Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 13.05.2013, 10:33   #1
Çevrimdışı
Subutay
Eflamor

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Unhappy Bir Utanç Haberi..



Günlükteki dram
Patronunun yıllarca taciz ettiği B.A. adındaki genç kız, 17 yaşına geldiğinde de iki kez aynı adamın tecavüzüne uğradı. Birinde hamile kaldı. Ama genç kız bunları ne anne ve babasına ne de başka birine anlattı. Tüm acısını, günlüğünün sayfalarına gizledi...

Henüz 10 ya da 11 yaşındayken başladı B.A. adındaki küçük kızın kâbusu. Bu yaşlarda, harçlığını çıkarmak için gittiği tatlı dükkânı sahibi D.M.D.’nin (58) tacizlerine uğramaya başladı. Bu tacizler, 17 yaşına geldiğinde tecavüze dönüştü. Küçük bir kızken yaşamaya başladıklarını ne anne ve babasına ne de başka birine anlatan B.A.’nın yaşadığı kâbus, günlüğünü okuyan bir arkadaşının, olan bitenleri lise öğretmenlerine anlatması üzerine ortaya çıktı. İki kez tecavüze uğrayan B.A.’nın hamile olduğu anlaşıldı. İki aylık hamilelik sonlandırıldı, B.A. koruma altına alındı. Patronu D.M.D. suçlamayı reddetse de, bebeğin ona ait olduğu adli tıp raporuyla belgelenince, genç kızın rızası olduğunu ileri sürdü. Buna rağmen 4 ay sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘BAĞIRSAYDI, SUÇSUZUM’

Kartal Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü’nün de müşteki olarak katıldığı, 6 ay sonra görülen ilk duruşmada, tutuklu sanık D.M.D. “Mağdurenin de yardımıyla bu eylem gerçekleşmiştir. Bağırarak yardım isteyebilirdi, suçsuzum” dedi. Davanın ilerleyen aşamalarında savcı, mağdurenin suç tarihinde ve halen kaç yaşlarında olduğunun tespitini talep etti. Mahkeme de, tutuklulukta geçen süresi ve suç vasfının değişme ihtimalini gözönüne alarak, D.M.D.’nin tahliyesine karar verdi.

SADECE 2 YIL ALABİLİR

Geçtiğimiz ay görülen davanın 6’ncı celsesinde ise, mahkeme, atılı suçun ‘Reşit olmayanla cinsel ilişki’ kapsamına girebileceği gerekçesiyle, sanığa ek savunma verilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Bu madde, sanığın 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanması anlamına geliyor. Yargılama Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ederken, şimdi 19 yaşına gelen B.A. ise ortalarda görünmüyor. Yaşadıkları yüzünden ailesinin yanında kalmayı istemediği öğrenilen B.A., duruşmalara da katılmıyor. (DHA)


Kaynak
__________________
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk.






la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin
nisi credideritis non intelligentis
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Subutay'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.05.2013, 12:38   #2
Çevrimdışı
SuLTaN
Fosforlu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bir Utanç Haberi..

Bağırıp yardım isteyebilirdi öyle mi? O kadar kolay mı acaba tecavüz anında bunu başarabilmek. Ya yardımını beklediğin adam sana değil de sana tecavüz edene yardım ederse?..

Tecavüz olayları gün geçtikçe artıyor. İnsanlar 'insan'lıktan çıkmış. Zerre merhametim yok bu pisliğe bulaşanlara.
__________________
"Dostlar bizi hatırlasın..."
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz SuLTaN'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
genç, haberi, küçük, utanç, yaşına


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.