Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 28.06.2017, 12:00   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Adalet Yürüyüşü On Dördüncü Gününde



Adalet Yürüyüşü On Dördüncü Gününde

Tarihi Adalet Yürüyüşü'nde kortej 14. gün etabına başladı. Yürüyüşün başında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu 'provokasyona gelmeyin' uyarısını yineledi. Sözcü TV ekibi de yürüyüşü adım adım takip ediyor.





15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, on dördüncü gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor.




Kılıçdaroğlu geceyi Düzce Kalıcı Konutları yolu üzerinde Cumhuriyet Mahallesi mevkisindeki kamp alanında geçirdi. Kortej saat 08:15’de Sakarya’ya doğru yola çıktı.

YÜRÜYÜŞTEN NOTLAR

Saat: 10:30 Yürüyüşe katılanlar, ‘Hak, hukuk, adalet’ sloganları eşliğinde yürüyüşüne devam ediyor.

İlk etabın sonuna doğru Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılarak Kılıçdaroğlu’na destek verdi. Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) lideri Alper Taş ile Halkın Türkiye Komünist Partisi (HTKP) Genel Başkanı Erkan Baş da Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdü.

Saat: 10:15 – Kortej yeniden yürüyüşe geçti. Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun 10 metre önünde yerdeki tabanca mermisinin farkedilmesi üzerine polisler, hemen etrafını çevirip önce fotoğrafını çektiler. Ardından mermiyi yoldan aldılar. Bu sırada basın mensuplarının görüntü çekmeye çalışması sırasında küçük çaplı bir kargaşa yaşandı. Kısa süreli bir duraklamanın ardından yürüyüş normal şekilde devam etti.




Tüm dünyadan 140’a yakın ülke, parti ve organizasyonun üyesi olduğu Sosyalist Enternasyonal adına Genel Sekreteri Luis Ayala da Düzce’ye gelerek korteje katıldı.
Saat 08:15’de yürüyüşe başlayan kortej saat 09:30 sıralarında ilk kısa molasını verdi.



Sözcü Gazetesi İstihbarat Şefi Bora Erdin yürüyüşü takip ediyor.Sözcü Gazetesi İstihbarat Şefi Bora Erdin de yürüyüşü takip ediyor.

__________________
  Alıntı ile Cevapla
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
adalet, dördüncü, gününde, yürüyüşü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.