Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 05.09.2017, 16:42   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Erdoğan Myanmar Lideri İle Görüştü

Erdoğan Myanmar Lideri İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Myanmar lideri ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede, Arakan'daki Müslümanlara yönelik insan hakları ihlalleri ele alındı. Myanmar'ın Nobel Barış Ödüllü liderinin katliam ve sürgünlere sessiz kalması tepki çekmişti.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Myanmar’ın lideri Aung San Suu Çii ile telefonda görüştü.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Myanmar’ın Devlet Başkanlığından Sorumlu Devlet Bakanı Aung San Suu Çii ile bugün yaptığı görüşmede, Arakan Müslümanlarına yönelik insan hakları ihlallerindeki artışın başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm dünyada derin endişeye yol açtığını vurguladı.

Konuya ilişkin görüş teatisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aung San Suu Çii’nin, mevcut krizin nasıl çözümlenebileceği ve bölge halkına insani yardımların ulaştırılması konularını da ele aldıkları belirtildi. Türkiye’nin terörü de masum sivilleri hedef alan operasyonları da kınadığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hadiselerin ciddi bir insani krize dönüşmesinin endişe ve infiale neden olduğuna da dikkati çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin sorunun çözümüne yönelik çabaları desteklediğine, bu süreçte orantısız güç kullanımından uzak durulması ve sivil halkın zarar görmemesi için azami hassasiyet gösterilmesi gerektiğine de işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, başta BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile Bangladeş Cumhurbaşkanı Abdul Hamid olmak üzere Myanmar’da yaşanan krizle ilgili olarak muhtelif liderlerle yaptığı görüşmelere de değindi.

ÇAVUŞOĞLU BANGLADEŞ’E GİDİYOR
Reuters haber ajansı, Dışişleri Bakanlağı’ndan kaynaklara dayandırdığı haberde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Bangladeş’e gideceğini duyurdu.
.
Çavuşoğlu'nun son dönemde yaşanan ve Arakanlı Müslümanlara yönelik sistematik saldırıyı gündeme getireceği açıklandı. Ajansa göre Çavuşoğlu, Bangladeş'e çarşamba günü gidecek. Çavuşoğlu'nun son dönemde yaşanan ve Arakanlı Müslümanlara yönelik sistematik saldırıyı gündeme getireceği açıklandı.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.09.2017, 00:28   #2
Çevrimdışı
No Pasaran
« Çapulcu »

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Erdoğan Myanmar Lideri İle Görüştü

Müslümanların sorunları ile uğraşıyorum görüntüsü çiziyorlar sadece. Nihayetinde zat-ı muhterem sadece Cumhurbaşkanı değil, aynı zamanda ümmetin lideri, adeta bir kurtarıcı. Böyle lanse edilmiyor mu, yanlışım varsa düzeltin?

Müslümanların ne durumda olduğu, katledilmesinin kendilerince pek bir kıymeti harbiyesi olduğunu düşünmüyorum. Siyasal islamcıların genel eğilimi çıkardır. Bu nedenle sıvı bir davranış gösterirler. Bulundukları kabın şeklini rahatça alırlar. Başta Filistin ve Suriye konuları olmak üzere bir çok konuda gördük kendilerini. Yarın açıkça katledilen müslümanları eleştirse kim şaşırır?
__________________
''Işık, daha çok ışık!''
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz No Pasaran'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
erdoğan, görüştü, lideri, myanmar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.