Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 22.03.2013, 16:19   #1
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Pamukoğlu'ndan Sert Tepki..





Diyarbakır'da kutlanan Nevruz bayramında tarihi bir süreç yaşandı. Pervin Buldan'ın Kürtçe, Sırrı Süreyya Önder'in Türkçe mesajını okuğu Abdullah Öcalan, ''Silahlar sussun, fikirler ve siyasetler konuşsun noktasına geldik" dedi. MHP'den Öcalan'ın mektubuna çok sert tepki geldi. CHP ise sessizliğini koruyor. Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, Osman Pamukoğlu'ndan da, Diyarbakır'da Öcalan'ın mektubunun okunmasına, sürece ve hükümete sert tepki geldi.

''APTALCA POLİTİKALAR''

Öcalan'ın mektubunun okunmasının ardından bir açıklama yapan Pamukoğlu, "1923'den beri Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak için uğraşan yıkıcılarla bölücüler bugün nışadır sürmüşçesine koşturuyorlar" ifadelerine yer vererek "Aptalca politikalarla eşkıyayı galip ve muzaffer hale getirip, devleti onların siyasi hedeflerini gerçekleştirecek seviyeye getirdiniz." dedi.

''MEDYAYA SERT ELEŞTİRİ''

"Ortaçağ'dan kalma kafalar ile Kürt şovenler et ve tırnak oldular." diyen Pamukoğlu, medya patronlarına da sert bir dille yüklenerek, "Televizyon kanalları ve gazetelerin sermayedar patronları, hükümetin birer köle ve kulu olmaktan, ne utanma ne de arlanma bile duymuyorlar. Bu zevatın yüzüne tükürseniz, bin kere şükretmeye hazırlar. Ekranlar ve gazete köşeleri şarlatan ve işbirlikçilerden geçilmiyor. Bu herifler Müslüman mahallesinde salyangoz satmakla görevlendirilmiş, paralı işbirlikçilerdir." dedi.

''TÜRK BAYRAĞI YOKTU''

Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarında tek bir Türk Bayrağı olmadığına dikkat çeken Pamukoğlu, süreçle ilgili tahminlerde de bulundu.
Pamukoğlu'nun açıklamaları şöyle: Komitacı başının çağrısına bağlanmış koskoca devlet ve Türk milleti, öyle mi? Eylemler duracak ve Türkiye'yi terk edeceklermiş!" Aman ne büyük iş!. Nerede toplanacaklar? Güney'de. Sonra ne olacak?

''PKK SALDIRILARA YENİDEN BAŞLAYACAK''

Tüm silahlı gücü bu bölgeye yığarak siyasi taleplerini daha ısrarlı ve cüretkarca yapacaklar. Yapıldı yapıldı, yapılmadı daha hırslı ve azimkar bir şekilde yeniden saldırıya geçecekler.
PKK kollarının bizim topraklara yeniden girerek saldırılara başlaması en fazla bir ayı alır. İşte, bu kadar basit.. Nevruz kutlamalarındaki komitacı başının posterleri ve dalgalandırdıkları bayraklar ile "Kürtlere statü, Öcalan'a özgürlük" lafları ise, yıllardır devam eden yalan, dolan ve sahtekarca söylemlerle Türk Milletini ahmak yerine koyma üzerine bir kez daha sünger çekiyor.

''SAVAŞ VE BARIŞ DİYE YIRTINANLAR''

Barış gelecekmiş! Demek biz otuz yıldır savaşıyormuşuz... Neden bunu son dört ayda dilinize pelesenk ettiniz, Türk Milletinin düşmanları? Aptalca politikalarla eşkıyayı galip ve muzaffer hale getirip, devleti onların siyasi hedeflerini gerçekleştirecek seviyeye getirdiniz.. Fakat, yenilenler kimse, sonunda savaş suçlusu olarak yargılanır. O zaman soru açık: "Yenilmemize kimler sebep olacak suçları işledi?" Savaş ve barış diye yırtınanlar, aymaz bir şekilde, başınızı kerpetenin açık ağzına sokuyorsunuz. Hem de aymazca söylem ve eylemlerle..

''SÜREÇ BURNUNUZUN SÜRTÜLMESİYLE BİTECEK''

Hedefleri Lozan antlaşması ve Anayasanın temel üç maddesidir."Süreçmiş!" süreç sizin burnunuzun sürtülmesiyle bitecek. Bütün dünyada bunu görecek.Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığını kimse yıkamaz, tarih boyunca bir halt olamamışlar da bölemez..

Siyasete aciz, tefessüh etmiş istihbarat ve beceriksizce mücadele örgütlenmesinin sonucu, işte böyle boyun bükmeye sebep olur..
Mevcut düzen partilerine sarılarak işin kökü saçağı ile sökülüp atılacağını sanan yurttaşlara ise söylenecek tek söz var: "Uyanın babaya geldik; başlarınızı kan uykusundan kaldırın."

Geç kalmak kötüye işarettir.

Aksi halde, yazık, çok yazık olacak.(ensonhaber)


__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 22.03.2013, 23:03   #2
Çevrimdışı
Dilaver
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pamukoğlu'ndan sert tepki..

Tanışma fırsatı bulup, elini sıkma şerefine eriştim. O günden sonra da kendisine Genel Başkanım diye hitap ederim... Bir yerlerden bir kurtarıcı çıkıp gelsin diye bekleyen insanlar, biri çıkıp geldiğinde gülerler alay ederler, ahkam keserler. Elbet herkesin kendine özgü siyasi görüşleri olacak. Ama bu ülke için kılını kıpırdatmayıp oturduğu yerden ahkam kesenler, bu ülke için askerlik görevi sırasında ''canını'' ortaya koyan (bakınız Kan Uykusu Belgeseli), sivil hayatı sırasında, emekliliğinde ''Parti'' kurup vatan için mücadeleye giren bir vatanperveri küçümsemiyorlar mı.. Ayar oluyorum Bu ülke için ahkam kesmek herkesin yaptığı iş.. İcraat yapmaya gelince, hayırlı işler......


Dipnot; Aman ha, sözüm meclisten (forumdan) dışarı...
__________________

Tanrılar, erkeklerin ''balıkta'' geçirdiği zamanı ömründen saymaz. (Babil Atasözü)
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Dilaver'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 23.03.2013, 00:16   #3
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Pamukoğlu'ndan sert tepki..

Türkiye; bir Tunus, bir Mısır, bir Suriye kadar bile olamaz..

Rahatı olup da feryat figan edenlere bakılmaması lazım. Hiç bir kimse elini taşın altına sokamaz bu ülkede... Herkes halinden bir şekilde memnun..

Yapan, yaptığıyla kalıyor. Konuşuluyor konuşuluyor, herşey konuşulanla kalıyor, yapacak olan yapacağını bir bir yapıyor...


Daha düne kadar THY nın türbanlı hostes kıyafetlerine karşı tepki konulurken, bir bakılmış, türban artık devlet dairelerinde.


__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
dedi, pamukoğlundan, sert, tepki, türk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.