Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 20.12.2018, 01:06   #1
Çevrimdışı
NaNaNe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Vatandaştan Erdoğan Ve Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu!

Vatandaştan Erdoğan Ve Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu!



İstanbul'da yaşayan Nuri Başkapan isimli bir vatandaş; AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Toplumdaki farklı kitleleri iç savaş sebebi olabilecek şekilde, birbirine karşı kışkırtıyorlar. Ülkeyi kaosa sürüklüyor" diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu durumdan "rahatsız ve endişeliyim" diyen vatandaş, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun yazılı olarak uyarılmasını istedi.


Nuri Başkapan isimli vatandaş, savcılığa verdiği suç duyurusunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12 Aralık’ta “İnsan Hakları ve Adalet Çalıştayı”nda yaptığı konuşma ile AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 16 Aralık pazar günü İstanbul Esenler’de yaptığı konuşmanın kayıtlarını da ‘delil’ olarak sundu.

“İKİSİ DE UYARILSIN”

Başkapan dilekçesinde “Büyük Türk milleti tarafınca birine iktidar, diğerine muhalefet görevi verilen söz konusu bu iki siyasi parti liderinin; iç savaşa sebep olabilecek şekilde toplum içindeki farklı kitleleri birbirine karşı kışkırtmak suretiyle ülkeyi ve toplumu büyük bir kaosa sürüklemeleri üzerine yazılı olarak uyarılmalarını talep ediyorum” dedi.



“VATANDAŞLIK GÖREVİMİ YAPTIM”

Dilekçesiyle ilgili konuşan Başkapan “Ben vatandaşlık görevimi yaptım” dedi.

İŞTE DELİL OLARAK SUNULAN KONUŞMALAR


Dilekçede ‘delil’ olarak sunulan kayıtlarda CHP lideri Kılıçdaroğlu’nın yaptığı “Bütün meydanların dolması lazım, bütün meydanların. Sokağa çıkmayan işçi, işçi
değildir. Hak verilmez hak alınır.” açıklamasıyla, Erdoğan’ın buna cevap olarak yaptığı “Her fırsatta milleti sokağa çıkarmaya çalışıyorlar. Bak sana bir şey söyleyeyim. Burası Paris değil. Sen eğer Gezi olaylarındaki gibi bir şeyler yapmaya kalkarsan, o televizyon ekranında ne haddini bilmez birilerinin sokağa davet etmesiyle iş yapacağını zannediyorsan, bilesin ki bu millet 15 Temmuz’da FETÖ’cülere ve uşaklarına meydanları nasıl dar ettiyse, yine dar ederiz. Bunu böyle bilesin. Sen 15 Temmuz’da tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi’ne gitmiş olabilirsin. Bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın. Onu bil. Bu milletin evlatlarını sokağa davet ederek bir şey elde edemezsin. Buna fırsat vermeyiz. Gereğini de yaparız.” açıklaması yer aldı.


Kaynak
__________________

  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 20.12.2018, 01:14   #2
Çevrimdışı
Rosebud
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Vatandaştan Erdoğan Ve Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu!

Şimdi Erdoğan Fetö'cülerden ve uşaklarından söz etmiş ama biz Fetö'yü zaten biliyoruz, Fetö'cüleri de biliyoruz ama en önemlisi Fetö'nün baş uşağın kim olduğunu da biliyoruz.
Bu vatandaş bence asıl Kılıçdaroğlu'na suç duyurusunda bulunacakmış ama utandığından araya Erdoğan'ı da sıkıştırmış, biliyor ki zaten ona kimse dokunamaz boşuna taraflı görünmeyeyim bari demiş.
__________________

TEARS AND SOUVENIRS

  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
duyurusu, erdoğan, hakkında, kılıçdaroğlu, vatandaştan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 00:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.