Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 19.06.2019, 13:17   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İmamoğlu’ndan Uluslararası Ajansa Flaş Açıklamalar

İmamoğlu’ndan Uluslararası Ajansa Flaş Açıklamalar





İstanbul'daki yerel seçime sayılı gün kala Fransız haber ajansı AFP, Ekrem İmamoğlu ile ilgili özel bir dosya hazırladı. "Muhalif İstanbul adayı Türk siyasetini sallıyor" başlığıyla hazırlanan haberde İmamoğlu'nun, "İnsanlar beni zaten ellerindeki ekranlardan izliyor" sözlerine yer verildi. Ajans, İmamoğlu'nun kampanyasındaki görsellerin 2008'deki Obama kampanyasına benzediğini de ifade etti.


Fransa’nın resmi haber ajansı AFP, İstanbul seçimi ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili bir dosya hazırladı. “Muhalif İstanbul adayı Türk siyasetini sallıyor” başlıklı haberde İmamoğlu’nun seçim stratejisinden bahsediliyor.

AFP’nin haberinde, “Kavga etmeyi sevmiyor ve kışkırtma yerine uzlaşmayı tercih ediyor ve kampanyasını TV yerine sosyal medyadan yürütüyor. Bu yaklaşım bu hafta İstanbul belediye başkanlığı için yarışacak Ekrem İmamoğlu’nu Türk siyasetini 20 yıldır domine eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın antitezi haline getirdi. İmamoğlu’nun birleştirici bir söylem kullanması birçok seçmen için taze bir soluk oldu” ifadesi kullanılıyor.

Ajans, 2018’deki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ın karşısına çıkan CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin de rakibinin taktiğini uyguladığını ve bu sebeple başarısız olduğunu aktardı.
Son dakika... İmamoğlu ve Yıldırım'ın katıldığı açık oturum dünya gündemine oturduSon dakika... İmamoğlu ve Yıldırım'ın katıldığı açık oturum dünya gündemine oturdu

Mazbatasını almasının ardından yeniden seçim kararı verilmesi sonrasında protesto gösterisi yapmaması ve pozitif davranmasının vurgulandığı haberde, AFP’ye konuşan İmamoğlu, “Bir protestoya ya da bu tür bir gösteriye gerek yok. Bu bizim metodumuz değil. Demokrasi için sandıkta mücadele edeceğiz” dedi.

“BARACK OBAMA’YI HATIRLATIYOR”

İmamoğlu’nun yerel seçimlerde İstanbul belediye başkan adayı olarak tanıtılmasından önce pek de bilinmediğine vurgu yapan AFP, “İmamoğlu’nun görseli ve mesajları dünyanın diğer ülkelerindeki pozitif kampanyalarla açıkça paralellik gösteriyor. Örneğin 2008 yılında Barack Obama’nın ikonik posterini hatırlatıyor” ifadesini kullandı.

Haberde, İmamoğlu’nun anaakım medyada çok yer alamadığını ve bu sebeple sosyal medyaya odaklandığı belirtildi. İmamoğlu bu konuda, “İnsanlar beni zaten ellerindeki ekranlardan izliyor” dedi.

Haberde, İmamoğlu’nun sosyal medyadaki popülaritesinin de arttığı belirtildi. İmamoğlu’nun kampanyasındaki isimler, “Mart ayında 25-30.000 olan videoların izlenme sayısı milyonları geçti. Twitter’daki 350.000 takipçisi de 2.6 milyona çıktı” dedi.

Sözcü
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.06.2019, 13:59   #2
Çevrimdışı
Tntcool
Kelebek gibi uçar, arı gibi *******...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İmamoğlu’ndan Uluslararası Ajansa Flaş Açıklamalar

Her türlü kutuplaşma bu ülkenin başına beladır. Bu dilden vazgeçilmelidir. İmamoğlu’nun yapmacık olmayan birleştirici dili kendisine yöneltilen iftiraları da pasifize ediyor. Bu dili, seçilirse de aynı şekilde devam ettirmeli ve icraatlarında hissettirmelidir.


CEPTEN GÖNDERİLDİ
__________________
Ey, iki adımlık yerküre
Senin bütün arka bahçelerini gördüm ben!

Nilgün MARMARA
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Tntcool'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
açıklamalar, ajansa, flaş, imamoğlu’ndan, uluslararası, İmamoğlu’ndan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.