Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 15.06.2013, 19:03   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gezi’dekiler İhanet Şebekesiymiş!


Gezi’dekiler ihanet şebekesiymiş!





Başbakan Erdoğan, Ankara Sincan'da partililere sesleniyor...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Sincan’daki “Milli İradeye Saygı” mitinginde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Sevgili Ankaralılar, sevgili kardeşlerim, aziz vatandaşlarım, çok değerli yol arkadaşlarım sizleri bu anlamlı farklı buluşmada en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum. Buradan Sincan’daki bu mahşeri buluşmanın içinden bütün Ankara’yı, Ankaralı kardeşlerimi tüm Türkiye’yi ve dünyayı yürekten selamlıyorum. Akyurt’a Altındağ’a, Ayaş’a, Bala’ya, Beypazarı’na, Çankaya’ya, Elmadağ’a, Etimesgut’a, Evren’e Gölbaşı’na selamlarımı gönderiyorum.

Buradan Makedonyalı kardeşlerime, Malezyalı kardeşlerime, Sarabosna’daki Boşnak kardeşlerime, Pakistanlı kardeşlerime, Filistinli kardeşlerime en kalbi selamlarımı gönderiyorum. Üskup’e Gosvitar’a Zenitsa’ya Saraybosna’ya Gazze’ye oralarda bizi bağrına basan bizi duygulandıran kardeşlik hukukunu bir kez daha hissettiren kardeşlerime gönül dolusu selamlar gönderiyorum.

Londra’da Viyana’da Budapeşte’de ve daha pek çok yerde bize destek veren, Avrupa’nın Almanya’nın şehirlerinde, New York’ta destek gösterileri yapan dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

‘BELKİ BURADAN ABD’YE BAĞLANACAĞIZ’

Belki buradan birazdan ABD’ye bağlanacağız, Gazze’de El Cezire futbol kulübünün tüm üyelerinin “Seni Seviyoruz Erdoğan” dedikleri için hepsine teşekkür ediyorum. İşte Türkiye manzarası bu, manzara bu. Bu manzarada kavga yok. Bu manzarada gürültü yok. Bu manzarada yakıp yıkmak yok. Bu manzarada gönül insanları var. Bu manzarada acaba bu ülkede, taş üstüne taş acaba nasıl koyarız diyenler var. İşte Türkiye’nin gerçek fotoğrafı bu. Türkiye’yi görmek isteyenler varsa gelsin Ankara Sincan’a burayı görsün.

Ankara öyle bir haykıralım ki 80 vilayet başkenti duysun. Öyle bir haykıralım ta Üsküp, Bağdat, Şam, Gazze oradaki kardeşlerimiz bizi duysun. Şimdi soruyorum. Bir miyiz Ankara? İri miyiz Ankara? Diri miyiz Ankara? Beraber miyiz Ankara?

“TORUNUM BENİ BÖYLE UYANDIRIYOR”

Bu birlik beraberlik kardeşlik şuuruyla yoluna devam eden böyle bir topluluğu nasip ettin. Bunları öyle söylediniz ki, artık 3,5 yaşındaki torunum bile sabah beni bununla kaldırıyor. “Dik dur eğilme bu millet seninle” diyor. Allah’ın izniyle bu kervan böyle yürüyecek. Bu millet partisi ne olursa olsun, etnik kökeni mezhabi ne olursa olsun demokrasiye sahip çıkıyor.

Bugün buradan dünyaya ses verdiğiniz için her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugün burada milli iradeye sahip çıktığınız için her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Aşkınız, sevdanız muhabbetiniz için, ahde vefanız için sizleri kutluyorum. Ben biliyorum ki 17 gün boyunca Türkiye’nin her köşesinde, dünyanın her şehrinde, milyonlarca milyarlarca kardeşim bütün kalbiyle bizlere dua etti. Ben biliyorum ki nineler, dedeler, anneler babalar hatta çocuklar kimi zaman açıktan bizler için hükümeti için ülkelerinin huzuru için el açıp dua etti, yakardı.

“2014 SEÇİMLERİNİN İLK ADIMIDIR”

Siz kurulan tuzağı hissettiniz. Yapılan saldırıların hedefini anladınız. İşte bugün siz bu meydanda tek bir gönül olarak, o alçak tuzağı haince saldırıları bozuyor, millet burada diye tüm dünyaya haykırıyorsunuz. Biz 10,5 yıldır milletimizin tamamıyla, her kesimden insanımızla birlikte, Türkiye’yi ekonomide demokraside hak ve özgürlüklerde dünyanın en önemli ülkesi haline getirme gayreti verdik. Biz herkese el uzattık ama birileri bize yumruk uzattı. Yumruk uzatanla toka yapılabilir mi? Bunun talihsizliği içerisinde bugün buradan itibaren artık yola çıktık. Sincan’da başladık. Şimdi bu aynı zamanda Mart 2014 seçimlerinin yerel kampanyasının ilk adımıdır.

Bu anlayışla Türkiye’de çok uzun zamandır hasreti çekilen birlik ve beraberliği biz bu sürede tesis ettik. Milletimizin tamamı yönünü aynı hedeflere yöneltti. Kimsenin şu gördüğünüz tarihi birliği bozmasına asla izin vermeyeceğiz. Kimsenin Türkiye’nin sokak sokak köy köy ayrılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Çünkü biz Birlikte Türkiye’yiz. İnşallah hepsinin hevesleri kursaklarda kalacak.

Bizim millet olarak öyle bir direnişimiz vardır ki tüm direnişleri bozar, tüm oyunları bozar, tuzakları alt üst eder. Biz duada yakarış ile direniriz. Biz sükut ederek, susarak, sabrederek “Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler” diyerek direniriz.

“SOKAKLARA DÖKÜLEN OLMADIK”

Ama onlar bunu anlamaz. Biz 27 Mayıs’ın karanlığını böyle bir direnişle açtık. Biz 12 Eylül’ün 27 Nisan’ın karanlığı böyle bir direnişle açtık.Birileri gibi sokaklara dökülenlerden olmadık. Eline taş alan, molotof alanlardan, sapan alanlardan olmadık. Birileri gibi gece yarılarına kadar kornalarına basanlardan olmadık. Tencere tava çalarak komşusunu rahatsız edenlerden olmadık. Bunlar mı çevreci? Bunun adı gürültü kirliliği. Çapulcudan çok rahatsız olmuşlar. Dedim ki bana gelenlere, bak dedim size ben TDK’nın lügatınden okuyorum, “düzeni bozma gayreti içinde olanlara çapulcu denir” aynı zamanda kamu düzenini bozmak suçtur.

“HANİ DEMOKRASİ HAK HUKUK DİYORDUNUZ”

12 tane parti teşkilatımız yakıldı yıkıldı. Ya parti teşkilatı sana ne yaptı be? Hani demokrasi diyordunuz, hak hukuk diyordunuz. Ben özellikle başta Taksim meydanı olmak üzere, ülkemin değişik yerlerinde olanlara sesleniyorum. Sizin demokrasi özgürlük anlayışınız bu mu? Olayın özü Gezi Parkı mı? Bunları size belgelerle daha sonra açıklayacağız. Bu iş dışarıda ve içerde koordineli olarak yürüyen bir süreçtir. Hepsinin belgeleri elimizde. Bu ihanet şebekesini milletimize tanıtacağız.

Biz bu ülkede Ak Parti iktidarı olarak milletin kılık kıyafetine bakıp, sakalına bıyığına bakıp, ağzındaki duaya alnındaki secde…

Alçakça onlara şiddet uygulayanlardan olmadık. Başörtülü bir bayan araba sürüyor değil mi? Arabaya vuruyorlar. Yavrusuyla eşini bekliyor ona saldırıyorlar. Taciz ediyorlar. 6 aylık çocuğunun aracıyla orada tekmeyle yerde süründürüyorlar. Sizin özgürlük anlayışınız bu mu?

“CAMİLERİMİZDE İÇKİ İÇTİLER”

Baş açığı da burada, başörtülüsü de burada. El ele omuz omuza, hep birlikte Türkiye. Polisimize el uzattılar. Sabrettik, sabrediyoruz. Polisimize başında maalesef milletvekili sıfatında bulunan bir CHP’li tarafından en ahlaksız en edepsiz şekilde dil uzattılar. Sabrettik. Başörtülü kızlarımıza el uzattılar, sabrettik. Okullara sokmadılar, üniversitelere sokmadılar. Camilerimize ayakkabılarıyla girdiler. Camilerimizde içki içtiler. Sabrettik. Sabrediyoruz.

“8 AY DAHA SABREDECEĞİZ”

Duvarlara hakaretler yazdılar. Sabahlara kadar azgınca küfrettiler. Şahsımda dahil olmak üzere hep küfür ettiler. Ama sabrettik. Çünkü biliyorduk ki kem söz sahibinindir. Çocukları, yaşlıları, kadınları rahatsız ettiler. Bütün bunlara karşı sabrettik. Bir kere tüm bu vandallıkların, tüm bu insanlık dışı hareketlerin hesabını yargıda soracağız. Bunu eğer takipsiz bırakırsak bu da olmaz. Ayrıca 8 ay daha sabredeceğiz. 8 ay sonra sandık gelince bunlardan hesabı işte orada soracağız. Sandıkları patlatacağız ona göre. Ben size inanıyorum.

Türkiye 17 gündür ibretle izlediğimiz tarihe de bu şekilde kaydedilecek bir olay yaşadı. Meselenin çıkış yeriyle geldiği nokta çok farklı. Her çevreden çok farklı insanlar geldiği halde bir şey konuştular. Dediler ki Gezi Parkı. Bunların çoğu aslında Gezi Parkı’nı yeni öğrendiler.

Biz Taksim’de Gezi Parkı’na gelen saf temiz kardeşlerimi hadi kabulleniyorum, eyvallah. Fakat bunu anlıyorum da ortada henüz bir şey yokken, bu genç kardeşlerimin orada birileriyle bulunmasını anlamıyorum. Çünkü ne ihale, ne atılan bir adım ne de yapılan bir şey var. Acaba niye buraya geldiler? Çevre duyarlılığıyla ortaya çıkan kardeşlerimi diğerlerinden ayırıyorum. Onların taleplerine saygı duyduğumu ifade ettim. Ama iş daha ilk günden itibaren çevre duyarlılığının ötesinde başka bir noktaya gitti.

Orada illegal örgütler vardı. Gezi Parkı perdesinin gerisinde çok farklı hesaplar devreye sokuldu. Bu konuda ulusal medyanın bir kısmı yalan haberlerle, iftira ile, provokasyonla her türlü ilkesizliği sergiledi.

Uluslararası medya aynı şekilde her türlü iki yüzlülüğü sergiledi. Kimi siyasetçiler, söylemleriyle, eylemcilere para vererek. Dilenci mi onlar yahu? Eylemcilere para vererek, sokakta polisimize küfrederek, bir mezhep çatışması için her türlü tahriki yaptılar.

Sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden yalan haberlerle akıl almaz provokasyon gerçekleştirildi. Sokaklarda, caddelerde, çadırların içinde dışında milletin değerleriyle örtüşmeyen, edep adapla örtüşmeyen görüntüler yaşandı.

Çünkü biz yakıp yıkarak kırıp dökerek, yalanla iftira ile bu yola koyulmadık. Bize, yani bu gördüğünüz millete 27 Mayıs’ta o oyunu oynadılar. Biz bu oyunun hesabını hukukla, demokrasiyle sorduk. Unutmayın bize 12 Mart’ta, 12 Eylül’de 28 Şubat’ta bu oyunu oynadılar. Oralarda da hesabımızı yine sandıkta sorduk. Ama hukuk içinde demokrasi içinde ahlak ve edep içinde sorduk. İnşallah işte bu hukuksuzluğun bu şiddetin bu sandıktanımazlığın hesabını da ahlak ve edebimizle sandıkta soracağız.
Sözcü
__________________
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.06.2013, 19:06   #2
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Gezi’dekiler İhanet Şebekesiymiş!

Şu yüzsüzlüğe, yalancılığa, karaktersizliğe bakın. Onu tasvir etmeye kelime bulamıyorum.

Şu an, sinirlerim taaa tepelere zıplamış durumda ya...

Pesss.. doğrusu
__________________
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.06.2013, 19:07   #3
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Gezi’dekiler İhanet Şebekesiymiş!

Yine bir sürü yalanlar, uydurmalar, yakıştırmalar. Dinlemeye tahammül edemedim, okumaya da..

Demokrasinin "D" sinden haberi yok..

__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.06.2013, 19:16   #4
Çevrimdışı
ZeZe
Alea İacta Est
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Gezi’dekiler İhanet Şebekesiymiş!

Zübük
__________________

Hükümetlerin icraatı olumsuz olupta millet itiraz etmez ve düşürmezse, bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir.

Gerçekten şunun bunun oyuncağı olabilen milletler, haklarını algılamamışlar demektir. Ve böyle bir millet, denetim altında bulundurulmaya layık olur..
Mustafa Kemal ATATÜRK




Benim dinim adalet, hak, vicdan.
Buna göre yaşayanlarla aynı dindeniz.
Kendinize ne derseniz deyin, kim olursanız olun.
Genç evli çifti üç ay kira ödemedi diye
sokağa attıran hacı ile cennette olmaktansa,
kediye ağlayan ateistle cehennemde yanmaya razıyım.

İhsan Eliaçık
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz ZeZe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.06.2013, 19:49   #5
Çevrimdışı
Evrim
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Gezi’dekiler İhanet Şebekesiymiş!

Of sıkıldım artık, bi gün uyanıyorum çapulcu olmuşuz, bi gün okuyorum alkolik olmuşuz, şimdide ihanet eden, yaw arkadaş biz ne biçim insanlarmışız..
__________________
Cehennem Yürekli..



Ölüler adına
Bizim ölülerimiz adına
Bir ceza istiyorum
Vatana kan sıçratanlara
Bir ceza istiyorum
Bu ateşemri veren cellatlar için
Bir ceza istiyorum
Bu suçla
İktidara gelen hain için
Bir ceza istiyorum.

Pablo Neruda
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Evrim'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.06.2013, 20:13   #6
Çevrimdışı
enigma
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Gezi’dekiler İhanet Şebekesiymiş!

sokaklara dökülen olmadık diyo ya nasılda hayal kırıklığı var o lafta
yemedi tabii hormonlu tabanı..
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz enigma'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.06.2013, 20:59   #7
Çevrimdışı
Inatci
» İsyankar Zır Deli «

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Gezi’dekiler İhanet Şebekesiymiş!

Ay midem kalktı aslında okumayı çok severim ama bu kadar riya,ikiyüzlülük,yalan dolan ağır geldi hazmedemedim.En iyisi kalkıp bir maden suyu içeyim belki rahatlarım.
Bu arada tamamını okumayı başaranları da tebrik ederim
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Inatci'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
ankara, gezi’dekiler, için, ihanet, şebekesiymiş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.