Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 12.11.2020, 14:35   #1
Çevrimdışı
Arthur
Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Tekirdağ'ın Koronavirüs Tablosu Kırmızıya Boyandı

Tekirdağ'ın koronavirüs tablosu kırmızıya boyandı



Mehmet YİRUN- Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ'da Covid- 19 vakalarının son günlerde artması nedeniyle Hayat Eve Sığar(HES) uygulamasındaki koronavirüs yoğunluk haritası kırmızıya büründü.

Türkiye'de koronavirüs vakalarının son günlerde artış gösterdiği iller arasında bulunan Tekirdağ'da HES uygulamasındaki koronavirüs yoğunluk haritası kırmızıya büründü. Ağustos ayında en az vaka görülen iller arasında bulunan Tekirdağ'da son yayınlanan veriler, vaka sayılarının arttığını gözler önüne serdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz günlerde yüzde 96 artış yaşandığını açıkladığı Tekirdağ'da denetimler de yoğunlaştırıldı.

Tekirdağ İl Hıfzıssıhha Kurulu, son toplantıda alınan kararlarla vatandaşları bir kez daha uyardı. Kararda, meskenler hariç, kamuya açık tüm alanlarda cadde, sokak, park, bahçe, piknik alanı, sahiller, toplu ulaşım araçları, işyerleri, fabrikalar herhangi istisna olmaksızın maske takma zorunluluğu getirildiği hazırlatılarak şöyle denildi:

"Ancak özellikle vatandaşlarımızın kalabalık şekilde bulunduğu, cadde, sokak, park ve bahçeler gibi yerlerde sigara içtiğini gerekçe göstererek, bazı kişilerin maskelerini çıkardıkları, aşağıya indirdikleri, doğru şekilde kullanmadıkları görülmektedir. Solunum yoluyla kolayca bulaşabilen Koronavirüs salgınının yayılımının önlenmesi için maske kullanımında sürekliliğin sağlanması son derece önem taşımaktadır."

Tekirdağ Valiliği'nden yapılan açıklamada alınan koronavirüs tedbirleri kararlarına uymayanlar hakkında gerekli idari işlemlerin başlatılacağı belirtildi.

Kaynak
__________________
Korkularına esir düşen kimse
Mükemmel şeylere imza atamaz.
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Arthur'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.11.2020, 15:51   #2
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Tekirdağ'ın koronavirüs tablosu kırmızıya boyandı

Tekirdağ'da corona vakası sayısı hep gerilerdeydi. Bu nalet virüs, şekil değiştirerek dünyanın her bir yerine sinsice yayılmakta.
Durum çok vahim.

__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.11.2020, 17:49   #3
Çevrimdışı
OkyanusunKalbi
WoodStock

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Tekirdağ'ın koronavirüs tablosu kırmızıya boyandı

Trakya’da wuhana döndü. Pis dediğimiz çingeler bile Türklerden daha duyarlılar. Bir tane bile çingeneden koronalıya rastlamadık hep kendi insanımız veya Suriyeliler. O kadar vaka yok deniliyor ama uygulamada her yer kırmızı gözüküyor.
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.11.2020, 20:24   #4
Çevrimdışı
Ekin
Başına Buyruk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Tekirdağ'ın Koronavirüs Tablosu Kırmızıya Boyandı

Tekirdağda şopar kardeşlerimizin mahallesinde virüs çok kötü durumda. Zaten onların mahallesinden artış göstermeye başladı. Çünkü onların maske alacak parayı bulabileceklerini sanmıyorum. Günlük yaşıyorlar. Mahallemize hergün gelen şopar hurdacı var. Kendisini daha maskeyle görmedim. Onların yakınındaki avm ye uzun zamandır gidemiyorum. Tekirdağdaki tek avm onların yakınına yapılmış. Uzun zamandır çarşıya inemiyorum. Çünkü çarşı kırmızı. Sağolsun bizim neşeli vatandaşlarımız merkeze mahallelerini kurmuşlar. Diğer bir mahallemizde karadeniz mahallesi olduğunu duydum. Laz vatandaşlarımıza mikrop sarmış. Eski şehir merkezi çok fena durumda. Büyükşehir olmamızla birlikte yeni şehir merkezi İstanbul yoluna kurulmuştu. O tarafta durum daha iyi. Hayat zor. Çalışmak işe gitmek ve kendi özel vasıtası olmayanlar mikropla tanışmak durumunda kalıyorlar. Allah herkese kolaylık versin. En çokta bu 65 yaş üstü emeklileri evlere koymaları iyi oldu. Sabahın köründen akşamın körüne kadar geziyorlar. Nerden buluyor bunlar bu enerjiyi anlamıyorum. Mikrop falan tanımıyorlar. Ve en riskli grup olmalarıda pek umurlarında değil.

Rabbim hepimizi korusun...
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
boyandı, koronavirüs, kırmızıya, tablosu, tekirdağın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 22:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.