Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 26.04.2020, 18:07   #1
Çevrimdışı
OkyanusunKalbi
WoodStock

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Unhappy Oğlunu Çekiçle Öldürüp Yaktı

Denizli’de vahşet… Oğlunu çekiçle öldürüp yaktı
Denizli’de oğlunu başına çekiçle vurarak öldürüp cesedi yakmaya çalışan baba gözaltına alındı. Kan donduran cinayette detaylar belli olmaya başladı. Cani babanın infaz yasası ile tahliye edildiği öne sürüdü. Babanın ilk ifadesinde de oğlunun 10 yıl önceki bir infazı gerçekleştirmediğini belirterek "10 yıl önce kızımı kaçırtan şahsı öldürdüm. Cinayeti oğlumun işlemesi gerekiyordu. Onun yüzünden 10 yıldır cezaevinde hapis yatıyorum" dediği öğrenildi.




11:48 - 26 Nisan 2020

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde sabah saat 06.00 sıralarında 3 katlı apartmanın giriş katında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaklaşık 1 saat süren çalışma ile yangın söndürüldü. Yoğun dumandan etkilenerek balkona çıkan vatandaşlar ise itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Ekipler yangının çıkış sebebini araştırmak için girdiği evde bir kişinin cesedini buldu. Bunun üzerine yapılan incelemede yangında ölen kişinin 47 yaşındaki Mustafa K. olduğu tespit edildi.

BABA İTİRAF ETTİ
Aynı evde yaşayan Mustafa K.’nın babası E. K.’nın polis tarafından sözlü ifadesi alınırken çelişkili ifadeleri dikkat çekti. E.K. oğlunun başına çekiçle vurarak öldürdüğünü ve cesedi yakmaya çalıştığını itiraf edince gözaltına alındı.

Mustafa K.’nın cansız bedeni Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.


İFADESİ KAN DONDURDU
Emniyete götürülen zanlı, ilk ifadesinde oğlunu 10 yıl önce işlediği cinayet yüzünden öldürdüğünü iddia etti. Zanlı ifadesinde, “10 yıl önce kızımı kaçırtan şahsı öldürdüm. Cinayeti oğlumun işlemesi gerekiyordu. Onun yüzünden 10 yıldır cezaevinde hapis yatıyorum” dediği öğrenildi.

İNFAZ YASASIYLA TAHLİYE
E.K.’nın cezaevinden şartlı tahliye olduğu, 10 gündür kaldığı evde oğlu ile sürekli tartışıp kavga ettikleri ileri sürüldü. Yaklaşık 10 yıldan bu yana cezaevinde olan şahsın geçtiğimiz günlerde çıkan infaz yasası ile tahliye edildiği ve tekrar oğlunun yanına geldiği belirtildi. (İHA)

VİDEO - KAYNAK
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
cekicle, çekiçle, oğlunu, oglunu, oldurup, öldürüp, yakti, yaktı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 13:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.