Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 18.04.2020, 16:54   #1
Çevrimiçi
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kılıçdaroğlu'nun Mesajı CHP'yi Karıştırdı

Kılıçdaroğlu'nun Mesajı CHP'yi Karıştırdı

Turgut Özal’ın ölüm yıl dönümünde birçok siyasetçi anma mesajı paylaştı. O mesajlardan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifadeleri dikkat çekti.

8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölüm yıl dönümünde birçok siyasetçi anma mesajı paylaştı. O mesajlardan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifadeleri dikkat çekti.

Turgut Özal, vefatının 27'nci yılında Topkapı’daki Anıt Mezar’da anılırken, sosyal medyada da anma mesajları paylaşıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Özal için anma mesajı paylaşan isimler arasında yer aldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu anma mesajında, “Demokratik siyasi yaşama daima bağlı kalan, devletin kurum ve kurullarını önemseyen, devlet yönetiminde planlamaya ve liyakate önem veren örnek bir siyaset ve devlet adamıydı. 8. Cumhurbaşkanımız #TurgutÖzal'ı aramızdan ayrılışının yıldönümünde, saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun mesajında, Özal için “liyakate önem veren, örnek bir siyaset ve devlet adamıydı” sözleri ise tepki çekti.


ÇOK ÜZGÜNÜM

Eski CHP Milletvekili ve Grup Başkanvekili Kemal Anadol yayınladığı mesajda, Kılıçdaroğlu’nun eski CHP Genel Sekreteri Şeref Bakşık’ın ölümünde cenazeye katılmamasını ve mesaj yayınlamaması hatırlattı ve Özal’a “güzelleme” yapıldığını belirtti. Anadol bu durumdan doalyı “çok üzgün” olduğunu dile getirdi.

"DARBE REJİMİNİN MUTEMET ADAMI"

CHP Parti Meclisi Üyesi İlhan Cihaner BirGün gazetesinde kaleme aldığı yazısında, Kılıçdaroğlu’nun “Özal” mesajını isim vermeden eleştirdi. Cihaner, “Yaşadığımız birçok sorunun baş sorumlularından birisi olan Turgut Özal’ın ölüm yıldönümüymüş bugün. Sosyal medyada övgüden geçilmiyorken, bugünkü yazımda 'darbe rejiminin mutemet adamı' demişim. Tamamen tesadüf” ifadelerini kullandı.

“CHP’LİLERİN ANISINA SAYGISIZLIK”

Gazeteci Melih Aşık da Kılıçdaroğlu’nun Özal için “örnek bir siyaset ve devlet adamıydı” sözlerini eleştirdi. Aşık, “Ben zenginleri severim diyen Özal, CHP’nin örnek alacağı bir siyasetçi miydi? Özal’ın sözde liberal politikalarıyla mücadele eden CHP’lilerin ve aydınların anısına ve emeğine saygısızlıktır bu sözler...” ifadelerini kullandı.

“NE YAPMAK İSTEMEKTEDİR”

Muhalif ekonomist-yazar Mustafa Sönmez, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu’nun paylaşımındaki ifadelere tepki gösterdi. Sönmez, “Bahçeli gibi sorayım: Bugün şahit olduğum üzere, CHP, Özal şakşakçılığı ile ne yapmak istemektedir? CHP, Özal'ın 12Eylül rejiminin kalfası olduğunu, Türkiye'yi bugünün neoliberal enkazına taşıyan, işçi düşmanı bir takunyalı olduğunu unutmuş mudur? Kemal Bey ne yapmak istemektedir” paylaşımında bulundu.


Odatv.com
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.04.2020, 17:01   #2
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu'nun Mesajı CHP'yi Karıştırdı

akp ile kıyaslayınca doğru söylemiş.
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.04.2020, 17:05   #3
Çevrimiçi
Bursalı68
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu'nun Mesajı CHP'yi Karıştırdı

Merhaba,

Tamam Kılıçtaroğlu konuşma, hitabet anlamında zayıf biri...Ancak geçmiş bir cumhurbaşkanının ölüm yıldönümünde her siyasi gibi bir mesaj yayınlıyor...Ve bu mesajda " küfür mü " etseydi...Yazdığı mesaj büyütülecek bir şey değil...

Özal'ın bu devlet için yaptığı kötülükler ayrı bir şey, ölüm yıldönümünde basit bir mesaj göndermek ayrı bir şey...Siyasetçiler de bu işin cılkını çıkarttı iyice...

Kılıçtaroğlu da özelinde, eleştirilerdekilerin aynısını düşünüyordur muhakkak...Ancak bir siyasi parti liderinin, hele ki iktidarın karşısındaki en büyük muhalefet partisi liderinin, tepki de çekmemesi son derece önemlidir...

Sağlıcakla kalınız...
__________________
Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların bir şey yapmaması kafidir...
Edmund BURKE
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.04.2020, 17:16   #4
Çevrimiçi
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu'nun Mesajı CHP'yi Karıştırdı

Kılıçdaroğlu Turgut Özal’ın ölüm yıl dönümünde tabi ki kötülüklerinden bahsetmeyecekti. Fakat mesajında, Özal'ın hak etmediği aşırı övgüye de gitmemeliydi.



Misal ; “... örnek bir siyaset ve devlet adamıydı” sözleri fazla olmuş bence.

__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
chpyi, karıştırdı, kılıçdaroğlunun, mesajı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 19:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.