorum.”

****

MUSTAFA DESTİCİ: TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR İŞADAMINI KAYBETTİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de mesajında Türkiye’nin önemli ve büyük bir işadamını kaybettiğini söyledi. Mustafa Koç’un hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlayan Destici, “Koç Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Koç’un bu sabah ani bir kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Başta babası Rahmi Koç olmak üzere, kardeşlerine, eşine, çocuklarına ve tüm Koç ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Koç Holding çalışanlarına, TÜSİAD olmak üzere, iş dünyasına ve mütevelli heyeti olduğu Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın üyelerine de başsağlığı diliyorum. Türkiye önemli ve büyük bir işadamını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

****

ABDULLAH GÜL: ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN


11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Koç’un vefatı üzerine twitter’dan bir mesaj yayımladı. Mesajda “Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, başta eşi ve çocukları olmak üzere Koç ailesine, Koç Holding çalışanlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum” denildi.

Sözcü

__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.01.2016, 17:13   #2
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Liderlerden Mustafa Koç Mesajları

Resmine bile tahammülüm yok...Görür görmez sinirlerim zıplıyor...

Bir adam zamansız ölmüşse bilin ki o adam iyidir...

Kötüler kazık kakıyor çünkü...
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.01.2016, 18:20   #3
Çevrimdışı
Gülümsün
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Liderlerden Mustafa Koç Mesajları

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. İyiler erken gider.





__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
liderlerden, mesajları, mustafa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.