Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 21.07.2020, 15:39   #1
Çevrimdışı
Efruz
Dost Nâzım

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Pınar Gültekin'den Acı Haber


Muğla'nın Ula ilçesinde beş gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu. Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelinin, eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı olduğu ve cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi son sınıfında öğrenim gören ve sınavlara hazırlanan 27 yaşındaki Pınar Gültekin 16 Temmuz tarihinde öğleden sonra aniden ortadan kayboldu. Ailesi polis ve jandarmaya başvurarak ayrıca sosyal medyadan yardım isteyerek Gültekin’ in bulunmasını istedi.

Ekipler, Pınar Gültekin'i bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlatmıştı. Polis, Gültekin'in AVM‘de bir kişi ile konuştuğunu ve bu kişinin Muğla merkezde Cüce Bar isimli eğlence mekanını işleten evli ve bir çocuk babası 40 yaşındaki Cemal Metin Avcı olduğunu belirledi.




Pınar Nasıl Bulundu?

Avcı'nın Menteşe ilçesine bağlı Yerkesik Mahallesi'ndeki çiftlik evinin etrafındaki ormanlık alanda aramalarını yoğunlaştıran güvenlik güçleri ormanlık alana atılmış bir varil tespit etti.

İtfaiye ekiplerinin elektrikli keski ile güçlükle açabildiği varil içinden çıkan cansız kadın bedenin Pınar Gültekin'e ait olduğu saptandı.

Ailesi Teşhis Etti

Gültekin'in cenazesi otopsi için Adli Tıp’a gönderildi. Gültekin’in annesi ve kızkardeşi Pınar Gültekin'i teşhis etti. Olayın ardından fenalık geçiren anne Şefika Gültekin ambulans ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Gültekin'in cenazesinin bulunmasının hemen ardından Cemal Metin Avcı bu sabah saatlerinde evinde gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet’e götürüldü.




İfadesini Değiştirdi

Katil zanlısı Avcı’nın birçok kadın cinayetinde karşılaşılan bahanelerle dolu bir ifade verdiği ortaya çıktı. Avcı ifadesinde Gültekin’İ suçlayarak kendisine dönmesi için yalvardığını, ancak Gültekin'in kendisine hakaret ederek, başka birisi ile olduğu iddiasıyla kendisine dönmek istememesi üzerine tartışma yaşandığını söylediği iddia edildi.

Pınar'ın bazen kendisinden para istediğini ve ilişkisini ailesine söylemekle tahdit ettiğini söyleyen ve çelişkili ifadeleri ile dikkat çeken Avcı'nın 2-3 kez ifadesini de değiştirdiği öğrenildi.

Peşini Bırakmamış

Gültekin'in sınıf arkadaşları ise Pınar’ın birçok kez ayrılmak istediğini ama Cemal Metin Avcı’nın peşini bırakmadığını söyledi.

Bakanlıktan Açıklama

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bakanlığın Gültekin’in davasına müdahil olacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

* Muğla'da katledilen Pınar Gültekin kızımızın acısı yüreğimizi yaktı; bir canımıza daha kıyıldı.

* Davaya müdahil olarak katilin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız.

Kaynak
__________________



Sakın sen kuş vurma yavrum,
En engin bir kardeşlikte uçar kuşlar gökyüzünde.
Tüfekle oynama yavrum,
Şakacığı bile çirkin bir canlıyı öldürmenin.

  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.2020, 15:42   #2
Çevrimdışı
Efruz
Dost Nâzım

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pınar Gültekin'den Acı Haber


Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı;


Evli ve bir çocuk babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı’nın Emniyet’te şunları söylediği öğrenildi:
Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.

O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.

Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım.

Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.

Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.
Kaynak
__________________



Sakın sen kuş vurma yavrum,
En engin bir kardeşlikte uçar kuşlar gökyüzünde.
Tüfekle oynama yavrum,
Şakacığı bile çirkin bir canlıyı öldürmenin.

  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.2020, 15:52   #3
Çevrimdışı
Efruz
Dost Nâzım

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pınar Gültekin'den Acı Haber

Yasal olarak dahil olduğumuz ama uygulanmayan İstanbul Sözleşmesini iptal etmeyi düşünelim biz hala.

Dizide kadınları döven, öldüren, mafyaların peşine düşmeyelim. Gay karakter var diye ortalığı inletelim.

Süt kutularındaki gökkuşaklarının peşine düşelim. Çocuk tişörtlerinde renkli unicorn, gökkuşağı var diye giyim firmalarının boğazına yapışalım. Çünkü çocuklarımız tecavüze uğrasa da öldürülse de önemli değil, ya bir kereden bir şey olmaz ya da kendi suçudur, aranmıştır. Bunlar önemli değil, yeter ki eşcinsel olmasınlar.

Ve hala bu olayın ardından neden arayan, mantığını çözmeye çalışan, kızı suçlayanlar var.

Aklım almıyor, almasını da istemiyorum.
__________________



Sakın sen kuş vurma yavrum,
En engin bir kardeşlikte uçar kuşlar gökyüzünde.
Tüfekle oynama yavrum,
Şakacığı bile çirkin bir canlıyı öldürmenin.

  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.2020, 15:53   #4
Çevrimdışı
OkyanusunKalbi
WoodStock

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pınar Gültekin'den Acı Haber

İnsan değil bunlar. Hayvan ise hiç değil.
İnşallah sonu Münevver Karabulut’un katili gibi olur.
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.2020, 16:32   #5
Çevrimdışı
OkyanusunKalbi
WoodStock

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pınar Gültekin'den Acı Haber

Sosyal medyada Pınar Gültekin cinayetine tepki yağıyor

Muğla'da beş gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Acı haberin ardından siyaset, sanat ve spor dünyasından birçok isim cinayete tepki gösterdi. Eski sevgilisi tarafından öldürülen 27 yaşındaki genç kız için yapılan paylaşımlarda ortak çağrı ise kadın cinayetlerinin son bulması oldu.

10:22 - 21 Temmuz 2020

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi’nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’den acı haber geldi.

Beş gündür haber alınamayan ve korkunç bir cinayete kurban gittiği öğrenilen genç kızın cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda varil içinde bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan genç kızın eski sevgilisi Cemal Metin Avcı ilk ifadesinde genç kızı öldürdüğünü itiraf etti.

Acı haberin ardından sosyal medyada siyaset, sanat ve spor dünyası başta olmak üzere toplumun her kesiminden #pinargultekin etiketiyle cinayete tepki yağdı.

“NE KADAR ACI VERİCİ”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Ne kadar acı verici; hayata umutla, neşeyle bakan yüzlerin aramızdan alındığını öğrenmek. Ne kadar tutarsız; özgürlüğü, yaşamı güvence altına almak yerine yasakçılığın peşinden koşmak”

“YÜREĞİMİZ GÜZEL KIZIMIZ İÇİN YANDI”
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş: “Yüreğimiz güzel kızımız #pinargultekin için yandı. 5 gündür kayıp olan ve cansız bedenine ulaşılan evladımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Zihniyeti, dili ve eylemi şiddetten arındırmak zorundayız. Kadın cinayetlerini sonlandıracak adımlar atmak hepimizin ortak sorumluluğu.”

“KAYBEDECEK ZAMAN KALMADI”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer: “Beş gündür kayıp olan Pınar Gültekin ne yazık ki sevdiklerinden koparıldı. Daha kaç kez ‘Bu son olsun!’ diyeceğiz? Bırakalım boş tartışmaları. Kaybedecek zaman kalmadı. Kadınlarımız, çocuklarımız öldürülüyor.”

“ACİLEN CAYDIRICI KARARLAR ALINMALI”
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen: “Muğla’da 5 gündür kayıp olan #PınarGültekin’in cansız bedenine ulaşıldığını büyük üzüntüyle öğrendim. Boğularak öldürüldüğü tahmin edilen güzel kızımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. ‘Kadına şiddet’ konusunda yetkililerin acilen caydırıcı kararlar alması gerekiyor. Bu ülkede kadının yaşam hakkı için gereken yasal düzenlemeler, sosyal medya düzenlemelerinden ve dizi/film izleme platformlarının varlığından daha çok tartışılmalı, daha çok ele alınmalıdır!”

“KINAMAK YETMEZ”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya: “Yine bir kadının gülüşünü soldurdular. Kınamak yetmez! Kadınlarımızın tercihlerine, haklarına saygı duyan nesiller yetiştiren bir eğitim sistemine, onları koruyan bir yargıya ihtiyacımız var!”

“BİR CANIMIZI DAHA KAYBETTİK”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan: “Muğla'da hayatının baharında bir canımızı daha kaybettik. Kadına karşı şiddet olayları her geçen gün artıyor. Kadınların şiddet gördüğü, öldürüldüğü bir toplumda yarınlarımız da öldürülüyor demektir. Mekanın cennet olsun #pinargultekin”

“BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ”
Muharrem İnce: “5 gündür kayıp olan Pınar'ın cansız bedeni bulunmuş. Hayatının baharında bir can gitmiş. Üzgünüm. Allah'tan rahmet diliyorum. Yüreğimizi yakan ölümler yaşanırken İstanbul Sözleşmesi'ni tartışarak, sosyal medya yasaklarını konuşarak boş işlerle uğraşıyoruz. #pinargultekin”

“KATİLLERE CESARET VERİYOR”
CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan: “Çok üzgünüm… maalesef Pınar’ı da kaybettik. Keşke sağ salim aramıza dönseydin.. Kadınlar her gün ölüyorlar, öldürülüyorlar… Suçlu yalnızca katil değil. #İstanbulSözleşmesi’nin uygulanmasını istemeyenler, katillere bu cesareti verenlerdir. #pinargultekin”

“EN AĞIR CEZAYI GETİRMELİ”
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin: “Üzgünüm güzel kızım.. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun… Kadına, çocuğa, hayvanlara yönelik şiddete de lanet olsun. En ağır cezayı getirmeli, bu suçun işlenmesine neden olan zihinsel, kültürel iklimi de yok etmeliyiz. #pinargultekin”

“İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR”
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu: “#PınarGultekin’i öldüren ayrıldığı erkek cinayeti gizlemeye çalışmış İstanbul Sözleşmesi tartışılırken: Kadınlar hayatına dair karar vermeye çalışıyor. Eziyet edilerek öldürülüyor Kadın cinayetlerinin üstü örtülmeye çalışılıyor. #İstanbulSözleşmesiYaşatır”

“PINAR GÜLTEKİN SON OLSUN”
Cumhuriyet Halk Partisi: “Pınar Gültekin’in cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Gencecik bir kadın daha canice katledildi. Kadının yaşam hakkını ve güvenliğini sağlaması gerekenler ise sosyal medya yasaklarıyla meşgul… #PınarGültekin son olsun!”

“BİR KADIN DAHA ÖLMESİN”
Fenerbahçe Spor Kulübü: “Bir kez daha acı haber! Kadına şiddet bitsin, son bulsun. Bir kadın daha ölmesin! #PinarGultekin”

“ALLAH'INIZDAN BULUN”
Melis Alphan: “Şuraya bak.. Her hafta bir kadın kayboluyor, vahşice katlediliyor, binlerce kadın hayatındaki erkeklerden sistematik şiddet görüyor. Ama neymiş, #İstanbulSözleşmesi aileleri dağıtıyormuş. Allah'ınızdan bulun! #pinargultekin”

HALUK LEVENT’TEN KADINLARA TAVSİYE
Haluk Levent: “Kızlar! Haluk abinizin tavsiyesi! İlişkinizin ilk günlerinde erkek arkadaşınız kıskançlık ile başka bir durum ile az da olsa size şiddet uygularsa hoş görmeyin. Hatta bazıları gibi bunu sosyal medyada gösterip “erkeğim benim” demeyin. Şiddeti meşrulaştırmayın. Yoksa ölürsünüz

“ARTIK SOMUT ADIMLAR GÖRMEK ZORUNDAYIZ”
Nükhet Duru: “Bugün nefes alan, yaşama karışan, bu sabah sizinle aynı gökyüzüne uyanan bir kadının sonraki gün veya ondan sonraki gün ya da belki bir ay sonra yaşama hakkının elinden alınacak olduğunu farkında mısınız? Artık somut adımlar görmek zorundayız!! #pinargultekin”

“TECRİT İLE CEZALANDIRILMALIDIR”
Gökhan Özoğuz: “Başta Kadın ve Çocuk tecavüzü ve her türlü Cinayet, tecrit ile cezalandırılmalıdır! Aksi taktirde bitmeyecektir. #pinargultekin”

“UMUTLUYDUK OYSA”
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi: “Bugün çok üzücü bir haberle uyandık. Umutluyduk oysa. Pınar henüz 27 yaşındaydı. Gülüşü anlatıyordu yaşamı ne kadar sevdiğini. Mekânı cennet olsun… Bugün yeni bir sayfa açalım, bu son olsun. #KadınaSiddeteDurDe #pinargultekin”

Kaynak
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.2020, 16:57   #6
Çevrimdışı
OkyanusunKalbi
WoodStock

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pınar Gültekin'den Acı Haber

Allah aşkına şu kültürsüz kadını dinlemeyin prim vermeyin şuna.






  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.2020, 17:52   #7
Çevrimdışı
Efruz
Dost Nâzım

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pınar Gültekin'den Acı Haber

Bu ve bunun gibi yorumlarla dolu internet. Sinirimi bozmamak için okumak bile istemiyorum artık.

Böyle şeyleri okudukça insanlara olan inancım azalıyor iyice.

Çevremdeki herkesi tehlike gibi görmeye başlıyorum.
__________________



Sakın sen kuş vurma yavrum,
En engin bir kardeşlikte uçar kuşlar gökyüzünde.
Tüfekle oynama yavrum,
Şakacığı bile çirkin bir canlıyı öldürmenin.

  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.2020, 18:31   #8
Çevrimdışı
OkyanusunKalbi
WoodStock

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pınar Gültekin'den Acı Haber

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Efruz Mesajı göster
Bu ve bunun gibi yorumlarla dolu internet. Sinirimi bozmamak için okumak bile istemiyorum artık.

Böyle şeyleri okudukça insanlara olan inancım azalıyor iyice.

Çevremdeki herkesi tehlike gibi görmeye başlıyorum.
Twitter'dan yazılanları takip ediyorum. Midem bulandı, daha fazla okuyamadım.

Bugün ben, kadını suçladığı için bir arkadaşımı sildim. Artık insanları tanırken kadına bakış açısı nasıl, ağzı küfürlü mü, şiddeti savunuyor mu, güncel konularda tepkisi nasıl, cinayetlerde ''kadın hak etmiş'' diye yorumlar yapanı direkt çevremden uzaklaştırıyorum.

Bunca yıldır onu tanıyamadığım için de kendime kızıyorum şuanda..

  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.2020, 19:28   #9
Çevrimdışı
Nisan
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pınar Gültekin'den Acı Haber

“kız öldü!” diyorum, “tek başına dışarıdaymış” diyor. “kız öldü!” diyorum, “nasıl giyinmiş” diyor. “kız öldü!” diyorum, “soyu sopu, dini, ırkı neymiş?” diyor. yahu kız diyorum, öldü... umutları, hayalleri, geleceği öldü. annesi öldü, babası öldü. insanlık öldü...��
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Nisan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 21.07.2020, 19:44   #10
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pınar Gültekin'den Acı Haber

Yanlış bir tercih sonucu göz göre göre gelen bir ölüm diyebilirim buna..


Kadınların güce tapma sevdaları yüzünden böyle barzo dengesiz tiplerle beraber olması maalesef bu tür sonuçlara yol açıyor.


Tavsiyem.. Kadınlar aklını kullansın herşey para değil. Erkeğin sırf parası var diye kendinizi onun kollarına atmayın. Biraz canınızın kıymetini bilin lütfen. Size doğru atılan bir tokattan sonra bile kaçın. Manyak derecede kıskanç maço olan tiplerden fersah fersah kaçın. Diyeceksiniz ki aaa ölen kızı mı suçluyorsun falan kesinlikle alakası yok. Hiçkimse yaptığı tercihten dolayı elbette ölmeyi haketmiyor.


Ama göz göre göre gelen birşeyden de durup düşünmesi lazım.. Sonuçta çukur diriliş ertuğrul sen anlat karadeniz gibi dizileri izleyip kendini ağa paşa mafya zanneden, para bol diye evli olduğu halde birden fazla kadınla beraber olmayı başarı sayan erkeklerin olduğu bir ülke burası..


Biraz akıl... Herşey para değil. Beraber olduğunuz erkekle beraber bir ekmeği bile huzur içinde yiyebiliyorsanız güveniniz tam ise gerisi hikaye...


Yok ben heyecan istiyorum şu piç erkeği adam edicem falan gibisinden hırslarınız varsa dikkatli olun.
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
gültekinden, haber, pınar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.