Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 25.07.2017, 13:57   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Motosiklet Dünyasının "Altın Elbiseli Adam"ı Kaza Sonucu Öldü!

Altın Elbiseli Adam lakabıyla tanınan ve Türkiye'de insanlara motosikleti sevdiren Barkın Bayoğlu Pazartesi gecesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.



AKIL ALMAZ KAZA

Saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem, eşiyle birlikte 34 FV 8512 plakalı otomobiliyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu yönüne giderken köprü girişine gelmeden otomobilini durdurdu.

İddiaya göre; otomobili durdurup, dörtlüleri yaktı eşiyle tartışmaya başladı. Daha sonra öfkeli bir şekilde aşağı indi. Karşı şeride geçti.

Bu sırada Avrupa çıkışı istikametine ilerleyen Barkın Bayoğlu, kullandığı 34 UR 8430 plakalı motosiklet ile hızla Erdem'e çarptı. Erdem olay yerinde öldü. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve ağır yaralanan Bayoğlu hemen Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


---

Barkın Bayoğlu 1975 yılında İstanbul'da doğmuş sonrasında İngiltere, Belçika, Kazakistan ve Afganistan gibi çeşitli ülkelerde yaşamını devam ettirmişti. Türkiye'de İki Teker ve Oto Haber dergisinde editör olarak içerikler oluşturdu, televizyonda da Showmax ve Skytürk kanallarında program yaptı.

Altın Elbiseli Adam Lakabı Nasıl Çıktı?

Altın Elbiseli Adam lakabıyla ilgili olarak Bayoğlu, Kazakistanda çalışırken bir müzede M.Ö. 5.yy'da ölen bir prensin üzerinde Türkçe yazıları olan altın rengi bir elbisesi ile gömüldüğünü ve bundan çok etkilendiğini söylüyor. Daha sonra Türkiye'ye döndüğü zaman bir video çekimi için gönderilen tulumun altın rengi olması ile Altın Elbiseli Adam fikri ortaya çıktı. Skytürk'te yayınlanan Altın Elbiseli Adam programı ile büyük hayran kitlesi elde eden Bayoğlu, program sonrasında aynı isimle YouTube kanalı oluşturdu ve içeriklerini burada yayınlamaya başladı.

Barkın Bayoğlu 21 Mart 2007 tarihinde açtığı YouTube kanalında 241 bin takipçiye ulaşırken toplamda 66 milyon görüntülenme elde etti. Bayoğlu dergide, televizyonda ve YouTube'da oluşturduğu içerikler ile bir çok insana motosikleti sevdirmeyi başardı. Bayoğlu'nun ölüm haberi sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı.


__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
altın elbiseli adamı, dünyasının, kaza, motosiklet, Öldü, sonucu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.