Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 18.02.2017, 00:27   #1
Çevrimdışı
NaNaNe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart O Paylaşıma Soruşturma Açıldı!

O Paylaşıma Soruşturma Açıldı!


Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel hakkında Facebook hesabında yaptığı "İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız" paylaşımı nedeniyle soruşturma açtı. Tepkinin ardından Çamlıbel, paylaşımı kaldırarak hesabını kapattı.

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel’in bir süre önce Facebook hesabından yaptığı paylaşımda “İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız. Ya sandıkları patlatıp Osmanlı’nın torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya ineceğiz, ya da bir 90 yıl daha sürünmeye devam edeceğiz. Ne diyordu İmam-ı Şafi Hazretleri; Fitne zamanı, düşman oklarını takip edin, o sizi Hakka götürür” ifadeleri yer aldı. Denizli İl Milli Eğitim Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı ve bazı okul müdürü ve müdür yardımcıları da paylaşımı beğendi.



Kentte tepkilere neden olan paylaşımla ilgili açıklama yapan Eğitim- İş Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay, Çamlıbel’in paylaşımını ‘rezalet’ ve ‘Cumhuriyet düşmanlığı’ olarak nitelendirdi. Özbay, Çamlıbel hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtip, Denizli Valiliği’ni ve Cumhuriyet Savcılığını göreve davet etti.


İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tepki çeken paylaşım yapan Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel hakkında idari soruşturma başlattı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, olayla ilgili Çamlıbel hakkında soruşturmanın açıldığını, müfettiş soruşturmasının ardından hazırlanacak raporun Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderileceğini, kararın bakanlık tarafından verileceğini söyledi.

Kaynak
__________________

  Alıntı ile Cevapla
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
açıldı, paylaşıma, soruşturma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.