Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 13.06.2017, 14:39   #1
Çevrimdışı
NaNaNe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kaçırılan 10 Yaşındaki Ceylin Komşunun Evinde Ölü Bulundu

Kaçırılan 10 Yaşındaki Ceylin Komşunun Evinde Ölü Bulundu


İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.'nin evinde yapılan aramada ölü bulundu. Komşunun verdiği ilk ifadede "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dediği öğrenildi. Söz konusu evin önünde toplanan Ödemişliler, ev sahiplerini evde sanıp saldırdı. Binaya girmek isteyenleri polis ekipleri güçlükle önledi.


Ödemiş 50'nci Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, geçen 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşları ile oynamak için evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'na gitti. Atik'in uzun süre ortalıklarda görünmemesi ve eve de dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, arkadaşlarına sormaları ve gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamadı.


Bunun üzerine Atik'in yakınları soluğu Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alıp, kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin'in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi. Ancak, dün Mustafa Atik'in cep telefonuna, “Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz” yazılı mesaj gelmesiyle, anne ve babası ayrı yaşadığı için dedesi ve babaannesi ile kalan Atik'in kaçırıldığı ortaya çıktı.

KORKTUM SANDIĞA SAKLADIM


Ve kahreden haber bugün geldi… Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki komşuları S.T.’nin evinde yapılan aramada ölü bulundu. Komşusu S.T.’nin ilk ifadesinde, “Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım” dediği belirtildi.

ÖDEMİŞLİLER EVİN ÖNÜNDE TOPLANTI OLAYLAR ÇIKTI

Söz konusu evin önünde toplanan Ödemişliler, ev sahiplerini evde sanıp saldırdı. Binaya girmek isteyenleri polis ekipleri güçlükle önledi.

Kaynak
__________________

  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.06.2017, 14:50   #2
Çevrimdışı
NaNaNe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kaçırılan 10 Yaşındaki Ceylin Komşunun Evinde Ölü Bulundu

Ceylin’in ölü bulunduğu evin sahiplerinin ilk ifadeleri…

İzmir’in Ödemiş ilçesinde parkta oyun oynarken kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölü bulunmasının ardından mahallede arbede çıktı. Ceylin'in cenazesi çıkarılırken izdiham oluştu, ambulansın camları kırıldı. Ceylin Atik'in cesedinin bulunduğu evde yaşayan ev kadını Ş.T. ile oto tamircisi olan kocası 37 yaşındaki S.T. gözaltına alındı. Polis bazı noktalarda biber gazı kullanarak kalabalığı dağıttı. Ş.T.'nin polise verdiği ilk ifadeler ortaya çıktı...

İzmir Ödemiş'te, 10 yaşındaki Ceylin Atik evlerinin önündeki parkta oyun oynarken ortadan kaybolmuştu. Polis ekipleri tarafından her yerde aranan minik kızın ailesinin karşısındaki evden ihbar alındı. Bir koku geldiği üzerine başlatılan inceleme sonrasında bölgeye olay yeri inceleme ekipleri, ambulans sevk etti.


Çok sayıda vatandaş ve minik Ceylin’in ailesi de olay yerine geldi. Yapılan incelemede minik Ceylin’in cansız bedeni evin içerisinde bulundu. Aile, 10 yaşındaki Ceylin’in ölü bulunmasıyla sinir krizleri geçirdi.



KATİL ZANLISI KADIN KOMŞUSU

Öte yandan, küçük kızın ölü bulunduğu haberi bir anda kentte duyuldu. Bir anda kalabalığın Ceylin’in ölü bulunduğu noktaya gelmesi üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri gönderildi. Kızgın vatandaşlar, sloganlar eşliğinde önce güvenlik şeridini geçti. Vatandaşlar, ardından ellerindeki taşlarla ‘çocuklara uzanan eller kırılsın. İdam isteriz’ sloganlarıyla eve saldırdı.


Araya giren polis ve olay yerinde bulunan Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bu arada olayların büyümesinin ardından çevik kuvvet havaya defalarca ateş açtı ama yine de öfkeli kalabalık sakinleşmedi.


Bölgede gerginlik sürerken, Ceylin’in cenazesi de Kayhan Kardeşler Apartmanı’ndan çıkartıldı. Ceylin’i, bir çocuk annesi komşuları Ş.K. isimli kadının öldürdüğü iddia ediliyor. Ş.T.’nin, iki çocuğunu da küçük yaşta kaybettiği, üçüncü çocuğunu uzun yıllar bekledikten sonra dünyaya getirebildiği öne sürüldü. Mahalleliler, Ceylin’in katil zanlısı olduğu iddia edilen kadının cana yakın ve insan öldüremeyecek kadar iyi biri olduğunu belirtirken, haber karşısında şoke olduklarını söyledi.



EŞİYLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, iki gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen mesajdan kaçırıldığı anlaşılan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in cesedinin bulunduğu evde yaşayan ev kadını Ş.T. ile oto tamircisi olan kocası 37 yaşındaki S.T. gözaltına alındı. Linç girişimine karşı gizlice polis ve jandarma tarafından yarım saat sonra evden çıkarılan çift, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, 3 yaşındaki çocukları M.Y.T. ise bir yakınlarına teslim edildi. S.T.’nin olay sırasında evde olmadığı öğrenildi.




CESEDİNİ SANDIĞA KİLİTLEDİM’

Ş.T.’nin polise verdiği ilk ifadesinde olay günü oğlu ile parkta oynadıklarını belirtip, “Ceylin, oğlumu çok severdi. O da bize katıldı. Bir süre birlikte oynadıktan sonra su içmek ve dinlenmek için eve çıktık. Ceylin, evin içinde koştururken, ayağı kayıp düştü. Başını yere çarptı. Öldüğünü anlayınca, korkup, cesedini odadaki sandığa kilitledim” dediği öğrenildi.


Ceylin Atik’in dedesine gelen ‘Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz’ yazılı SMS’in de Ş.T. tarafından bir yakınının cep telefonundan gönderildiği belirlendi.
Öte yanda vücudunda herhangi bir kesici alet ve kurşun yarası bulunmayan Ceylin Atik’in cesedi, savcı ve polisin evdeki gerekli incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.


ÖFKELİ VATANDAŞLAR DAĞITILDI


Ceylin’in cenazesi ceset torbası içerisinde hemen evin önünde bulunan ambulansa götürülürken, aracın çevresine saran yüzlerce kişi, ‘lanet olsun’, ‘yazıklar olsun’ diye bağırarak eve doğru hücum etti.



Bu girişim polisin ve soğukkanlı vatandaşların çabalarıyla önlendi. Polis bazı noktalarda biber gazı kullanarak kalabalığı dağıttı.

Kaynak
__________________

  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bulundu, ceylin, evinde, kaçırılan, komşunun, yaşındaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.