Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 01.02.2016, 21:16   #1
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!




Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, tartışma yaratan sözlerinin ardından eleştirilere çok sert yanıt verdi: "Hiç bir kimseye diyet borcum yok."

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç önceki gün CNN Türk canlı yayınında gazeteci Taha Akyol’un sorularını yanıtlamış açıklamalarının ardından ise Aktroller ve AKP medyası tarafından hedef tahtasına oturtulmuştu. Bülent Arınç bugün kişisel twitter hesabından aktrollere ve AKP’li gazetecilere yanıt verdi. “Hiç kimseye diyet borcunun olmadığını” söyleyen Arınç zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Arınç’ın 6 sayfalık açıklamasını AKP’li eski Bakan Hüseyin Çelik’in kendi hesabından retweetlemesi dikkat çekti.

Arınç açıklamasında “Cnn Türk’te sayın Taha Akyol ile yaptığımız program sonrasında pek çok kişiden tebrik, takdir ve teşekkür mesajları aldım. Bazı dostlarımız ise söylediklerimin doğru olduğunu, ancak bunun birileri tarafından suistimal edilerek partimiz aleyhinde kullanılacağı endişesini taşıdıklarını ifade ettiler.

Samimi tebrik ve eleştirilere candan teşekkür ediyorum Program sırasında da ifade ettiğimiz ve doğrusu da beklediğim üzere birkaç kişi de çirkin ifadelerle sosyal medyayı kullandılar. Bunları yapanların amaçlarını, kişiliklerini ve karakterlerini çok iyi biliyorum. Onlar da kendilerine yakışanı yaptılar” dedi. “Bu vesileyle birkaç hususu arz etmek istiyorum” diyen Arınç kendisine yöneltilen eleştirilere madde madde yanıt verdi.



İşte Bülent Arınç’ın Açıklaması

1) Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki, yaklaşık iki saat süren programda, bildiğim ve şahit olduğum olayların çok küçük bir bölümünü, en doğru şekilde anlattım. Türkiye’mizin
yaşadığı, ya da ileride yaşayabileceği sorunların çözümü için faydalı olacağına inandığım çözüm önerisi ve tekliflerde bulundum. Söylediğim her sözün arkasındayım.

2) “Bunları neden şimdi ve neden kamuoyu önünde konuşuyorsunuz?” diye eleştirenlere sadece birkaç cümle ile cevap vermek isterim. Biliniz ki, hiçbir gerçek “Neden şimdi?” sorusunun muhtabı değildir. Ve biliniz ki, geçmişte de bulunduğu her makamda, üstlendiği her görevde hakikatı söylemekten asla geri durmamış birine “Neden, şimdi neden kamuoyu önünde?” diye sormak geçmişten bihaber olmak demektir.

3) Program sırasında “troliçe” sözleriyle kimi kastettiğimi herkes çok iyi biliyordu.

Nitekim yarası olan gocundu ve daha program bitmeden şahsıma hakaret etti. Bu kadın yazara birisinin cevabı gibi “Taraf’ın Lawrencesi” demek istemem. Onu, bu hakareti ve yargı süreci ile başbaşa bırakıyorum. Bazı hanımefendi yazarlar, bu sözlerimle kendilerini kastettiğimi düşünmüş olabilirler. Kesinlikle kendilerini kastetmedim. Benim kastım, bu kadın yazar ve onu gibi kişilik hakkı, edep, saygı, sorumluluk bilmeyen ve hoşgörü tanımayan kişilerdir.

4) Programdan sonra, belki de aldıkları talimatla “eski çınarı yıkmak” hevesiyle manşetlerden, tv programlarından, gazete köşelerinden, sosyal medya ve diğer mecralardan şahsıma yönelik başlatılan linç kampanyası, heves sahiplerinin kursaklarında kalabilir. Zira tez canlı bazı arkadaşlarımızın iddiaları ile gerçekler arasında pamuk ipliği kadar bile bir bağ yokken bu kampanya yine size döner ve cümle alem size güler. Unutulmamalıdır ki, yıkmaya çalıştığınız çınarın gölgesinde, güneş görmemiş daha bir çok hakikat gölgeleniyor. Yıkmayı, yıkıcı olmayı değil, yapmayı, yapıcı olmayı, hevesleri değil, akıl ve iz’ anı salık veririm.

5) Yaptığım açıklamalar neticesinde, aidiyetlerinin sözcüsüymüş gibi “bizim için bir anlam ifade etmiyor”, “tövbe etsin, özür dilesin”, “artık güvenmeyiz” gibi beyanlarda bulunanlara da şunu söylemek isterim;

Siz, birilerini, “kendilerine kutsiyet atfediliyor” diyerek eleştirirken, bu yaklaşımlarınızla her biriniz ayrı ayrı kendinizi kutsuyorsunuz, farkında mısınız? Hiçbir açıklamayı birileri için anlam ifade etsin diye yapmadım, yapmam. Aklım, vicdanım neyi emrediyorsa o şekilde konuşurum. Tövbeyi arınma, özür dilemeyi erdem bilirim ve gerekliliğine inanıyorsam hiç çekinmeden yaparım. Allah’ a inanan insanların, kendilerini tövbe ve af makamında görmelerini ise hayretle karşılarım.

6) Mesleki ve siyasi hayatım boyunca her zaman haktan yana oldum, haksızlık ve adaletsizlikle mücadele ettim. Birileriyle mücadele edebilirsiniz, birilerini semveyebilirsiniz ve kaldı ki onların yanlışları da olabilir. Öyle olsa dahi, ilahi emir odur ki “adaletten ve hukuktan ayrılmamak gerekir.”

Hangi sebeple, hangi uğurda ve hangi motivasyonla olursa olsun, insanların kişilik haklarına kasten, bilerek saldırılıyorsa, delilsiz ve ispatsız cezaevlerine konuluyorlarsa benim yapacağım tek şey, tüm hayatım boyunca yaptığım gibi mazlumun yanında yer almaktır. Mazlumun aidiyetine ve zulmün menşeine bakarak zulme gerekçeler bulmaya çalışmak, o zulme ortak olmaktır.

7) Şu an önemli bir göreve getirilmiş olan ve dedesi ile birlikte siyaset yaptığım için bana da özel sevgisi ve saygısı olduğunu her fırsatta söyleyen, 1987 doğumlu genç bir arkadaşımız beni “sahip olduğu bütün makamları borçlu olduğu yol arkadaşına sırtını dönmekle” itham etmiş. Bu iftiralara ve cehalete mecburen cevap veriyorum. Amacım elbette müfterileri muhatap almak değil. Müfterinin, üzerime sıçratmak istediği cehalet çamurundan bir hakikat heykeli yapıp, yine ona hediye etmektir niyetim. Ta ki her baktıkça cehaletinden tekrar tekrar utansın.

“Genç Arkadaşım….”

Arınç kendisini ‘hain ilan eden bir AKP’li kaleme ise şöyle seslendi;

“Genç arkadaşım; Senin doğumundan 20 yıl önce, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenci iken, merhum Erbakan Hocam ile birlikte bundan 45 yıl kadar evvelinde siyasete başladım. 20 yıl parlamentoda milletvekilliği yaptım. Geldiğim tüm siyasi makamlara, şüphesiz yüce Allah’ın takdiri, halkımızın desteği ve gece gündüz demeden, soğuk sıcak demeden çalışa çalışa, çile çekip bedel ödeye ödeye geldim. Bu anlamda, kastettiğiniz şekilde, hiçbir kişiye hiçbir diyet borcum yoktur. Ben siyaseten varlığımı, kimsenin yokluğuna ya da birilerinin var ol demesine borçlu değilim. Beni başka birileri ile karıştırıyorsunuz. Emsalleri, çevrenizde giderek çoğaldığı için beni de öyle zannettiniz. Çok yanılıyorsunuz.

Yaşınız yetmeyebilir, ya da fırsat bulup okuyamamış, araştıramamış olabilirsiniz, dedenizi de hayırla yad ile, onun hatırına küçük bir hatırlatmada bulunayım;

1980 sonrası siyasi yasağım bitince merhum hocamızın talimatı ile 1986-87-91-94 (mahalli) seçimlerinde Manisa’ dan aday oldum. Manisa’ da oy oranımız çok düşüktü. Ve kazanma ihtimalimiz de yoktu. Tek bir gayemiz vardı, inandığımız dava uğruna, halkımıza iyi olanı, güzel olanı ve doğruları anlatmak ve bir gün mutlaka bu fikirlerimizi iktidar yapmaktı.

1995 ve 1999′ da milletvekili olduğunda genel başkanımız merhum Erbakan’dı. Bugüne kadar ona saygıda hiç kusur etmedim, o da beni her zaman ve son nefesine kadar hayırlı yad etti ve takdir etti. Allah ondan razı olsun. Kabri nur, mekanı cennet olsun.

2001 Ağustos’unda AK Parti’ yi kurduk. Sayın Erdoğan milletvekili olmadığı için T.B.M.M.’de arkadaşlarım beni oy birliği ile grup başkanı yaptı. Seçime çok yaklaştığımız bir zamanda, bir hukuk komplosu ile sayın Erdoğan’ in genel başkanlığı ve milletvekili adaylığı iptal edilmişti. Bu haksızlığa karşı daha çok çalıştık ve tek başımıza iktidar olduk. Ben AK Parti’ nin ilk Meclis Başkanı’yım. Sayın Erdoğan parlamentoda değildi. 5 yıl Meclis Başkanlığı yaptım. AK Parti milletvekilleri dışında diğer partilerden ve bağımsızlardan da oy aldım.

2007 seçimlerinde Meclis Başkanı iken tekrar aday oldum, seçim mitinglerine katıldım. 2011′ de de, o zamanki genel başkanımız Sayın Erdoğan’ın istek ve talimatı ile Bursa’dan aday gösterildim. 2009 ile 2015 yılları arasında 6 buçuk yıl Başbakan Yardımcılığı yaptım. Başbakan oldukları sürede Sayın Erdoğan ve Sayın Davutoğlu ile birlikte çalıştım. Onların bana duyduğu güven ve itimada da her zaman için teşekkür ediyor, bu hususta şükranlarımı arz ediyorum.

20 yılı aşan milletvekilliği hayatımın her gününü alnım açık, başım dik ve şerefle yaşadım. 2001′ den bu yana, siyasi ahlakım gereği sayın Erdoğan’ a genel başkanımız ve liderimiz olarak bağlı kaldım. AK Parti M.K.Y.K.’sinde de birlikte çalıştım.

Şu an ise, parti tüzüğünde hiçbir engel olmamasına rağmen, Sayın Başbakan’ımızın ısrarlı, nazik davet ve tekliflerine özürlerimi ve gerekçelerimi bildirip müsaade isteyerek, tamamen kendi isteğimle aktif, parlamanter siyasete ara vermiş bir siyasetçiyim. Bu kısa özetten sonra bilmenizi isterim : 40 yılı aşan siyaset hayatınızda hiçbir şaibeyle anılmamış, akçeli, ökçeli işlerde de adınız hiç geçmemiş, oturduğunuz makamları amaç değil, davanız için araç olarak görmüşseniz ve sizi seven, size inanan insanlar, konu siz olunca başlarını önlerine hiç ama hiç eğmemişse rahat konuşursunuz.

Aksi halde; Ya altınızdaki koltuğu verenin koltuk değneği olur, ya da köşe verenin koçbaşı olursunuz. Milli Görüş’ten bugüne bizim siyasetimizde dava olarak isimler değil, ilkeler ve değerler vardır. Yüzünüzü isimlere çevirir ve isimleri dava edinirseniz, biliniz ki isimler fanidir ve insanlar hatadan hali değildir. Dava olarak ilke ve değerleri edinirseniz de biliniz ki, 14 asır sonra bile dipdiri, capcanlı bir davanız olur. Değerli dostlar, hepinize selam ve sevgiler.”
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.02.2016, 21:24   #2
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!

Peki Bülent Arınç CNN Türk Tv de katıldığı programda neler söylemişti?

+++

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Erdoğan'ın "Dolmabahçe Mutabakatı"ndan daha önceden haberi olduğunu söyledi.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç CNN’de Taha Akyol’un Eğrisi Doğrusu programına katıldı. Arınç, programda gündemdeki gelişmelere ilişkin açıklamalar yaptı. Cumhurbaşbakanı Erdoğan’ın “Dolmabahçe Mutabakatı”ndan daha önceden haberi olduğunu söyleyen Arınç, “Erdoğan, şimdiye kadar böyle bir bilgiye sahip olduğunu kabul etmemişti” dedi.

“Cumhurbaşkanı’nın Haberi Vardı”

“Dolmabahçe Mutabakatı”na ilişkin açıklamalar yapan Arınç; “Oturma düzeni dahil, kimin nasıl konuşacağı, taraflar o konuda anlaştılar. Cumhurbaşkanı’nın haberinin olduğunu biliyorum, tahmin ediyorum. Bana söylendiği kadarıyla sayın Başkanımız da sayın Yalçın Akdoğan da gelişmelerden anında kendisini bilgi sahibi kıldıklarını ifade ettiler. Kaldı ki sanıyorum Mart ya da Nisan ayıydı, sayın Cumhurbaşkanı’nı bu görüntüyü eleştiren bazı sözleri oldu. Bu sözlere ben hükümet sözcüsü olarak karşılık vermek durumunda kaldım.

Oradaki bir cümlem “Sayın Cumhurbaşkanı bu gelişmelerden haberdardır” cümlesidir. Ben kendisiyle konuşmadım, sayın Başbakanımızın, sayın Yalçın Akdoğan’ın verdiği bilgilerden sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda haberdar edildiğini ben onlara atfen söylüyorum. Herhalde onlar da yalan söyleyecek değiller.

Dolayısıyla ben sayın Cumhurbaşkanımız, bu işi başlatan, süreci takip eden birisidir. Belki kendisini yeterince bilgi verilmemiş olabilir ama bu konuda, akil insanlar heyetini kuran oydu, görevlendiren oydu. Bu işlerde de ben anı anına kendisine bilgi verilmeden bir şey yapılacağını zannetmiyorum. Böyle bir görüntüye girmeden önce, birkaç gün öncesinden ‘biz şunu yapacağız’ diye haberdar ettiklerini onlar söylediler” diye konuştu.



“Tahir Elçi Hakkında Dava Açılamaz”

Arınç, öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hakkında ise, “PKK terör örgütü değildir” sözleri nedeniyle dava açılmasını değerlendirerek; “Tahir Elçi hakkında bu dava açılamaz. Çünkü 2013 yılında Terörle Mücadele Kanunu’nun 7′nci maddesinin 2′nci fıkrasını değiştirdik, propaganda maddesidir. Şimdi orada, mesela ‘Sayın Öcalan’ dendiği zaman davalar açılmış, mahkumiyetler olmuş. Şiddete, teröre çağrı olmadıkça propaganda unsuru olmaz denildi. Kanun böyle düzenlenmişken Tahir Elçi hakkında dava açılmasının, mutlaka mahkeme beraat verecekti ama bir ayıp olduğunu düşünüyorum” dedi.


“Bu Yargının İçine Düştüğü Acı Bir Durumdur”

Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül’ün tutuklanmasını değerlendiren Arınç şöyle devam etti; “MİT TIR’ları konusunda, çok ağır suçlamalar var. Böyle bir suçtan dolayı ne tutuklanması, ne dava açılması ne de mahkemenin bir ceza kararı vermesi mümkün değil. İddianame kabul edildi, olabilir. Şimdi yargının en ağır yaralarından birisi, savcılara böyle çok iddialı davalar açtırmak.

Yargının içine düştüğü acı bir durumdur, bundan yargının kurturulması gerekir. Hukuk herkese lazım. Sadece Can Dündar ve Erdem Gül hakkında açılan davalar da değil, bugün paralelle mücadele kapsamında açılan o kadar davalar var ki üstüme cübbeyi yeniden geçirmeyi arzu ediyorum. Bunlar, silahlı terör örgütü diye başlayan, öğrencilerinin önünden alınıp götürülen kadın öğretmenlerle, 2 aydır cezaevinden tutulan kadınlar. Yargının kendi içinde problemleri giderek arttı. Hakim ve savcıların adalet ve vicdandan başka bir takım korkularla hareket etmesi, bugün en büyük sorun. Belli yerlerden talimatlar almaktan korkuyorlar.” dedi.

Sözcü
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
9 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.02.2016, 21:45   #3
Çevrimdışı
Banemin
» » » Çapulcu « « «

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!

Mert, özü-sözü bir, doğruları korkmadan söyleyen, Haktan yana vb. sıfatları açık veya ima yoluyla kendine mal eden ve insan olmanın temel koşullarından en belirleyici olan hasletleri (İnsanın yaradılışından gelen özellikler) bir nişan gibi göğsüne dizmeye çalışan "Ağlak" adam, rahmetli hocanın dediği gibi "Hadi oradan, hadi oradan seni gidi glu glu dansçısı"...

Alıntı:
Unutulmamalıdır ki, yıkmaya çalıştığınız çınarın gölgesinde, güneş görmemiş daha bir çok hakikat gölgeleniyor. Yıkmayı, yıkıcı olmayı değil, yapmayı, yapıcı olmayı, hevesleri değil, akıl ve iz’ anı salık veririm.

Hani doğruları söyleyen bulunmaz hint kumaşısın ya, çıkıp aba altından sopa göstereceğine o çınarın! gölgesinde kalan hakikatleride açıklasana...
__________________
Ben hiç insan kaybetmedim...
Sadece zamanı geldiğinde, vazgeçmeyi bildim...

  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz Banemin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.02.2016, 22:16   #4
Çevrimdışı
Basakca
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!

O çınarın altındaki hakikatleri nasıl açıklasın ki? Biliyor ki açıkladığı anda kendisi de höt altı gidecek.
Çıkmış kanala da yok çınarmış yok takdiri ilahi imiş yok Hocası, danası imiş bla bla bla...

Bu demeçi verirken salya sümük ağlaması gerekiyordu. Eksik var, olmamış. Saymıyoruz bunu


__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan..
Bir gün ölüp toprak olacaksın. Bir tohum filizlenecek ot olacaksın, bir öküz seni yiyecek ve atık olacaksın.. Yani hep aynı kalacaksın."

  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.02.2016, 22:55   #5
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Mesajı göster
O çınarın altındaki hakikatleri nasıl açıklasın ki? Biliyor ki açıkladığı anda kendisi de höt altı gidecek.
Çıkmış kanala da yok çınarmış yok takdiri ilahi imiş yok Hocası, danası imiş bla bla bla...

Bu demeçi verirken salya sümük ağlaması gerekiyordu. Eksik var, olmamış. Saymıyoruz bunu
Konu Bülent Arınç'ın nasıl biri olduğu değil.

Bu açıklamalardan bir gün önce rte Dolmabahçe mutabakatı ile ilgili rte haberinin olmadığını basına açıklamıştı. Bir gün sonra Arınç Tv de bu rte nin haberinin olduğunu açıkladı. Yani rte nin yalan söylediğini açıkladı.

Bu çok önemli. Ve kayda değer.

HDP grup toplantısında "Seni Başkan Yaptırmayacağız" dedi ve toplantıyı kapattı. Bu slogan ile de seçimlere girdiydi.

akp genel başkan yardımcısı Yalçın Akdoğan; "HDP bundan sonra açılımı rüyasında görür" dediydi. Ondan sonra olan oldu... PKK ya operasyonlar başladı.

Hüseyin Çelik de Arınç'ın bu tweetlerini retweet yapmış ve 1000 e yakın retweet yapılmış....

Bu arada Hüseyin Çelik danışmanlık görevinden istifa etmiş. Kovulduğu haberleri çıkması üzerine, kendisinin istifa ettiğini açıkladı.

* * *

Kısaca; Dolmabahçe'de yapılan mutabakata her iki tarafın uymaması sonucu, rte başkan yaptırılmadı, silahlar yeniden ateşlendi...
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.02.2016, 23:24   #6
Çevrimdışı
Damon
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!

E zaten birbirilerini kirli donlarını çıkaracaklardı, burası belliydi , de .... zamanını bilmiyorduk

Ha bir de unutmadan belirteyim : cemaatciler ve cemaatci olmayanların ayrışması da var bu ayrışmaya başlama sürecinde ...
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Damon'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.02.2016, 23:27   #7
Çevrimdışı
Banemin
» » » Çapulcu « « «

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!

Tabiki açıklamalarının önem merkezinde Tayyibin bir yalanını daha ortaya çıkarması var. Bu bizim açımızdan çok yeni bir şey değil zaten. Benim en çok takıldığım nokta ise şu alttaki paragraf...

Alıntı:
Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül’ün tutuklanmasını değerlendiren Arınç şöyle devam etti; “MİT TIR’ları konusunda, çok ağır suçlamalar var. Böyle bir suçtan dolayı ne tutuklanması, ne dava açılması ne de mahkemenin bir ceza kararı vermesi mümkün değil. İddianame kabul edildi, olabilir. Şimdi yargının en ağır yaralarından birisi, savcılara böyle çok iddialı davalar açtırmak.

Bunu söyleyen şahıs geçtim Ergenokonu, balyozu, 17/24 aralık davalarını, tapeleri falan da kendisine düzenleneceği iddia edilen suikast neticesi ile kozmik odanın dağıtılmasında başrol oynayan kişilerden biriydi.

Şimdi çıkıp ne derse desin zaten bizim bildiklerimizden veya tahmin ettiklerimizden fazlası olmayacak. Ama kendini soktuğu kalıp içindeki bir adam gibi davransın hayatı boyunca ilk defa, o gölgesinde barındırdıklarını, sakladıklarını, örtmeye çalıştıklarını bir yerlerini kurtarmak için şantaj unsuru olarak el altında tutmayı bıraksında kendisinin ağzına bakan o güruha açıklasın bari...

Biz ne söylersek söyleyelim zaten sesimizi o tarafa duyuramıyoruz veya anlatamıyoruz. Belki bunun ağzından çıkacakların bir önemi olur onlar için.

__________________
Ben hiç insan kaybetmedim...
Sadece zamanı geldiğinde, vazgeçmeyi bildim...

  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Banemin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 02.02.2016, 00:41   #8
Çevrimdışı
Tntcool
Kelebek gibi uçar, arı gibi *******...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!

Eskimiş bademlerin söyledikleri şeylerin kıymet-i harbiyesi sıfır.
Etiketleri hazır: Paralel...


LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________
Ey, iki adımlık yerküre
Senin bütün arka bahçelerini gördüm ben!

Nilgün MARMARA
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Tntcool'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 02.02.2016, 16:16   #9
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!

Asıl etiketleri paralel olmanın yanında Derviş Vahdet torunu olmak, Derviş Vahdet fikriyatı ile Müslüman olmak. Hatırlayınız lütfen rahmetli Kubilay'ın başını gövdesinden kör bıçakla ayıran adamdır Derviş Vahdet ve Bülent Arınç denilen zat onun torunu ve fikriyatı ile Müslüman kişidir!

O Bülent Arınç' ki, öğrencilik yıllarında Manisa sokalarında dedemin intikamını alacağım diye slogan atarak gezen zattır.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.02.2016, 14:24   #10
Çevrimdışı
Damon
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bülent Arınç’tan Aktrollere Yanıt!

Bu şahıs, Abdullah Gül ... falan; Deniz Gezmiş' lerin mücadele ettikleri şahıslardır !!! Deniz' ler okula almıyordu bunları.... Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ...
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Damon'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
aktrollere, arınç’tan, bülent, yanıt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.